in , , , , ,

Έρευνα Έδειξε ότι οι Λάτρεις του Τυριού Ζουν Περισσότερο

τυρί και μακροζωία,οφέλη τυριού,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας
Έρευνα Έδειξε ότι οι Λάτρεις του Τυριού Ζουν Περισσότερο

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Medicine, το τυρί μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο.

Ο λόγος είναι ότι περιέχει μια ειδική χημική ουσία που μπορεί να βοηθήσει στη σημαντική μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και στην αύξηση του μέσου προσδόκιμου ζωής. Πώς η Κατανάλωση Ρυζιού Προσφέρει Μακροζωία στους Ιάπωνες

Οι επιστήμονες διεξήγαγαν αρχικά πειράματα σε ποντίκια εργαστηρίου και διαπίστωσαν ότι η τακτική κατανάλωση τυριού τα βοήθησε να ζήσουν περισσότερο.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε ένα ερωτηματολόγιο μεταξύ 800 ατόμων στην Ιταλία και διαπιστώθηκε ότι όσοι έτρωγαν τακτικά τυρί υπεφέραν λιγότερο από υπέρταση και καρδιαγγειακές παθήσεις. Η ευαισθησία τους στην καρδιακή ανεπάρκεια ήταν περίπου 40% χαμηλότερη σε σύγκριση με εκείνους που δεν έτρωγαν κανένα τυρί.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χημική ουσία που περιέχεται στο τυρί (πολυαμίνη) βοηθά τα κύτταρα του σώματος να απαλλαγούν από τις τοξίνες και τα κατεστραμμένα μέρη τους, κάτι που έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει ένα άτομο να αναζωογονηθεί σωματικά.

Δείτε ακόμη 10 Όξινες Τροφές που Μπορούν να Βλάψουν το Σώμα σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φυσικά, αξίζει ωστόσο να έχετε κατά νου ότι το τυρί περιέχει πολλές θερμίδες και μπορεί να είναι επιβλαβές για μερικούς ανθρώπους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι δεν μπορούν να φάνε τυρί δεν έχουν ευκαιρίες να παρατείνουν το προσδόκιμο ζωής τους.

Η πολυαμίνη που περιέχεται στο τυρί μπορεί επίσης να βρεθεί σε διάφορα άλλα προϊόντα διατροφής, όπως ο αρακάς, το γλυκό καλαμπόκι, η σόγια και τα τρόφιμα ολικής αλέσεως. Αλλά το τυρί έχει ένα πλεονέκτημα σε όλες αυτές τις εναλλακτικές λύσεις – είναι τόσο πολύ νόστιμο!

Δείτε επίσης 10 Τροφές που σας κάνουν να γερνάτε πιο γρήγορα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

θεραπείες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας