in , , ,

12 Αγορές που Εξοικονομούν Πολλά Χρήματα Παρόλο που Φαίνονται Σπάταλη

Όταν προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, κάνουμε συχνά ανόητες αγορές που φαίνονται κερδοφόρες, αλλά μακροπρόθεσμα επηρεάζουν τόσο την ευημερία μας όσο και την ποιότητα της ζωής μας. Γι’ αυτό μερικές φορές είναι καλύτερο να πληρώνετε περισσότερα για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, που δεν θα διαρκέσουν μόνο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά επίσης θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

27 φανταστικοί τρόποι να μεταποιήσετε παλιά ρούχα και να εξοικονομήσετε Χρήματα! Βίντεο

Ακριβά παπούτσια

© Jean_Nelson / Depositphotos© PacificCoastNews.com / East News

Η αγορά φθηνών παπουτσιών μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα. Αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να μας κοστίσουν πολύ περισσότερο από ένα ακριβό ζευγάρι. Απλώς μετρήστε όλα τα χρήματα που ξοδεύετε χανζαπλάστ, αποσμητικά και άλλα προϊόντα για τα πόδια σας. Εαν φοράτε ποιοτικα παπούτσια, δεν θα τα χρειαστείτε. Επίσης, σας βοηθούν να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα με τις αρθρώσεις και την πλάτη σας.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

© FaceToFace / REPORTER / East News© Instagram / Sipa USA / East News

Η ποιότητα του βουρτσίσματος των δοντιών σας εξαρτάται από τον χρόνο που αφιερώνετε. Έτσι, οι οδοντίατροι συνιστούν να βουρτσίζετε τα δόντια για τουλάχιστον 2 λεπτά, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν μόνο 46 δευτερόλεπτα. Και δεν πρόκειται για τεμπελιά αλλά απλώς δεν υπολογίζουμε τον χρόνο σωστά. Εάν αγοράσετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με χρονοδιακόπτη, θα σας δήξει πότε πρέπει να σταματήσετε. Μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν λιγότερη πλάκα στα δόντια τους και τα ούλα τους είναι πιο υγιή. Έτσι, δεν πηγαίνουν στον οδοντίατρο τόσο συχνά. Εάν αγοράσετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μπορείτε να εξοικονομήσετε μια περιουσία σε οδοντιατρικές επισκέψεις.

Τι πρέπει να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα από το κλιματιστικό

Ποιοτικά καθημερινά ρούχα

© Wiese / face to face / FaceToFace / REPORTER / East News© PacificCoastNews / BWP Media / East News

Επειδή η λεγόμενη καθημερινή μόδα γίνεται πιο δημοφιλής, έχουμε συνηθίσει σε προσιτά μοντέρνα ρούχα. Αλλά συχνά παραβλέπουμε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: αυτά τα ρούχα δεν κρατάνε για πολύ και αυτό μας κοστίζει πολλά χρήματα. Είναι πολύ πιο έξυπνο να επενδύσετε χρήματα σε ποιοτικά καθημερινά ρούχα που μπορούν να φορεθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ξεχάσετε. Εάν έχετε μια ντουλάπα με καλά ρούχα, μπορείτε να προσθέσετε νέα μοντέρνα ρούχα κάθε σεζόν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ορθοπεδικό στρώμα

© Instagram / East News

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και ένα ορθοπεδικό στρώμα μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους, να ανακουφίσει τον πόνο των μυών και να βελτιώσει την υγεία μας. Και αν κοιμάστε σε ένα παλιό στρώμα, μπορεί να σας προσφέρει μια σειρά διαφορετικών παθήσεων: από πόνο στις αρθρώσεις έως παχυσαρκία.

Ηλεκτρική γάστρα

© telev / Depositphotos

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που αγαπούν τα υγιεινά τρόφιμα, αλλά δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για μαγείρεμα. Σήμερα, υπάρχουν μοντέρνα μοντέλα που ελέγχονται από απόσταση και μπορείτε να μαγειρέψετε όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα υλικά, να ρυθμίσετε τη σωστή λειτουργία και να παρακολουθήσετε το μαγείρεμα μέσω μιας εφαρμογής. Και όταν γυρίσετε σπίτι, ένα υγιεινό δείπνο θα σας περιμένει. Θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα! Επίσης, καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα από τα μάτια ή το φούρνο της κουζίνας.

Μπουκάλι νερό με φίλτρο

© PacificCoastNews / East News© PG / Bauergriffin.com / East News

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι έχουν επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερό, αλλά μιλάμε για αυτά που έχουν φίλτρα. Εάν το έχετε, μπορείτε να απολαύσετε καθαρό νερό όλη την ημέρα και να μην ξοδεύεστε σε πλαστικά μπουκαλάκια νερού. Επίσης, δεν βλάπτετε το περιβάλλον. Ωστόσο, όταν αγοράζετε αυτό το μπουκάλι, βεβαιωθείτε ότι έχει το σωστό φίλτρο. Μερικά μπουκάλια φιλτράρουν μόνο νερό βρύσης, αλλά άλλα μπορούν ακόμη και να φιλτράρουν μη πόσιμο νερό που είναι μια εξαιρετική ιδέα για ταξιδιώτες.

Δερμάτινη ζώνη

© Palace Lee, PacificCoastNews / East News© TOE/bauergriffinonline.com / East News

Μια καλή δερμάτινη ζώνη μπορεί να κοστίσει περισσότερο από μια με ψεύτικο δέρμα αλλά θα διαρκέσει επίσης πολύ περισσότερο οπότε είναι μια καλή επένδυση.

Βάση φορητού υπολογιστή

© kdeineka / Depositphotos© Tiplyashina / easyfotostock / East News

Σε όλους αρέσει να βλέπουν τηλεοπτικές σειρές ενώ είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Μερικοί άνθρωποι εργάζονται ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά η συνεχής υπερθέρμανση (λόγω έλλειψης αερισμού) μπορεί να βλάψει το φορητό υπολογιστή σας. Με μια βάση φορητού υπολογιστή δεν θα ανησυχείτε για τυχόν ζημιά στη συσκευή σας.

Ακριβό κούρεμα

© Parilov / Shutterstock

Ένας από τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται η ψαλίδα είναι επειδή οι κομμωτές κόβουν τα μαλλιά με αμβλύ ψαλίδι. Τα ακριβά σαλόνια ομορφιάς σχεδόν ποτέ δεν κάνουν οικονομία στα εργαλεία και τα υλικά και οι πιθανότητες να δείτε έναν επαγγελματία κομμωτή που δεν νοιάζεται για τους πελάτες τους είναι ελάχιστη. Επομένως, εάν δεν θέλετε να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας κάθε λίγες εβδομάδες, μην είστε ποτέ τσιγκούνηδες όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας.

Εσώρουχα υψηλής ποιότητας

© East News© AdMedia / SIPA / East News

Φυσικά, είναι καλύτερο να έχετε εσώρουχα για κάθε περίσταση, αλλά εάν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα, σας συνιστούμε να αγοράσετε τα πιο βασικά. Άνετα εσώρουχα, κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα, θα χρησιμοποιηθούν περισσότερο και θα συνδυάζονται εύκολα με οποιοδήποτε ρούχο.

Συσκευή σφραγίσματος τροφίμων σε κενό αέρος

© liudmilachernetska@gmail.com / Depositphotos© Colleen Michaels / Shutterstock

Αυτή η καταπληκτική συσκευή είναι κάτι που όλοι πρέπει να έχουμε στο σπίτι μας. Απλώς σκεφτείτε πόσο φαγητό πετάτε κάθε μέρα. Και αν την έχετε, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας τροφίμων και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Επίσης, αποτρέπει την ανάμειξη μυρωδιών στο ψυγείο και είναι το καλύτερο για την αποθήκευση μπαχαρικών, βοτάνων και τσαγιού.

Αποτρίχωση με λέιζερ

© Lester120 / easyfotostock / East News© rusak / easyfotostock / East News

Σήμερα, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να αφαιρέσετε τις τρίχες, αλλά οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να προτιμούν το κερί. Ναι, κοστίζει πολύ λιγότερο, αλλά πρέπει να το κάνετε πολύ συχνά. Η πιο ακριβή αποτρίχωση με λέιζερ θα αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες τρίχες μετά από λίγες μόνο συνεδρίες (ανάλογα τον τύπο). Προφανώς, είναι πολύ φθηνότερο μακροπρόθεσμα. Επίσης, είναι σχεδόν χωρίς πόνο και, σύμφωνα με τους ειδικούς, βελτιώνει την υγεία του δέρματος και αφαιρεί τυχόν στριμμένες τρίχες.

10 πράγματα που μπορείτε να κόψετε στο μισό και να εξοικονομήσετε χρήματα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

16 Τρόποι για να Σώσετε ένα “Νεκρό” Φυτό

5 καλαμωτές μπαλκονιού που αγαπήσαμε!