in , , , ,

6 Συμβουλές για Καθαρό και Οργανωμένο Μπάνιο

συμβουλές για καθαρό μπάνιο,συμβουλές για οργανωμένο μπάνιο,οργάνωση μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού
6 Συμβουλές για Καθαρό και Οργανωμένο Μπάνιο

Το μπάνιο είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε σπίτι, αλλά είναι επίσης το μέρος που δίνεται η λιγότερη προσοχή. Υπάρχουν όμως μερικές γρήγορες και εύκολες συμβουλές για να διατηρείτε το μπάνιο σας καθαρό και οργανωμένο! 7 Έξυπνα Κόλπα για το Μπάνιο

Turbo βούρτσα λεκάνης

Μερικές φορές η λεκάνη είναι πολύ βρώμικη για χειροκίνητο καθαρισμό. Εάν έχει συσσωρευτεί βρωμιά και χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να την αφαιρέσετε, ξεβιδώστε το άκρο της βούρτσας της λεκάνης της τουαλέτας σας και συνδέστε την στο άκρο ενός ηλεκτρικού κατσαβίδι. Η ισχυρή περιστροφή θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τη λεκάνη χωρίς κόπο!

6 Συμβουλές για Καθαρό και Οργανωμένο Μπάνιο

DIY κρεμαστή θήκη ντους

Θα χρειαστείτε:
ψάθινο καλάθι
2 λαβές
βελόνα & κλωστή
2 γάντζοι τοίχου

Για να φτιάξετε τη δική σας κρεμαστή θήκη ντους ράψτε 2 ανθεκτικές λαβές από μια παλιά τσάντα στο ψάθινο καλάθι. Κρεμάστε το στους γάντζους που έχετε τοποθετήσει στον τοίχο στο ντους και οργανώστε όλα τα προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς σας – βολικό και κομψό!

DIY θήκη για δίσκους ντεμακιγιάζ

Θα χρειαστείτε:
άδειο κουτί Pringles
κοπίδι
σπρέι βαφή
αυτοκόλλητη διακοσμητική ταινία

Είτε τα χρησιμοποιείτε για την αφαίρεση βερνικιού νυχιών είτε για τον καθαρισμό του προσώπου σας, οι δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητοι σε κάθε μπάνιο. Αντί να τους στοιβάξετε στο πίσω μέρος ενός ντουλαπιού, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας DIY θήκη που φαίνεται υπέροχη και διατηρεί το μπάνιο οργανωμένο! Ξεκινήστε καθαρίζοντας ένα άδειο κουτί Pringles και στη συνέχεια με το κοπίδι κόψετε ένα μικρό τόξο από το κάτω τμήμα. Βάψτε το με το σπρέι και χρησιμοποιήστε διακοσμητική ταινία για να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Η διακόσμηση μικρότερων κουτιών Pringles είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για επιπλέον χώρο αποθήκευσης!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Συμβουλές για Γρήγορο Καθαρισμό του Μπάνιου σας

Δέντρο για χαρτιά υγείας

Θα χρειαστείτε:
άδειο κουτί γάλακτος ή χυμού
τσιμέντο
μεγάλο κλαδί δέντρου

Η εύρεση του σωστού χώρου για την αποθήκευση χαρτιού υγείας μπορεί να είναι δύσκολη – καταλαμβάνει πολύ χώρο στο ράφι και μπορεί να φαίνεται άσχημα αν βρίσκεται χύμα στο μπάνιο. Εκεί έρχεται αυτό το δέντρο για χαρτί υγείας! Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση του χαρτιού υγείας με έναν μοναδικό, εντυπωσιακό τρόπο. Απλώς κόψτε το πάνω μέρος ενός άδειου χάρτινου κουτιού γάλακτος ή χυμού. Γεμίστε το κάτω μέρος του κουτιού με λίγο τσιμέντο και τοποθετήστε ένα μεγάλο κλαδί δέντρου. Αφήστε το τσιμέντο να στεγνώσει, στη συνέχεια κόψτε το κουτί και κρεμάστε τα ρολά από χαρτί υγείας στα κλαδιά του δέντρου με στυλ!

Ράφι βερνικιών νυχιών

Θα χρειαστείτε:
ξύλινες σανίδες
ορθογώνιο ξύλινο πλαίσιο
διακοσμητική κορνίζα
ξυλόκολλα

Η αποθήκευση βερνικιών νυχιών στο πίσω μέρος ενός ντουλαπιού μπορεί να είναι άβολη. Τα μπουκάλια αναποδογυρίζουν και χύνονται, δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα ψάχνατε και μέχρι να βρείτε τα πάντα, δεν έχετε όρεξη να βάψετε τα νύχια σας πια! Η λύση είναι ένα ράφι βερνικιών νυχιών. Κολλήστε μερικές ξύλινες σανίδες στο εσωτερικό του ξύλινου πλαισίου και κολλήστε το μπροστινό μέρος της κορνίζας.

Στέγνωμα βούρτσας λεκάνης

Καθαρίσατε τη λεκάνη της τουαλέτας, αλλά τώρα πρέπει με κάποιο τρόπο να τοποθετήσετε τη βούρτσα της λεκάνης στη βάση της χωρίς να στάξει παντού. Για να το αποφύγετε αυτό, μαγκώστε τη λαβή της βούρτσας ανάμεσα στο κάθισμα και τη λεκάνης και αφήστε το να στάξει και να στεγνώσει μέσα στην τουαλέτα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Κόλπα για να Μυρίζει το Μπάνιο Υπέροχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

θεραπείες για ανακούφιση από ημικρανία,γρήγορη ανακούφιση από ημικρανία,φυσική ανακούφιση από ημικρανία,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Θεραπείες για Γρήγορη και Φυσική Ανακούφιση από Ημικρανία

βασικές τεχνικές μακιγιάζ ματιών,συμβουλές μακιγιάζ ματιών,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

5 Βασικές Τεχνικές Μακιγιάζ Ματιών που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει