in , , ,

Συμβουλές για Γρήγορο Καθαρισμό του Μπάνιου σας

Ο καθαρισμός του μπάνιου πιθανώς δεν είναι το καλύτερο σας. Όμως είναι ένα από τα δωμάτια στο σπίτι που χρειάζεται συχνό και ενδελεχή καθαρισμό. Είναι μια δουλειά που δεν πρέπει να παραμεληθεί. Αυτές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να το καθαρίσετε γρήγορα και προσεκτικά.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 13 Πράγματα στο Μπάνιο που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε

Source

Απαλλαγείτε από την ακαταστασία

Το πρώτο και βασικό πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά τον καθαρισμό του μπάνιου είναι να απαλλαγείτε από τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε και αυτά που δεν ανήκουν στο μπάνιο. Για παράδειγμα, πετάξτε άδεια μπουκάλια και καλλυντικά που έχουν λήξει στον κάδο απορριμμάτων. Μετά από αυτό, θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα επιπλέον προϊόντα περιποίησης και τις καθαρές πετσέτες σε ένα συρτάρι.

Σκουπίστε όλες τις επιφάνειες

Το τακτικό σκούπισμα ή ο καθαρισμός των επιφανειών στο μπάνιο θα διατηρήσει καθαρό το μπάνιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων. Αλλά θα πρέπει να το αφήσετε στην επιφάνεια για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, απλώς ξεπλύνετε ή σκουπίστε κάθε επιφάνεια με ένα καθαρό πανί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο κόλπο για να καθαρίσετε τον καθρέφτη.

Πώς να αλλάξεις το μπάνιο σου ΜΟΝΟ με ένα Κουτί ΜΠΟΓΙΑ!

Source

Καθαρίστε το πάτωμα του μπάνιου

Το δάπεδο του μπάνιου λερώνεται εύκολα, αλλά καθαρίζεται εξίσου εύκολα. Για να μην πατάτε καθημερινά μικρόβια και σκόνη χρησιμοποιείστε ένα καθαριστικό δαπέδου και μετά από λίγα λεπτά, σκουπίστε τα πάντα με ένα καθαρό πανί. Εάν το πάτωμα δεν είναι υγρό ή λασπωμένο μπορείτε απλά να το σκουπίσετε με μια σκούπα και τελειώσατε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα είναι στη θέση τους

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το χάος στο μπάνιο δημιουργεί επιπλέον βρωμιά και σκόνη. Μπορείτε να απαλλαγείτε μαζεύοντας όλες τις πετσέτες. Πλύντε τις στο πλυντήριο και στη συνέχεια κρεμάστε τις για να στεγνώσουν το συντομότερο δυνατό. Δεύτερον, τακτοποιήστε τις καθαρές πετσέτες στον πάγκο του μπάνιου, ώστε να είναι πάντα προσιτές. Και τέλος, μαζέψτε όλα τα διάσπαρτα ρούχα και τοποθετήστε τα στο καλάθι των απλύτων.

Πάρτε όλα τα είδη μπάνιου

Για να καθαρίσετε το μπάνιο γρήγορα και να το διατηρήσετε καθαρό πρέπει πρώτα να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα για τον καθαρισμό. Όπως σαπούνι χειρός, απολυμαντικά μαντηλάκια, χαρτί υγείας, καθαριστικό δαπέδου, απορρυπαντικό και αποσμητικό χώρου.

Πετάξτε τα σκουπίδια

Το πιο σημαντικό πράγμα για τη διατήρηση της καθαριότητας του μπάνιου είναι να πετάξετε όλα τα σκουπίδια από το καλαθάκι μπάνιου και τα άδεια μπουκάλια. Μόνο με αυτό, κάνετε ήδη τη δουλειά σας εύκολη και πιο γρήγορη. Και το μπάνιο σας θα μυρίζει ωραία με τη βοήθειά αποσμητικού χώρου.

Γιατί οι Περισσότεροι Ιάπωνες Κάνουν Μπάνιο το Βράδυ

cover Photo by Giorgio Trovato on Unsplash

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Μοναδικά γλυκά ψυγείου! Βίντεο

4 Μοναδικά γλυκά ψυγείου! Βίντεο

8 Υπέροχα Πράγματα που Μπορείτε να Φτιάξετε από Παλιά Παιχνίδια