in , ,

10 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε για να Γίνετε Πλούσιοι

συμβουλές πλουτισμού,εξοικονόμηση χρημάτων,χρήσιμα,περίεργα
συμβουλές πλουτισμού,εξοικονόμηση χρημάτων,χρήσιμα,περίεργα

Ο καθένας βρίσκει τον δικό του δρόμο προς τον πλούτο. Μερικοί άνθρωποι ήταν αρκετά διορατικοί για να αγοράσουν Bitcoins όταν 1 BTC ήταν ίσο με 1 $. Άλλοι δουλεύουν πολύ. Ωστόσο, τόσο εκείνοι που μερικές φορές είναι τυχεροί όσο και εκείνοι που εργάζονται πολύ κάνουν λάθη, επομένως δεν μπορούν πραγματικά να εξοικονομήσουν χρήματα. Υπάρχουν 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλούσιοι. 7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία

Γνωρίστε νέα άτομα

© depositphotos

Οι πλούσιοι λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Το 68% των πλουσίων είπε ότι τους αρέσει να γνωρίζουν κάποιον νέο. Μόνο το 11% των φτωχών είπε το ίδιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έφτασαν σε οικονομική σταθερότητα κατέβαλαν όσο το δυνατόν περισσότερη προσπάθεια για να δώσουν μια καλή εντύπωση για τον εαυτό τους και να τη διατηρήσουν. Δεν ξεχνούν να εύχονται σε νέους γνωστούς και παλιούς για τις γιορτές και άλλες σημαντικές μέρες.

Μην βασίζεστε στην τύχη ή τη μοίρα

© depositphotos

Μπορείτε να βασιστείτε στην τύχη ή τη μοίρα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Αλλά όταν πρόκειται για πραγματικά σημαντικά θέματα, οι πλούσιοι πιστεύουν ότι καθορίζουν μόνοι τους την πορεία της ζωής τους. Και το 90% των φτωχών κατηγορούν τη μοίρα για τις κακοτυχίες τους και άλλους παράγοντες που δεν μπορούν να ελέγξουν. Και για να βελτιώσουν την ευημερία τους, επενδύουν χρήματα σε μέντιουμ και λαχεία αντί για τη δική τους μόρφωση και εξειδίκευση.

Αγαπήστε την εργασία σας

© depositphotos

“Αγαπώ αυτό που κάνω!” Αυτό λέει το 85% των οικονομικά επιτυχημένων ανθρώπων. Οι φτωχοί άνθρωποι βλέπουν περισσότερα μειονεκτήματα στις δουλειές τους. Με μια στάση όπως αυτή, πιθανότατα θα συμφωνήσετε ότι είναι αρκετά δύσκολο να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αν δεν σας αρέσει η εργασία που κάνετε, πρέπει να την αλλάξετε, όχι να γκρινιάζετε.

Προσέξτε την υγεία σας

© depositphotos

Οι πλούσιοι αφιερώνουν πολύ χρόνο στην υγεία τους. Αυτό περιλαμβάνει επισκέψεις στο γιατρό, υγιεινό τρόπο ζωής, αθλητισμό (το 76% των επιτυχημένων ανθρώπων κάνει σωματικές ασκήσεις 4 φορές την εβδομάδα), μια ισορροπημένη διατροφή και την απουσία κακών συνηθειών. Μεταξύ αυτών που έχουν χαμηλό εισόδημα, μόνο το 13% βλέπει μια σχέση μεταξύ καλής υγείας και επιτυχίας.

Πάρτε ρίσκα

© depositphotos

Μόνο το 6% των φτωχών ρισκάρουν για να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Και πάνω από το 50% των πλουσίων ρισκάρουν. Επιπλέον, πολλοί πλούσιοι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους ρισκάροντας είχαν μεγάλες αποτυχίες, αλλά προσπάθησαν να προχωρήσουν αντί να προσηλωθούν σε αυτές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

Μην βλέπετε ριάλιτι

© ТНТ, © National Geographic Channe

Μεταξύ των ανθρώπων που δεν είναι πλούσιοι, το 78% λατρεύει τις εκπομπές όπου οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις λεπτομέρειες της ιδιωτικής ζωής κάποιου άλλου. Μεταξύ των πλουσίων, μόνο περίπου το 6% παρακολουθεί ριάλιτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους πλούσιους δεν αρέσει πολύ η τηλεόραση και πολλοί από αυτούς βλέπουν λιγότερο από 1 ώρα την ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για το διαδίκτυο: οι επιτυχημένοι άνθρωποι ξοδεύουν λιγότερο από μία ώρα σερφάροντας στο διαδίκτυο, εκτός εάν αυτό έχει να κάνει με εργασία.

Διαβάστε πολύ

© depositphotos

«Το να μην διαβάζεις σημαίνει να μην σκέφτεσαι», είπε κάποτε ο Ντοστογιέφσκι. Το 88% των πλουσίων συμφωνεί με τον συγγραφέα. Διαβάζουν βιβλία για την αυτο-ανάπτυξη, επαγγελματικό υλικό και ιστορική λογοτεχνία για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα. Μόνο το 2% των φτωχών αφιερώνει τόσο χρόνο στο διάβασμα.

Ξυπνήστε νωρίς

© depositphotos

Περισσότεροι από τους μισούς επιχειρηματίες με υψηλά εισοδήματα ξυπνούν τουλάχιστον 3 ώρες πριν από την έναρξη της εργάσιμης ημέρας τους, δηλαδή περίπου στις 5 το πρωί. Αφιερώνουν χρόνο το πρωί σχεδιάζοντας τα πράγματα που πρέπει να κάνουν, δουλεύοντας τα προσωπικά τους έργα (αν εργάζονται για μεγάλες εταιρείες) και αθλούνται.

Πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι χρειάζονται 10-15 λεπτά για να διαλογιστούν ή απλώς να σκεφτούν κάτι σιωπηλά. Το να ξυπνάτε νωρίς δεν σημαίνει ότι δεν κοιμάστε αρκετά. Το 89% των πλουσίων κοιμούνται από 7 έως 8 ώρες τη νύχτα τη συνιστώμενη ώρα ύπνου: μεταξύ 9 και 10 μ.μ.

Μην συναναστρέφεστε με τοξικά άτομα

© depositphotos

Το 96% των ανθρώπων που ζουν με πενιχρό μισθό γνωρίζουν κάποιον που του αρέσει να κουτσομπολεύει ή να παραπονιέται για τη ζωή του. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι επικοινωνούν με αυτούς που δεν είναι αρνητικοί αλλά, το αντίθετο, με αυτούς που τους εμπνέουν να κάνουν κάτι. Μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τον αριθμό τέτοιων ανθρώπων γύρω σας επισκεπτόμενοι πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάνοντας εθελοντική εργασία ή ως μέλος μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Και θα πρέπει να αφιερώσετε όλο τον χρόνο στον εαυτό σας μέχρι να γνωρίσετε ανθρώπους που αξίζουν τον χρόνο σας.

Ξοδεύετε πάρα πολλά

© .depositphotos

Οι περισσότεροι φτωχοί ξοδεύουν πολύ περισσότερα από όσα κερδίζουν. Πιθανότατα γνωρίζετε ανθρώπους που αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα, τηλέφωνα και άλλα πράγματα με πίστωση, παρόλο που δεν μπορούν να τα αντέξουν οικονομικά και δεν τα χρειάζονται πραγματικά. Οι πλούσιοι άνθρωποι συνήθως μένουν σε αυτό το σύστημα διανομής εισοδήματος:

  • 20% — αποταμίευση
  • 25% — πληρωμή ενοικίου ή στεγαστικού δανείου
  • 15% — φαγητό
  • 10% — ψυχαγωγία
  • 5% — σέρβις αυτοκινήτου
  • Τα υπόλοιπα χρήματα δαπανώνται σε μη μόνιμα πράγματα όπως ρούχα, φάρμακα και εκπαίδευση.

Δείτε επίσης Τα χρώματα του Πλούτου: Χρησιμοποιήστε Αυτές τις Αποχρώσεις για να Αποκτήσετε Περισσότερα Χρήματα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

θεραπείες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

καθαρισμός λευκών ρούχων,συμβουλές καθαρισμού,ρούχα,χρήσιμα

Ολόλευκα Ρούχα: 10 Τρόποι για να Καθαρίσετε Λευκά Ρούχα