in , , ,

7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία

7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία
7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία

Απερίσκεπτες συνήθειες: Για να φτιαχτεί ένα σπίτι χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά. Πέρα από το κομμάτι της εργασίας, όμως, θα πρέπει να δοθούν και αρκετά χρήματα. Φυσικά, εκτός από χρήματα, χρειάζεται να ξοδευτεί και ο απαραίτητος χρόνος. Επειδή, ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά και για λόγους οικονομίας, θα πρέπει να δείτε ποιες από τις συνήθειές σας, κοστίζουν πολύ, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:

Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν επτά απερίσκεπτες συνήθειες, οι οποίες κοστίζουν σε χρήματα

– Air condition/Θέρμανση: Όλοι το έχουμε κάνει. Έχουμε αφήσει ανοιχτή την θέρμανση ή το κλιματιστικό ενώ δεν είναι απαραίτητο. Το να προσέχεις την θερμοκρασία μπορεί να σε κάνει να γλιτώσεις χρήματα. Επίσης, να θυμάσαι πάντα να το κλείνεις, όταν φεύγεις.

Συμβουλές για το σπίτι: Κι άλλες απερίσκεπτες συνήθειες, οι οποίες κοστίζουν σε χρήματα

– Παντζούρια: Το να αφήνεις ανοιχτά τα παντζούρια ή τις κουρτίνες, επηρεάζει την θερμοκρασία του δωματίου. Αν έχεις ανοιχτό το κλιματιστικό, καίει περισσότερο και πληρώνεις περισσότερα. Κράτα τα κλειστά όταν το έχεις στο on ή όταν λείπεις από το σπίτι.

– Ζεστό νερό: Πλένεις τα ρούχα σου σε πολύ ζεστό νερό ή κάνεις ένα καυτό μπάνιο. Χρησιμοποίησε πιο χλιαρό νερό ή μείωσε τον χρόνο που περνάς στην ντουζιέρα, όσο χαλαρωτικό κι αν είναι.

Συμβουλές για το σπίτι: Επιπλέον, απερίσκεπτες συνήθειες, οι οποίες κοστίζουν σε χρήματα

– Μισογεμάτο πλυντήριο: Βάζεις το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων σε λειτουργία ενώ δεν έχει γεμίσει, με αποτέλεσμα να κάνεις πιο πολλές και συχνές πλύσεις. Πλύνε στο χέρι μέχρι να γεμίσει, εκτός κι αν είναι ανάγκη (κατσαρόλες, ταψιά κτλ.).

– Πρίζα: Οι ηλεκτρονικές συσκευές πρέπει να βγαίνουν από την πρίζα, για εξοικονόμηση ενέργειας και ρεύματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συμβουλές για το σπίτι: Οι υπόλοιπες απερίσκεπτες συνήθειες, οι οποίες κοστίζουν σε χρήματα

– Ψυγείο: Το ψυγείο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά αν είναι άδειο ή πολύ γεμάτο. Το παραφορτωμένο ψυγείο φράζει τον αέρα ενώ το άδειο ξοδεύει πολύ ενέργεια.

– Φώτα: Ξεχνάς τα φώτα αναμμένα όταν δεν χρειάζεται ή όταν φεύγεις από το σπίτι. Το κάνουμε συχνά, ωστόσο, πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί αν δεν θέλουμε να πληρώνουμε τσάμπα.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

φροντίδα μαλλιών,μυστικά ομορφιάς,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,περίεργα

10 Μυστικά Φροντίδας Μαλλιών από το Παρελθόν

γέλιο,γέλιο τι φανερώνει,χρήσιμα,περίεργα

Τι Μπορεί να Φανερώσει το Γέλιο σας για Εσάς