in , ,

Τι Είναι η Mid-Century Modern Διακόσμηση – 32 Ιδέες

Mid-Century Modern διακόσμηση,ιδέες Mid-Century Modern διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
Τι Είναι η Mid-Century Modern Διακόσμηση - 32 Ιδέες

Η Mid-Century Modern διακόσμηση δεν είναι απλώς μια τάση αυτή τη στιγμή, είναι μια ολόκληρη κατεύθυνση καθώς θα είναι επίκαιρη και έντονη για πολλά χρόνια. Τα άνετα και κομψά σχέδια ταιριάζουν με τον καθημερινό τρόπο ζωής και τους ανοιχτούς χώρους. 32 Ιδέες Mid-Century Modern Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Τι Είναι η Mid-Century Modern Διακόσμηση – 32 Ιδέες

Τι είναι η Mid-Century Modern διακόσμηση

Είναι μια διακόσμηση που αντικατοπτρίζει στις εξελίξεις από τα μέσα του 20ου αιώνα –κυρίως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο– στην αρχιτεκτονική, τα έπιπλα, τα υλικά και τις τεχνολογίες που έγιναν δημοφιλείς μετά το τέλος του πολέμου. Η περίοδος ακμής της ήταν περίπου το 1945-1969 και έχει πολλές από τις ρίζες της στο γερμανικό στυλ Bauhaus. Χάρη στη μετανάστευση από την Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι διακοσμητές έφεραν αυτό το στυλ εσωτερικής διακόσμησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και εξακολουθεί να είναι. Το στυλ είναι δημοφιλές σήμερα, καθώς ταιριάζει απόλυτα στα σύγχρονα, μοντέρνα και εκλεκτικά στυλ διακόσμησης σπιτιού. Η σύνδεση με τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό και η ενσωμάτωση φυσικών υλικών είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που τροφοδοτεί τους ακόλουθούς του.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Mid-Century Modern διακόσμησης

Καθαρές γραμμές

Η διακριτική και ευέλικτη εμφάνιση της Mid-Century Modern διακόσμησης προέρχεται από τις καθαρές γραμμές, τις καμπύλες, τις λείες επιφάνειές του. Αφορά περισσότερο τον γεωμετρικό μινιμαλισμό και η υπερβολική διακόσμηση δεν αντιπροσωπεύει αυτό το στυλ. Η σχεδιαστική φιλοσοφία αφορά την εστίαση στα βασικά στοιχεία και τη λειτουργία του κομματιού.

Υλικά

Κόντρα πλακέ, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί, βινύλιο και πλεξιγκλάς έκαναν την εμφάνισή τους σε έπιπλα αυτής της εποχής. Οι λεπτομέρειες του ξύλου εξακολουθούν να αποτελούν ενοποιητικό στοιχείο που πηγάζει από τη σκανδιναβική επιρροή. Το φινιρισμένο και ακατέργαστο ξύλο χρησιμοποιείται για διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως πόρτες, πόμολα, οροφές και αποθήκευση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 57 Ιδέες για Τοίχους Έμφασης με Γεωμετρικά Σχέδια

Χρώματα

Η Mid-Century Modern διακόσμησης αφορά τολμηρά χρώματα. Επιλέξτε διάφορες τολμηρές αποχρώσεις εδώ κι εκεί δε ταπετσαρίες, φωτεινά δάπεδα, χαλιά και άλλα πράγματα.

Μοτίβο και υφή

Οι υφές είναι επίσης σημαντικές στην Mid-Century Modern διακόσμηση, όπως σε κάθε χώρο που είναι μοντέρνος και γεμάτος καθαρές γραμμές και μινιμαλιστικά σχήματα. Στοιχεία όπως χαλιά, τζάκια από τραχιά πέτρα, λείο γυάλινο τραπέζι, κομψά κεραμικά και ανάγλυφη ταπετσαρία συνδυάζονται για μια πιο ενδιαφέρουσα όψη.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Διακόσμηση Τραπεζαρίας για Οσους Έχουν Εξαιρετικά Μοντέρνο Γούστο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γέλιο,γέλιο τι φανερώνει,χρήσιμα,περίεργα

Τι Μπορεί να Φανερώσει το Γέλιο σας για Εσάς

διάσημες,διάσημες σαν παιδιά,διάσημες τώρα,περίεργα,lifestyle

Πώς Ήταν 15 Διάσημες σαν Παιδιά, στο Απόγειο της Καριέρας τους και Τώρα