in , , , , ,

7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες

κόλπα καθαρισμού μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
κόλπα καθαρισμού μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Αντί να χάνετε χρόνο στον καθαρισμό του μπάνιου, μπορείτε να το τακτοποιήσετε σε 10-15 λεπτά. Απλώς πρέπει να γνωρίζετε μερικά μικρά κόλπα που θα δώσουν τέλος σε ώρες βαρετού καθαρισμού και θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει σαν διαμάντι. Το Καθαριστικό Μπάνιου των 30 Δευτερόλεπτων με 2 Υλικά

Χρησιμοποιήστε έλαιο τεϊόδεντρου.

© Shutterstock.com

Το έλαιο τεϊόδεντρου έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Γι’ αυτό η χρήση του στο μπάνιο είναι μια εξαιρετική ιδέα. Προσθέστε λίγο έλαιο σε μαγειρική σόδα και τρίψτε καλά τον νιπτήρα. Το έλαιο αφαιρεί εύκολα τη μούχλα και τα βακτήρια και αποκαθιστά την προηγούμενη λάμψη του νιπτήρα.

Καθαρίστε τους καθρέφτες με αφρό ξυρίσματος.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Για να αποτρέψετε το θάμπωμα των καθρεπτών μετά το ντους, απλώστε λίγο αφρό ξυρίσματος σε αυτούς. Αφήστε τον για 1 λεπτό και σκουπίστε τον με μια στεγνή πετσέτα. Επίσης, προστατεύει τους καθρέφτες από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Χρησιμοποιήστε ξύδι για να καθαρίσετε τα πλακάκια.

© Shutterstock.com

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κιτρινισμένα πλακάκια εύκολα χωρίς ακριβά προϊόντα. Απλά χρησιμοποιήστε ξύδι, καθώς είναι ισχυρό φυσικό καθαριστικό. Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι με ζεστό νερό και τρίψτε σχολαστικά τα πλακάκια.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να μην καθαρίζετε το μάρμαρο με αυτό, διαφορετικά τα οξέα θα το καταστρέψουν.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Σκουριάς στο Μπάνιο και το Ντους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκουπίσετε τις γυάλινες πόρτες του ντους με εφημερίδες.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Εάν δεν έχετε πανί από μικροΐνες μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες. Δεν αφήνουν πίσω τους ίνες και επιπλέον τρίβουν καλά. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εφημερίδες με λευκό ξύδι για να αποκτήσετε άψογα παράθυρα.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σαπουνιού.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά για να αφαιρέσετε τη συσσώρευση σαπουνιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για γυάλισμα βρυσών. Τρίψτε την με ένα πανί και μετά ξεπλύνετε με νερό. Συνήθως λειτουργεί σε οποιοδήποτε είδος χρωμίου.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το κόλπο περιστασιακά, καθώς τα λειαντικά της οδοντόκρεμας μπορεί να φθείρουν το φινίρισμα.

Γυαλίστε τις βρύσες με baby oil.

© Shutterstock.com

Βάλτε λίγο baby oil σε ένα πανί και τρίψτε το στις βρύσες, στις κεφαλές του ντους, ακόμα και στη λεκάνη της τουαλέτας. Με αυτόν τον τρόπο, θα τους δώσετε μια ωραία λάμψη και θα απαλλαγείτε από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Κρατήστε μια αλατιέρα με μαγειρική σόδα κοντά στην λεκάνη.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Απλώς ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα μειώσει την ανάγκη να την καθαρίζετε συχνά. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα. Αναμείξτε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 2 φλιτζάνια ξύδι και μετά από 30 λεπτά, η τουαλέτα σας θα ξεβουλώσει τελικά.

Δείτε επίσης 6 Συμβουλές για Καθαρό και Οργανωμένο Μπάνιο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα προσώπου,φροντίδα σώματος,φροντίδα μαλλιών

10 Συμβουλές Ομορφιάς που Μάλλον Δεν Γνωρίζετε

Γυναίκα ετών 53 μοιάζει με 30αρα έχει ξετρελάνει το TikTok με τις συμβουλές ομορφιάς της

Γυναίκα ετών 53 μοιάζει με 30αρα έχει ξετρελάνει το TikTok με τις συμβουλές ομορφιάς της