in , ,

6 Προϊόντα Ομορφιάς που Όλοι Χρησιμοποιούν Λάθος

προϊόντα ομορφιάς με λανθασμένη χρήση,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
6 Προϊόντα Ομορφιάς που Όλοι Χρησιμοποιούν Λάθος

Ακόμη και τα καλύτερα και πιο ακριβά προϊόντα ομορφιάς μπορούν να χαλάσουν την εμφάνισή σας αν δεν τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Η υψηλής ποιότητας πούδρα προσώπου μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με φάντασμα. Ορισμένες λανθασμένες συνήθειες μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, επομένως δεν τις αμφισβητούμε καν. Ευτυχώς, μπορούμε να τις διορθώσουμε μια για πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. 8 Λόγοι για να Σταματήσετε την Αποτρίχωση

Κουνάτε το βερνίκι νυχιών πριν βάψετε τα νύχια σας.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το κούνημα του βερνικιού νυχιών θα κάνει το μανικιούρ σας χειρότερο. Παγιδεύει τον αέρα και προκαλεί φυσαλίδες στα νύχια. Επιπλέον, μην προσπαθήσετε να το αναμίξετε μετακινώντας το πινέλο μέσα και έξω από το δοχείο. Είναι καλύτερα να κυλήσετε το μπουκάλι στα χέρια σας χωρίς έντονες κινήσεις ή απλά να μην κάνετε τίποτα.

Απλώνετε πούδρα σε όλο το πρόσωπο.

© Depositphotos.com

Η εφαρμογή πούδρας μόνο σε ορισμένα σημεία είναι αρκετή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, συνιστάται να βάζετε λίγη πούδρα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στο μέτωπο, στη μύτη και στο πηγούνι, αποφεύγοντας τα μάγουλα. Αυτές οι περιοχές είναι συχνά οι πιο λιπαρές. Η εφαρμογή πολλής πούδρας τονίζει τις ατέλειες του δέρματος, όπως σπυράκια ή ξηρά μπαλώματα.

Βουρτσίζετε τα μαλλιά από τις ρίζες.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ένας τέτοιος τρόπος βουρτσίσματος θα οδηγήσει σε σπάσιμο των μαλλιών. Αντίθετα, ο σωστός τρόπος είναι να τα χωρίσετε σε τμήματα και να τα βουρτσίσετε από κάτω προς τα πάνω. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για μπλέξιματά με τα δάχτυλά σας για να αποφύγετε τη φθορά τους.

Δείτε ακόμη Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο χρησιμοποιώντας σωστά τα καλλυντικά σας!

Βάζετε άρωμα ακριβώς κάτω από τα αυτιά ή στα μαλλιά.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Αν θέλετε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο, εφαρμόστε το αμέσως μετά την ενυδάτωση. Ο ψεκασμός αρώματος στα μαλλιά τα στεγνώνει καθώς περιέχει μια φόρμουλα με βάση το οινόπνευμα. Το τρίψιμο στο δέρμα δεν είναι επίσης καλός τρόπος. Η τριβή θερμαίνει το δέρμα και απελευθερώνει φυσικά ένζυμα που αλλάζουν το άρωμα. Απλώστε άρωμα στα ρούχα ή πάνω από τα αυτιά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιείτε σαμπουάν αμέσως μετά το βρέξιμο των μαλλιών.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Αντί να ξεπλένετε γρήγορα τα μαλλιά σας και να βάζετε αρκετή ποσότητα σαμπουάν, είναι καλύτερα να αφήνετε τα μαλλιά να μουλιάσουν λίγο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε όλα τα οφέλη από το σαμπουάν και θα χρειαστείτε λιγότερη ποσότητα.

Απλώνετε κραγιόν από τις άκρες προς το κέντρο.

brightside

Ο σωστός τρόπος είναι να το εφαρμόσετε από μέσα προς τα έξω. Η εστίαση στο κέντρο σας δίνει περισσότερο έλεγχο και μειώνει τις πιθανότητες να βγείτε έξω από τη γραμμή των χειλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο ή το δάχτυλό σας.

Δείτε επίσης 8 προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε εντελώς λάθος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά εσωτερικού χώρου ως χριστουγεννιάτικα δέντρα,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,Χριστούγεννα,γιορτές

10 Φυτά Εσωτερικού Χώρου ως Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

καθημερινά πράγματα που προκαλούν αλλεργία,σπάνιες αλλεργίες,συμβουλές υγείας,υγεία

15 Καθημερινά Πράγματα στα Οποία Μπορεί να Είστε Αλλεργικοί Χωρίς να το Καταλαβαίνετε