in , ,

Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι Κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών

Μαλλιά Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022: Οι Κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών
Μαλλιά Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022: Οι Κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών

Μαλλιά Άνοιξη καλοκαίρι 2022: Μια νέα σεζόν ξεκινάει και όπως πάντα οι διάσημοι hair colorists και hair stylists προτείνουν τις κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά την Άνοιξη και Καλοκαίρι 2022.

Αν λοιπόν έχετε σκοπό να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, επιλέγοντας κάτι στυλάτο και μοντέρνο για τα μαλλιά σας, τότε οι παρακάτω προτάσεις θα σας φανούν χρήσιμες.

Πρόκειται για τα χρώματα, κουρέματα, χτενίσματα και αξεσουάρ μαλλιών που παρουσίασαν οι ειδικοί στις εβδομάδες μόδας με την βοήθεια των διάσημων μοντέλων, όπως η Gigi Hadid.

Τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για φέτος

Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών είναι για πολλές γυναίκες πολύ όμορφη πρόταση ανανέωσης ανάμεσα στις σεζόν. Αν λοιπόν σας αρέσει κι εσάς να παίζετε με τα μαλλιά σας, δείτε τι προτείνουν οι διάσημοι hair colorists για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022.

Διατηρήστε το φυσικό τους χρώμα

Φυσικό χρώμα μαλλιών - Μαλλιά Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022
Photo: @romeufelipe

Η φυσική ομορφιά παίρνει ολοένα και μεγαλύτερη θέση στην καρδιά μας. Αυτό ακριβώς απέδειξαν και οι διάσημοι hair colorists προτείνοντας ως top χρώμα για τα μαλλιά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 το φυσικό.

Κι όταν λέμε φυσικό δεν εννοούμε απλά μια φυσική απόχρωση, αλλά την ανάδειξη ακόμη και των λευκών ως ένα εντυπωσιακό trend. Ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα μοντέλα στην πασαρέλα του οίκου Collina Strada περπάτησαν περήφανα δείχνοντας τις λευκές τους ρίζες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ροζ αποχρώσεις μαλλιών

Ροζ αποχρώσεις μαλλιών - Μαλλιά Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022
Photo: Balmain

Οι ιδιαίτερες και μη φυσικές αποχρώσεις έχουν παγιωθεί σιγά σιγά στις δημοφιλείς επιλογές όσον αφορά την χρωματική παλέτα των μαλλιών. Αυτή τη σεζόν όμως, την υψηλότερη θέση στις προτιμήσεις των hair colorists είχε το ροζ.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

διάσημες χωρίς μακιγιάζ,διάσημες με μακιγιάζ,lifestyle,ομορφιά

18 Διάσημες που Είναι Πανέμορφες Με και Χωρίς Μακιγιάζ

φυσικές θεραπείες δοντιών,φροντίδα δοντιών,στοματική υγιεινή,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

9 Φυσικοί Τρόποι για Τέλειο Χαμόγελο