in , ,

9 Φυσικοί Τρόποι για Τέλειο Χαμόγελο

φυσικές θεραπείες δοντιών,φροντίδα δοντιών,στοματική υγιεινή,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
9 Φυσικοί Τρόποι για Τέλειο Χαμόγελο

Πολλοί ονειρεύονται υγιή και όμορφα δόντια, αλλά λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν τη χημική λεύκανση. Υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι και δεν θα καταστρέψουν το σμάλτο ούτε θα σας βλάψουν καθόλου. Φυσικά, αυτά τα κόλπα δεν υποκαθιστούν τις τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο. Αλλά αν τις ακολουθείτε σε τακτική βάση, θα δείτε τα δόντια σας να λευκαίνουν ενώ τα ούλα σας θα γίνουν πιο υγιή. 7 Συμβουλές για Λευκά και Υγιή Δόντια

DIY λευκαντική οδοντόκρεμα

9 Φυσικοί Τρόποι για Τέλειο Χαμόγελο

Αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά με την ίδια ποσότητα λαδιού καρύδας και 2-3 σταγόνες ελαίου μέντας. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα όπως θα κάνατε με την κανονική οδοντόκρεμα – θα φροντίσει το σμάλτο σας, θα λευκάνει τα δόντια σας και θα φρεσκάρει την αναπνοή σας.

Έλαιο τεϊόδεντρου

Εάν αραιώσετε 5 σταγόνες 100% έλαιο τεϊόδεντρου σε μισό ποτήρι νερό και ξεπλύνετε το στόμα σας με αυτό κάθε μέρα μετά το βούρτσισμα των δοντιών, θα δείτε τα αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες. Για να κάνετε το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθαρίστε τα δόντια σας επιπλέον με μια σταγόνα έλαιο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αν και όχι πιο συχνά.

Πάστα φράουλας

Πάρτε μια φρέσκια φράουλα και θρυμματίστε τη με ένα κουτάλι. Ανακατέψτε την με το καλύτερο θαλασσινό αλάτι που μπορείτε να βρείτε (δοκιμάστε να το τρίψετε σε μύλο καφέ), βάλτε την πάστα που προκύπτει σε μια οδοντόβουρτσα και κάντε ελαφρύ μασάζ στα δόντια σας για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το στόμα σας. Για να προστατεύσετε το σμάλτο σας, κάντε το όχι συχνότερα από μία φορά κάθε 2 εβδομάδες.

Λάδι καρύδας

Απλώστε λίγο λάδι στα δόντια σας πριν τα βουρτσίσετε, αφήστε το για 15-20 λεπτά και μετά βουρτσίστε καλά με την οδοντόκρεμα σας. Επαναλάβετε αυτό 2 ή 3 φορές την εβδομάδα.

Δείτε ακόμη 9 Συμβουλές για τη Φροντίδα των Δοντιών από Οδοντιάτρους που Δεν Πρέπει να Αγνοηθούν

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κρέμα με ενεργό άνθρακα

Ανακατέψτε αλεσμένο με ενεργό άνθρακα με νερό για να φτιάξετε μια ξινή κρέμα και στη συνέχεια εφαρμόστε την προσεκτικά στα δόντια σας. Αφήστε την για 2 λεπτά και ξεπλύνετε καλά το στόμα σας. Μετά από αυτό, βουρτσίστε τα δόντια σας. Επαναλάβετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Λευκαντικό από φλούδα μπανάνας

Η μπανανόφλουδα περιέχει ουσίες που διαλύουν την οδοντική πλάκα και βοηθούν στη διατήρηση του τέλειου χρώματος των δοντιών. Τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας στα δόντια και από τις δύο πλευρές και περιμένετε 5-7 λεπτά. Στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας και ξεπλύνετε το στόμα σας. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε.

Στοματικό διάλυμα λεμονιού

Αυτό το DIY στοματικό διάλυμα θα σας βοηθήσει να λευκάνετε σταδιακά τα δόντια σας και να διατηρήσετε την αναπνοή σας φρέσκια. Πάρτε 3 μέρη χυμό λεμονιού και 1 μέρος ψιλό αλάτι, ανακατέψτε τα μαζί και ξεπλύνετε καλά το στόμα σας αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο 2 ή 3 φορές την εβδομάδα.

Προειδοποίηση: μην χρησιμοποιείτε αυτό το στοματικό διάλυμα εάν έχετε φλεγμονές στο στόμα σας.

Φύλλα βασιλικού

Τρίψτε τα φρέσκα φύλλα βασιλικού για να φτιάξετε έναν πουρέ και χρησιμοποιήστε τον τακτικά αντί για τη συνηθισμένη οδοντόκρεμα σας για να λευκάνετε τα δόντια σας και να τα κάνετε πιο υγιή. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσετε για 5-10 λεπτά πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας ως συνήθως.

Αλόη

Για να αποκτήσετε ένα αληθινό χαμόγελο του Χόλιγουντ, χρησιμοποιήστε φρέσκο χυμό αλόης βέρα ή αγοράστε κάποιο φυσικό τζελ από αυτό το φυτό. Τρίψτε λίγο στα δόντια σας, κάντε μασάζ με μια οδοντόβουρτσα και ξεπλύνετε καλά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μετά από κάθε βούρτσισμα και μετά από μερικές εβδομάδες το χαμόγελό σας θα είναι λαμπερό και αστραφτερό λευκό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Ποιες Τροφές Διατηρούν τα Δόντια Υγιή και Λευκά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μαλλιά Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022: Οι Κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών

Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι Κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών

φυσικές θεραπείες για ραγάδες,αντιμετώπιση ραγάδων,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

8 Φυσικές Θεραπείες για να Εξαφανίσετε τις Ραγάδες που δεν γνωρίζετε.