in , , , ,

Καλοκαίρι 2022: Ετοιμάστε το Σώμα σας για το Καλοκαίρι με 7 Συμβουλές Ομορφιάς. Θα τις Λατρέψετε

φροντίδα προσώπου,φροντίδα σώματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Ετοιμάστε το Σώμα σας για το Καλοκαίρι με 7 Συμβουλές Ομορφιάς

Συμβουλές Ομορφιάς για το καλοκαίρι: Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό σημαίνει μαγιό, γυμνά πόδια και χέρια. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχουμε την τάση να τρώμε περισσότερο και να παραλείπουμε κάποια βήματα στη ρουτίνα της γυμναστικής μας.

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η αύξηση βάρους όταν ο καιρός είναι κρύος είναι στην πραγματικότητα μέρος του ενστίκτου επιβίωσης που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας. Υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν ώστε το σώμα σας να είναι σε τέλεια φόρμα για το καλοκαίρι. Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι Κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών

Συμβουλές ομορφιάς Καλοκαίρι 2022

Προσώπο

© Depositphotos.com

Το χειμώνα το δέρμα του προσώπου είναι πιο ευάλωτο – επηρεάζεται από τον παγετό, τους ανέμους και τις αλλαγές θερμοκρασίας. Πριν έρθει λοιπόν το καλοκαίρι, φροντίστε την επιδερμίδα σας. Ξεχάστε τα εντατικά scrub ή τυχόν θεραπείες που μπορούν να βλάψουν το ήδη ταλαιπωρημένο δέρμα σας.

Αντίθετα, χρησιμοποιήστε σπιτικά τονωτικά και λοσιόν για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Για να καθαρίσετε το λιπαρό δέρμα, χρησιμοποιήστε αφεψήματα από άνθος αραβοσίτου, μαϊντανό ή δεντρολίβανο. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, τότε ένα αφέψημα από χαμομήλι θα είναι το καλύτερο.

Συμβουλές ομορφιάς Καλοκαίρι 2022 : Σώμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η εσωτερική θέρμανση κάνουν το δέρμα του σώματος πραγματικά ξηρό και αφυδατωμένο. Φροντίστε να ενυδατώνετε πάντα το δέρμα σας ώστε να φαίνεται απαλό και υγιές όταν φοράτε φούστες, φορέματα και σορτς. Εάν δεν έχετε ήδη μια αγαπημένη λοσιόν, το λάδι καρύδας είναι μια εξαιρετική φυσική ενυδατική κρέμα.

Συμβουλές ομορφιάς Καλοκαίρι 2022 : Γραμμή μπικίνι

© Depositphotos.com

Το να φοράτε μαγιό σημαίνει ότι όλοι θα μπορούν να δουν τη γραμμή του μπικίνι σας. Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις τρίχες σε αυτή την περιοχή είναι το ξύρισμα. Δυστυχώς, μπορεί να προκαλέσει φαγούρα όταν οι τρίχες μεγαλώνουν ξανά μετά το ξύρισμα. Επίσης αν έχετε πυκνές ή σκούρες τρίχες, τότε οι μαύρες βούλες είναι σχεδόν πάντα ορατές ακόμα και μετά από ένα φρέσκο ξύρισμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η άλλη επιλογή για να αποκτήσετε μια τέλεια γραμμή μπικίνι είναι η αποτρίχωση. Μπορεί να γίνει μία φορά κάθε 1-2 μήνες ανάλογα με την ταχύτητα ανάπτυξης των τρίχων σας. Για να αποφύγετε τις τρίχες που ξαναφυτρώνουν μετά την αποτρίχωση, συνιστάται να κάνετε απολέπιση στη γραμμή του μπικίνι σας τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Για να εξαλείψετε τις σκοτεινές περιοχές στη γραμμή του μπικίνι σας θα πρέπει πάντα να ενυδατώνεστε μετά το ντους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές λοσιόν που θα αποτρέψουν τις τρίχες που φυτρώνουν καθώς θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και τις σκούρες περιοχές.

Δείτε ακόμη 7 Ασυναγώνιστα Καλοκαιρινά Κόλπα Ομορφιάς

Συμβουλές ομορφιάς Καλοκαίρι 2022 : Μασχάλες

© Depositphotos.com

Εάν θέλετε οι μασχάλες σας να φαίνονται πιο ανοιχτές και επίσης να επιβραδύνουν την ανάπτυξη των τριχών σε αυτήν την περιοχή, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την απλή βιολογική σπιτική λευκαντική κρέμα:

Συνταγή:

  • 2 κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • χυμό από 1/2 λάιμ ή λεμόνι

Ανακατέψτε τα υλικά μαζί για να σχηματιστεί μια πηχτή πάστα. Πριν από την εφαρμογή της βεβαιωθείτε ότι οι μασχάλες σας έχουν καθαριστεί σωστά. Μόλις εφαρμοστεί, αφήστε την 20 λεπτά να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τέλος, ενυδατώστε το δέρμα σας.

Επίπεδη κοιλιά

© Depositphotos.com

Το να έχετε επίπεδη κοιλιά είναι το κλειδί για να δείχνετε υπέροχες με μαγιό. Αξίζει τον κόπο να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα κατά τη διάρκεια της άσκησής σας.

Μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις είναι η «αλλαγή μπάλας». Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας ίσια και βάλτε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας. Ξεκινήστε κρατώντας την μπάλα πάνω από το κεφάλι σας. Κρατήστε το πάνω από το στήθος σας και σηκώστε τα πόδια σας για να συναντήσετε την μπάλα. Τοποθετήστε την μπάλα ανάμεσα στους αστραγάλους σας και φέρτε την πίσω στο πάτωμα κρατώντας τα πόδια σας ίσια.

Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 10 έως 12 φορές. Προσπαθήστε να κρατάτε το κάτω μέρος της πλάτης πιεσμένο στο πάτωμα όταν κάνετε την αλλαγή μπάλας.

Η πυγμαχία είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε επιπλέον εκατοστά από τη μέση σας. Προσθέστε το στην καρδιο ρουτίνα σας.

Γλουτιαίοι

© Depositphotos.com

Οι γλουτιαίοι είναι η μεγαλύτερη μυϊκή ομάδα στο σώμα. Η εκγύμναση αυτών των μυών όχι μόνο θα κάνει το κάτω μέρος σας ωραίο και σε φόρμα, αλλά θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα γενικά. Τα squat είναι μια απλή και αποτελεσματική άσκηση, αλλά αυτή η κίνηση δουλεύει τους γλουτούς μόνο από μια γωνία.

Διατροφή

© Depositphotos.com

Μαζί με την προπόνηση, η υγιεινή διατροφή είναι επίσης σημαντικό μέρος για να έχετε το σώμα σας σε τέλεια φόρμα. Φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό.

Αυξήστε την πρόσληψη φυσικών διουρητικών όπως αγγούρια, λεμόνι, πράσινο τσάι κ.λπ. Προσπαθήστε να μειώσετε την ποσότητα των επεξεργασμένων υδατανθράκων όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά. Επίσης, μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ γιατί τα αλκοολούχα ποτά είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλά σε θερμίδες.

Δείτε επίσης 14 συμβουλές ομορφιάς που θα κάνουν την ζωή κάθε γυναίκας ευκολότερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός σπάτουλων σιλικόνης,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Σπάτουλες Σιλικόνης

vintage ντουλάπια,vintage ερμάρια,έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

31 Ιδέες για Vintage Ντουλάπια και Ερμάρια