in ,

Εννέα τρόποι για να βγάλεις έξτρα χρήματα από το δωμάτιο του σπιτιού σου! Χρήσιμα Links

Δουλειά από το σπίτι,δουλειά σπίτι,γραφείο στο σπίτι,
Εννέα τρόποι για να βγάλεις έξτρα χρήματα από το δωμάτιο του σπιτιού σου! Χρήσιμα Links

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας. Λόγω των περιορισμών για τον Covid19.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Στην digital εποχή που ζούμε, μπορείς να βγάλεις έξτρα χρήματα ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Αρκεί ένα laptop, ένα smartphone και φυσικά μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Το It’s Possible παραθέτει 9 συγκεκριμένες ιδέες αν
θες να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα από το σπίτι σου. Μην ξεχνάς ότι με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών μπορείς να απευθυνθείς σε ανθρώπους ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου.

Εννέα τρόποι για να βγάλεις έξτρα χρήματα από το δωμάτιο του σπιτιού σου! Χρήσιμα Links
Εννέα τρόποι για να βγάλεις έξτρα χρήματα από το δωμάτιο του σπιτιού σου! Χρήσιμα Links / Photo by Windows

1# Chat support. Είναι ο άνθρωπος πίσω από το chat box που πετάγεται σε πολλά εταιρικά sites, και σε ρωτάει: «Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι;». Ανάλογα με την εταιρία, ίσως χρειαστείς και μια μικρή εκπαίδευση και ενημέρωση, πριν ξεκινήσεις. Μπορείς να αναζητήσεις μια τέτοια δουλειά μέσα από τα sites FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder και Indeed. Βάζοντας στην αναζήτηση κάτι σαν “chat agent,” “chat support” ή «chat representative.”

2# Copy editor. Είσαι αυτός που θα εισάγει κείμενα σε ένα site ή μια πλατφόρμα. Ενώ επίσης μπορεί να ελέγχεις συνολικά τα κείμενα ενός site για τυχόν λάθη. Μπορείς να βρεις τέτοιες δουλειές μέσα από sites όπως LinkedIn, FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder και Indeed.

54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3# Coder. Εδώ φυσικά δεν μιλάμε για κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Πρέπει να γράφεις κώδικά. Άρα πρέπει να έχεις γνώσεις προγραμματισμού, έτσι ώστε να βγάλεις σε πέρας τα projects που θα σου αναθέσουν. Μπορείς να βρεις σχετικές αγγελίες ως freelancer στα FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder .

4# Social media manager. Επίσης μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου. Γίνεσαι ουσιαστικά ο διαχειρηστής των social καναλιών μιας εταιρίας. Κάποια σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο μπορούν να σε βοηθήσουν. Αναζητησε δουλειές στα Upwork, Freelancer, Fiverr και PeoplePerHour.

5# Freelance αρθρογράφος. Μπορείς να γράφεις κείμενα για πλατφόρμες ή για ενημερωτικά sites. Και να πληρώνεσαι με το κομμάτι ή με κάποια άλλη συμφωνία που θα κάνεις. Αν είσαι expert πάνω σε έναν συγκεκριμένο τομέα, θα είσαι ακόμα πιο περιζήτητος στην αγορά. Αναζήτησε τέτοιες δουλειές στα FlexJobs ή FreelanceWritingGigs ή κάνε κρούσεις απευθείας στα sites που σε ενδιαφέρουν.

6# Online μαθήματα. Έχεις κάποιες γνώσεις ή κάποια skills που μπορείς να μεταφέρεις σε άλλους ανθρώπους; Τότε μπορείς να ξεκινήσεις να παραδίδεις Online μαθήματα. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες που μπορούν να σε βοηθήσουν
σε αυτό.

7# Γράψε ένα eBook. Αν νιώθεις ότι έχεις έμπνευση και γνώσεις να μοιραστείς με το κοινό, μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις ένα eBook. Το οποίο θα το πουλήσεις ηλεκτρονικά στην συνέχεια. ‘Η θα το διαθέσεις δωρεάν για να αναπτύξεις
το δικό σου κοινό και να έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη.

8# Πωλήσεις προϊόντων στο Amazon. Αν έχεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι ή αν μπορείς να βρεις αντικείμενα με μεταπολιτική αξία, ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Amazon. Και να δεις αν μπορείς να πουλήσεις κάποια από αυτά, βγάζοντας κέρδος. Πρόκειται φυσικά για μια δραστηριότητα με απολύτως ευέλικτα ωράρια. Θα την κάνεις όταν έχεις κενό χρόνο.

9# Διάβασε… emails. Κι όμως, υπάρχουν websites που σε πληρώνουν για να διαβάζεις emails. Τα εν λόγω websites συνεργάζονται με διαφημιζόμενους που θέλουν να δεις τα νέα βίντεο και τις διαφημίσεις τους. Και να χρησιμοποιήσεις τα Apps τους. Έτσι λοιπόν, για να σε δελεάσουν να συμμετέχεις σε αυτή την διαδικασία, τα websites σε πληρώνουν με ένα ποσοστό, από τα χρήματα που παίρνουν από τους διαφημιζόμενους.

Γραφείο στο σαλόνι: 4 Tips για να εντυπωσιάσεις!

via itspossible

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Κατασκευές από Πλαστικές Σακούλες ,ανακυκλωση,επαναχρησιμοποιηση,επαναχρησιμοποιηση πλαστικων

DIY Κατασκευές από Πλαστικές Σακούλες

καθαρισμός τοστιέρας,τοστιέρα,λαδόκολλα,

Το Πανέξυπνο Κόλπο που θα Διατηρεί Πάντα Πεντακάθαρη την Τοστιέρα σας!