in , , ,

8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες

8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες
8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες

Τα εσώρουχα είναι ένα αρκετά ευαίσθητο πράγμα. Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί της μόδας και τα περιοδικά τείνουν να μιλούν για την εθιμοτυπία στα ρούχα αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ λιγότερο συνηθισμένο να ακούτε συστάσεις για το πώς να φοράτε σουτιέν ή εσώρουχο χωρίς να παραμελείτε την άνεσή σας και να δείχνετέ άψογες ταυτόχρονα. Υπάρχουν μερικά μεγάλα λάθη στα εσώρουχα που κάνουν ακόμα και οι διασημότητες που θα πρέπει να αποφύγετε για να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. 9 Κόλπα για Εσώρουχα που οι Γυναίκες Πραγματικά Θα Εκτιμήσουν

Τα εσώρουχα δεν πρέπει να φαίνονται κάτω από τα ρούχα σας.

PacificCoastNews.com / EAST NEWS, © Headlinephoto Limited / Alamy Stock Photo

Μερικές γυναίκες επιλέγουν να φορούν κορμάκι σύσφιξης κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων, έτσι ώστε να νιώθουν και να δείχνουν αυτοπεποίθηση, ακόμη και με ένα πολύ στενό ντύσιμο. Αυτή είναι μια φυσιολογική πρακτική, αλλά αξίζει να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ορατό στους άλλους. Για παράδειγμα, είναι καλύτερο να αποφύγετε να φοράτε ένα wrap φόρεμα ή φούστα για να βεβαιωθείτε ότι το κορμάκι σας δεν θα φαίνεται όταν δεν το περιμένετε.

Δεν πρέπει επίσης να είναι πολύ σφιχτό.

ANGELA WEISS / AFP / East News, ANGELA WEISS / AFP / East News

Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι τα κορμάκια σύσφιξης πρέπει να είναι μερικά μεγέθη πολύ μικρά για να παρέχουν ένα πιο εμφανές αποτέλεσμα αδυνατίσματος. Ωστόσο, δεν είναι το σφίξιμο εσωρούχου, αλλά το πυκνό, ελαστικό ύφασμα με ιδιότητες συμπίεσης που διαμορφώνουν το σώμα σας. Και τα πολύ μικρά εσώρουχα μπορούν να σας δώσουν τα αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντάς σας να φαίνεστε παχύτερες από ό,τι πραγματικά είστε.

Γραμμές εσώρουχων που φαίνονται κάτω από στενό παντελόνι

© SP DT / Flickr, © Public Domain Mark 1.0

Μην σφίγγετε πολύ τις τιράντες του σουτιέν σας.

Οι τιράντες του σουτιέν κάνουν περίπου το 30% της εργασίας που απαιτείται για την υποστήριξη του στήθους σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι όσο πιο σφιχτές είναι, τόσο καλύτερη στήριξη θα έχετε, αλλά, στην πραγματικότητα, η μεγαλύτερη υποστήριξη προέρχεται από τα καπ, τα πλάγια, το λουράκι και τα πίσω φτερά. Και οι τιράντες που είναι πολύ σφιχτές θα σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα.

Δείτε ακόμη Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας

Τα κανονικά εσώρουχα δεν είναι καλά για σωματική άσκηση.

PacificCoastNews.com / EAST NEWS

Όσο άνετο κι αν είναι το αγαπημένο σας σουτιέν, σίγουρα δεν πρέπει να το φοράτε για σωματική άσκηση. Ένα κανονικό σουτιέν δεν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για το στήθος κατά τη διάρκεια ενεργών αθλημάτων και οι μπανέλες, τα κουμπώματα και οι τιράντες μπορούν να τρίβονται στο ιδρωμένο δέρμα. Επιλέξτε ένα καλό αθλητικό σουτιέν για την άνεση και την ασφάλειά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα διαφορετικά ρούχα απαιτούν διαφορετικά εσώρουχα.

© Treacle Tart / Flickr, © CC BY 2.0, © DimiTalen / Wikimedia Commons, © CC0 1.0

Ένα κλασικό σουτιέν με κούμπωμα στην πλάτη δεν φαίνεται πάντα καλό με κάθε ντύσιμο. Ένα εξώπλατο φόρεμα, για παράδειγμα, απαιτεί διαφορετικό τύπο σουτιέν. Ή αν φοράτε ένα λεπτό στενό ζιβάγκο που κάνει εμφανείς όλες τις υφές που φοριούνται από κάτω. Αυτό απαιτεί σουτιέν χωρίς δαντέλες ή στολίδια.

Επομένως, είναι καλύτερο να έχετε μερικά διαφορετικά σουτιέν για κάθε περίσταση, ώστε να φαίνεστε υπέροχες με κάθε ντύσιμο.

Ένα σουτιέν που είναι πολύ στενό δεν θα σας προσφέρει εφέ ανόρθωσης.

© Chatama / Wikimedia Commons, © CC0 1.0

Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι φορώντας ένα σουτιέν μικρότερου μεγέθους δίνει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου μπούστου. Αλλά ένα σφιχτό σουτιέν μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία καθώς δυσκολεύει την αναπνοή, διαταράσσει την κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί αντιαισθητικές πτυχές του δέρματος στην πλάτη και στο στήθος. Μια πολύ πιο υγιεινή επιλογή είναι να επιλέξετε ένα σουτιέν push-up του μεγέθους σας που έχει ειδικά ένθετα στα καπ του.

Αποδεικνύεται ότι το σουτιέν στο χρώμα του δεν είναι το μόνο που μπορείτε να φορέσετε κάτω από ένα λευκό πουκάμισο.

Collin Xavier / Image Press Agency ABACA / Abaca / East News

Όλοι πιθανότατα γνωρίζουμε ότι δεν είναι η καλύτερη ιδέα να φοράτε μαύρα εσώρουχα κάτω από μια λευκή μπλούζα. Το ίδιο ισχύει και για τα λευκά εσώρουχα. Αλλά η απόχρωση στο χρώμα του δέρματος φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή επειδή συνδυάζεται με το χρώμα του δέρματος, και γίνεται σχεδόν αόρατη κάτω από το λευκό ύφασμα.

Αλλά αν δεν έχετε ένα τέτοιο χρώμα σουτιέν, δοκιμάστε να φορέσετε ένα κόκκινο. Σύμφωνα με έρευνες, ένα κόκκινο σουτιέν είναι πρακτικά αόρατο κάτω από ένα λευκό πουκάμισο. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρό κόκκινο, όχι μια απόχρωση του μπορντό ή του ροζ.

πηγή

Δείτε επίσης 8 Λάθη που Κάνετε με τα Εσώρουχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Η Καλύτερη Δίαιτα Είναι Δωρεάν - Κοιμηθείτε Περισσότερο για να Χάσετε Βάρος Αποτελεσματικά

Η Καλύτερη Δίαιτα Είναι Δωρεάν – Κοιμηθείτε Περισσότερο για να Χάσετε Βάρος Αποτελεσματικά

ξεπερασμένα πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,

8 Πρότυπα Ομορφιάς που Πρέπει να Καταργήσετε το Συντομότερο Δυνατό