in ,

Τι Μπορεί να Φανερώσει το Γέλιο σας για Εσάς

γέλιο,γέλιο τι φανερώνει,χρήσιμα,περίεργα
Τι Μπορεί να Φανερώσει το Γέλιο σας για Εσάς

Το γέλιο είναι ένας τρόπος για να γνωρίζουμε εάν ένα άτομο είναι χαρούμενο. Πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις έχουν επίσης αποδείξει ότι το γέλιο μπορεί να βοηθήσει να γνωρίσουμε περισσότερα για τους άλλους και τον εαυτό μας. Αυτό έχει αποδειχθεί από ψυχολόγους και ερευνητές που μελετούν το γέλιο εδώ και αρκετό καιρό. Αυτός Είναι ο Λόγος που Έχετε Κόκκινα Μάτια στις Φωτογραφίες

Αναγνώριση του αυθόρμητου και εκούσιου γέλιου

Τι Μπορεί να Φανερώσει το Γέλιο σας για Εσάς

Υπάρχουν 2 είδη γέλιου. Το πρώτο είναι το αυθόρμητο γέλιο και χαρακτηρίζεται από μια ανεξέλεγκτη αντίδραση σε κάτι που μας κάνει να γελάμε — σαν ένα ξεκαρδιστικό αστείο. Παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο που είναι δύσκολο να προσποιηθεί. Από την άλλη πλευρά, το εκούσιο γέλιο παράγεται με έναν σκόπιμο ήχο και είναι το είδος του γέλιου που δημιουργείτε όταν θέλετε να αντιδράσετε ευγενικά σε ένα κουτό αστείο.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το εκούσιο γέλιο μπορεί να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε καλύτερα το άτομο που γελάει, καθώς παράγεται με σκόπιμο και ελεγχόμενο τρόπο.

Είστε πιο διατεθειμένοι να γελάτε αν γνωρίζετε το άτομο που λέει το αστείο.

Έχετε κάποιον συγκεκριμένο φίλο ή αγαπημένο κωμικό που σας κάνει πάντα να γελάτε; Η επιστήμη λέει ότι το γέλιο είναι πιθανότατα λόγω εξοικείωσης. Συχνά βρίσκουμε τα αστεία πιο αστεία αν τα λέει κάποιος γνωστός μας, όπως ένας φίλος ή ένας διάσημος κωμικός.

Δείτε ακόμη 10 Παράξενα γεγονότα που Έχουν Αποδειχθεί Επιστημονικά

Γελάμε περισσότερο όταν είμαστε με φίλους.

Σύμφωνα με τον Robert Provine, ψυχολόγο από το Πανεπιστήμιο του Maryland, έχουμε 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να γελάσουμε με κάτι όταν συζητάμε με άλλους ανθρώπους. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι δεν είναι τα αστεία που μας κάνουν να γελάμε, αλλά ο τρόπος μας να αντιδρούμε στους άλλους για να τους δείξουμε ότι μας αρέσουν και τους καταλαβαίνουμε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι σχέσεις διαρκούν περισσότερο όταν γελάμε μαζί.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έκανε ο ψυχολόγος του UC Berkeley, Bob Levenson, ζήτησε από τα ζευγάρια να μιλήσουν για ένα ευαίσθητο θέμα, όπως τι τους ενοχλεί στον σύντροφό τους. Η μελέτη έδειξε ότι όταν τα ζευγάρια χρησιμοποιούσαν το γέλιο και το χαμόγελο στις συνομιλίες τους, ένιωθαν καλύτερα αμέσως μετά τη συζήτηση για ένα ευαίσθητο θέμα. Ανέφεραν επίσης ότι ήταν πιο ικανοποιημένοι στη σχέση τους και έμειναν μαζί περισσότερο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς θα Έμοιαζαν 10 Διάσημες αν Δεν Χρησιμοποιούσαν Ποτέ Μοντέρνες Θεραπείες Ομορφιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία

7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία

Mid-Century Modern διακόσμηση,ιδέες Mid-Century Modern διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Τι Είναι η Mid-Century Modern Διακόσμηση – 32 Ιδέες