in , , , ,

12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

θεραπείες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
θεραπείες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Θεραπείες για το Πρόσωπο: Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα του προσώπου: έλλειψη ύπνου, έκθεση στον ήλιο, άγχος, έλλειψη άσκησης, ατμοσφαιρική ρύπανση και κατανάλωση ζάχαρης.

Δεν είναι περίεργο ότι, μόνο στις ΗΠΑ, οι γυναίκες ξοδεύουν περίπου 300.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της ζωής τους σε προϊόντα ομορφιάς μόνο για το πρόσωπό τους. Υπάρχουν μερικές εύκολες θεραπείες με υλικα που μπορείτε να έχετε σπίτι που θα βοηθήσουν το δέρμα του πρόσωπού σας να λάμψει. 7 Τρόποι για να Διατηρήσετε το Πρόσωπό σας Νεανικό και Τονωμένο

Μπανανόφλουδα

brightside

Η μπανάνα και η μπανανόφλουδα βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής, μειώνουν τα σπυράκια και αφαιρούν τις ρυτίδες. Τρίψτε τη φλούδα στα σημεία με σπυράκια μέχρι να σκουρύνει το εσωτερικό της φλούδας, αφήστε τη για λίγο και καθαρίστε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία για μερικές ημέρες. Για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες, εφαρμόστε λίγη πολτοποιημένη μπανάνα στις ρυτίδες.

Οι μπανάνες και οι φλούδες τους είναι χρήσιμες για τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος επειδή περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα όπως κάλιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Μέλι

© depositphotos

Το μέλι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της επιδερμίδας σας και ως θεραπεία κατά των σπυριών λόγω των αντιβακτηριακών, αντισηπτικών και επουλωτικών ιδιοτήτων του. Εάν απλώσετε μέλι σε βρεγμένο δέρμα και κάνετε μασάζ κάθε δεύτερη μέρα, οι κηλίδες στο δέρμα θα μειωθούν και το δέρμα θα γίνει απαλό, λείο και υγιές.

Μαγειρική σόδα

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Η μαγειρική σόδα είναι ένα καλό φυσικό υλικό για scrub. Μπορείτε να την αναμίξετε με μέλι και ελαιόλαδο για να φτιάξετε μια μάσκα προσώπου που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ηρεμεί το δέρμα και εξουδετερώνει το pH του. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Ένα μείγμα λαδιού καρύδας και μαγειρικής σόδας είναι επίσης ένα καλό φάρμακο κατά του εκζέματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αγγούρι

© depositphotos

Το αγγούρι κάνει καλό στο δέρμα τόσο μόνο του όσο και σε συνδυασμό με γιαούρτι. Μια μάσκα αγγουριού δροσίζει το δέρμα, το αναζωογονεί, το ενυδατώνει και μειώνει το πρήξιμο. Ανακουφίζει από τα ηλιακά εγκαύματα και αφαιρεί το πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Για το τελευταίο απλά βάλτε δύο φέτες αγγουριού στα μάτια σας και χαλαρώστε.

Λεμόνι

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Οι δερματολόγοι δεν συνιστούν την απευθείας εφαρμογή λεμονιού στο πρόσωπό σας, ειδικά εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αλλά παραδέχονται ότι ο χυμός λεμονιού μπορεί να κάνει θαύματα σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, όπως το μέλι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το γιαούρτι ή το αγγούρι. Ο χυμός λεμονιού μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των σπυριών, στην απολίπανση του λιπαρού δέρματος και στη λεύκανση του δέρματος.

Αλόη βέρα

© depositphotos

Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται συχνά στην κοσμετολογία. Εκτός από τις θεραπευτικές της ιδιότητες, έχει ενυδατική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και αντιγηραντική δράση στο δέρμα. Το τζελ αλόης βέρα μπορεί να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα και να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγάλετε το τζελ από ένα φύλλο αλόης βέρα και να το απλώνετε στο δέρμα σας καθημερινά για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη 10 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τη Χαλάρωση του Δέρματος στο Πρόσωπο και το Λαιμό

Πατάτα

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Εάν εφαρμόσετε πολτό πατάτας στο πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα, θα φωτίσει το δέρμα σας και θα του δώσει μια φυσική λάμψη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φέτες ωμής πατάτας για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους. Απλά κόψτε δύο φέτες και βάλτε τις κάτω από τα μάτια σας για λίγο.

Ελαιόλαδο

© depositphotos

Το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικό για να ενυδατώνει το δέρμα, του δίνει φυσική λάμψη, το προστατεύει και επανορθώνει τα κύτταρα του δέρματος. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, κάντε μασάζ με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στο πρόσωπο και το λαιμό σας και στη συνέχεια τοποθετήστε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σας για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, σκουπίστε το περιττό λάδι από το πρόσωπό σας.

Φλούδα πορτοκαλιού

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Η φλούδα πορτοκαλιού είναι εξαιρετική για την ανανέωση του δέρματος, τη θρέψη του με χρήσιμες βιταμίνες και την ανακούφιση από την ακμή. Ανακατέψτε τη φλούδα πορτοκαλιού με ροδόνερο ή γιαούρτι, απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα με δροσερό νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία πολλές φορές την εβδομάδα.

Πράσινο τσάι

© depositphotos, © depositphotos

Το πράσινο τσάι μπορεί να αναστρέψει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, να αναζωογονήσει το δέρμα και να του δώσει φυσική λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κρέμα και μαύρη ζάχαρη ή με μέλι για να φτιάξετε μια καταπραϋντική μάσκα προσώπου. Εάν φτιάξετε μερικά παγάκια πράσινου τσαγιού, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε και να ανανεώνετε το δέρμα σας καθημερινά.

Γάλα

© depositphotos

Ένα από τα μυστικά του αρχαίου θρύλου της ομορφιάς της Κλεοπάτρα, ήταν το μπάνιο με γάλα και μέλι. Το νωπό γάλα μπορεί να κάνει το δέρμα όμορφο επειδή περιέχει χρήσιμα λίπη, βιταμίνες, πρωτεΐνες και ασβέστιο. Το γάλα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό καθαριστικό και ενυδατικό. Περάστε απαλά ένα πανί βρεγμένο με γάλα στο πρόσωπό σας και ξεπλύνετε με νερό.

Οδοντόκρεμα

brightside

Η οδοντόκρεμα είναι πραγματικά χρήσιμη στην καταπολέμηση της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μεμονωμένα σημεία όσο και ως συστατικό για πλύσιμο προσώπου. Για να τη χρησιμοποιήσετε σε μεμονωμένα σημεία, απλώστε μια μικρή ποσότητα, αφήστε να στεγνώσει για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε στη συνέχεια. Φροντίστε να ελέγξετε τα συστατικά της πάστας πριν την απλώσετε στο δέρμα σας. Το λαυρυλοθειικό νάτριο, η τρικλοζάνη και το φθοριούχο νάτριο μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό.

Δείτε επίσης 11 Μάσκες Προσώπου με Μόλις 2 Συστατικά για Αψεγάδιαστο Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.9 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τυρί και μακροζωία,οφέλη τυριού,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

Έρευνα Έδειξε ότι οι Λάτρεις του Τυριού Ζουν Περισσότερο

συμβουλές πλουτισμού,εξοικονόμηση χρημάτων,χρήσιμα,περίεργα

10 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε για να Γίνετε Πλούσιοι