in , ,

10 Συμβουλές Ομορφιάς που Μάλλον Δεν Γνωρίζετε

συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα προσώπου,φροντίδα σώματος,φροντίδα μαλλιών
10 Συμβουλές Ομορφιάς που Μάλλον Δεν Γνωρίζετε

Συμβουλές Ομορφιάς: Κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και ελκυστική. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αγοράσετε σε ακριβά προϊόντα ομορφιάς για να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνιση. Υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές φυσικής ομορφιάς που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα και θα εχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. 7 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Σωστά Καθημερινά Προϊόντα Ομορφιάς

Συμβουλές Ομορφιάς: Το θαλασσινο νερό θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος στο πρόσωπο.

© taringa.net

Διαλύστε αλάτι στο νερό (το διάλυμα θα πρέπει να είναι αρκετά συμπυκνωμένο), μουλιάστε την πετσέτα στο διάλυμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά.

Συμβουλές Ομορφιάς: Πιο γεμάτα και σέξι χείλη με έλαιο και οδοντόβουρτσα.

© hearmyadvices.com

Εφαρμόστε οποιοδήποτε καλλυντικό έλαιο στα χείλη σας – ροδάκινου, αμυγδαλέλαιο ή κανονικό lip balm. Στη συνέχεια, τρίψτε με μια απαλή οδοντόβουρτσα απαλά τα χείλη σας για 1 λεπτό.

Ελαιόλαδο για λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

© anekashare.com

Το μασάζ στο πρόσωπο με ελαιόλαδο βοηθά να κάνετε το δέρμα σας καθαρό, απαλό, λείο και ματ. Πρώτα, ατμίστε το πρόσωπό σας και στη συνέχεια κάντε μασάζ με το λάδι στο πρόσωπό σας για περίπου 7 λεπτά. Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 4-5 ημέρες.

Το μέλι βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και απαλλάσσει από την ακμή.

© themetapicture

Εάν εμφανιστεί ένα σπυράκι στο πρόσωπό σας ακριβώς πριν από ένα μεγάλο ραντεβού ή μια σημαντική συνάντηση, υπάρχει τρόπος να το ξεφορτωθείτε γρήγορα. Απλώστε λίγο μέλι στην ακμή και αφήστε το για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να μειώσετε το μέγεθος ενός σπυριού και να το κάνετε λιγότερο αισθητό, ώστε να μπορείτε εύκολα να το κρύψετε με το μακιγιάζ.

Οφθαλμικές σταγόνες για να μειώσετε τη φλεγμονή στο πρόσωπο.

© allwomens.ru

Ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια είναι οι οφθαλμικές σταγόνες. Μουσκέψτε ένα βαμβάκι με σταγόνες ματιών που μειώνουν την ερυθρότητα και βάλτε το στην κατάψυξη για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια, πιέστε απαλά το βαμβάκι στην περιοχή που έχει φλεγμονή και το σπυράκι θα γίνει σχεδόν απαρατήρητο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Κόλπα Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση του Δέρματος

Φυσικό σπιτικό ντεμακιγιάζ.

© dontwastethecrumbs

Ανακατέψτε σε ένα γυάλινο βάζο αναλογία 3:1 καθαρού νερού προς ελαιόλαδο και ανακινήστε το καλά ώστε τα υλικά να ενωθούν σωστά. Τελειώσατε!

Η μαγειρική σόδα βοηθα να απαλλαγείτε από τις τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα.

© thevivaluxury

Αυτό το σπιτικό scrub σώματος είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη βρώμη και 1 κουταλιά της σούπας νερό. Ανακατέψτε καλά μέχρι να εχετε μια παχύρρευστη πάστα. Εφαρμόστε την στο δέρμα και αφήστε την για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Μαγειρική σόδα για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

© indulgy.com

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό ή τσάι και ανακατέψτε καλά. Μουλιάστε ένα βαμβάκι σε αυτό και εφαρμόστε το στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Περιμένετε περίπου 10-15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα και χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα, και σύντομα θα παρατηρήσετε αποτελέσματα!

Μάσκα μαλλιών με μπανάνα για υγιή λαμπερά μαλλιά.

© depositphotos.com

Για να ετοιμάσετε αυτή τη μάσκα θα χρειαστείτε: 1 μπανάνα, 1 αυγό, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1/2 ποτήρι μαύρη μπύρα. Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ, και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας για μερικές ώρες. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα!

Μείγμα λαδιού καρύδας και λεβάντας για να μεγαλώσετε πιο μακριές βλεφαρίδες.

© allforfashiondesign.com

Αναμείξτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας με 2 έως 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι ή μπατονέτα, απλώστε απαλά το μείγμα στις βλεφαρίδες, καλύπτοντάς τις από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και οι βλεφαρίδες σας θα γίνουν πιο πυκνές και πιο λαμπερές με τον καιρό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο ή ξύσμα λεμονιού για αυτό το σκοπό.

Δείτε επίσης Καλοκαίρι 2022: Ετοιμάστε το Σώμα σας για το Καλοκαίρι με 7 Συμβουλές Ομορφιάς. Θα τις Λατρέψετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 40

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις του γάλατος στον κήπο,για τον κήπο,επαναχρησιμοποίηση ληγμένου γάλατος,χρήσιμα

7 Χρήσεις του Γάλακτος στον Κήπο

κόλπα καθαρισμού μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες