in , , ,

7 Έξυπνα Κόλπα για το Μπάνιο

κόλπα για το μπάνιο,συμβουλές για το μπάνιο,καθαρισμός μπάνιου,χρήσιμα
8 Έξυπνα Κόλπα για το Μπάνιο

Υπάρχουν 8 έξυπνα κόλπα για όλα τα ενοχλητικά προβλήματα που εμφανίζονται στο μπάνιο, από το θόλωμα του καθρέφτη μέχρι την εμφάνιση μούχλας. Όχι μόνο αυτές οι συμβουλές είναι πρακτικές, αλλά είναι γρήγορες και εύκολες. Θα απολαύσετε καθαρό μπάνιο σε χρόνο μηδέν! 9 Χρήσιμα Πράγματα για το Μπάνιο που Λίγοι Γνωρίζουν

Γεμίστε εύκολα έναν κουβά

Εάν ο κουβάς δεν χωράει κάτω από τη βρύση στο νεροχύτη του μπάνιου σας, υπάρχει ένα γρήγορο κόλπο. Βάλτε ένα φαράσι με κούφιο χερούλι στον νιπτήρα έτσι ώστε το νερό να ρέει στο φαρδύ άκρο. Τοποθετήστε τον κουβά στο πάτωμα πολύ κοντά στο νιπτήρα. Το νερό θα περάσει μέσα από τη λαβή κατευθείαν στον κουβά.

Ξεθολώστε τον καθρέφτη

Απλώστε βερνίκι στον καθρέφτη και αφήστε το να στεγνώσει. Αφαιρέστε το βερνίκι με ένα στεγνό πανί. Δεν υπάρχουν πλέον ατμοί και θόλωμα μετά το ντους.

Καθαρή σαπουνοθήκη

Περάστε 2 λαστιχάκια στη σαπουνοθήκη έτσι ώστε η μπάρα σαπουνιού να κάθεται πάνω στα λαστιχάκια. Τώρα η σαπουνοθήκη θα παραμείνει καθαρό!

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα για να Μυρίζει το Μπάνιο Υπέροχα

Απαλλαγείτε από τη μούχλα

Αναμείξτε ξύδι και αιθέριο έλαιο σε ένα μπολ. Σκουπίστε τη μούχλα με το μείγμα και όταν εξαφανιστεί θα μείνει μια αρωματική μυρωδιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθαρισμός τουαλέτας

Θερμάνετε τη λαβή μιας παλιάς οδοντόβουρτσας κοντά στην κεφαλή και λυγίστε την σε γωνία περίπου 90 °. Τώρα έχετε μια πρακτική βούρτσα καθαρισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα άκρα της λεκάνης γρήγορα και εύκολα.

Ξεβουλώστε τον νιπτήρα από τρίχες.

Με ένα ψαλίδι κάντε μικρές εγκοπές σε ένα δετικό. Περάστε ένα δεύτερο δετικό στο πρώτο και τραβήξτε για να κάνετε μια θηλιά. Κρατώντας τη θηλιά σπρώξτε το δετικό με τις εγκοπές στο σιφόνι του νιπτήρα. Όταν το τραβήξετε έξω, οι τρίχες που φράζουν την αποχέτευση θα πιαστούν στις εγκοπές. Το πρόβλημα λύθηκε!

Σώστε το ξυράφι σας από τη σκουριά

Αποθηκεύστε το ξυράφι σας ανάποδα σε ένα ποτήρι γεμάτο ωμό ρύζι. Το ρύζι τραβάει την υγρασία οπότε το ξυράφι σας θα παραμείνει χωρίς σκουριά περισσότερο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Συμβουλές για Γρήγορο Καθαρισμό του Μπάνιου σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY είδη μακιγιάζ,είδη μακιγιάζ από τρόφιμα,DIY καλλυντικά,χρήσιμα,ομορφιά

5 DIY Είδη Μακιγιάζ από Τρόφιμα

μύκητες ποδιών

14 γεγονότα για το ανθρώπινο σώμα που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη υγεία