in , , , ,

Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας

Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας
Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας

Πολλές γυναικές δεν λαμβάνουν υπόψη τον σωματότυπό τους όταν επιλέγουν το εσώρουχό τους, παρόλο που αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για να δείχνουν όμορφες αλλά και να αισθάνονται άνετα. 9 Κόλπα για Εσώρουχα που οι Γυναίκες Πραγματικά Θα Εκτιμήσουν

Τύποι εσωρούχων

Σλιπ

Είναι ο πιο παραδοσιακός τύπος εσωρούχων. Συνήθως είναι ψηλόμεσα. Δεδομένου ότι καλύπτουν τόσο μεγάλο μέρος του σώματος, πολλοί τα αποκαλούν «εσώρουχα της γιαγιάς». Αυτό είναι το μοντέλο που επιλέγουν συχνά όσοι αναζητούν άνεση.

Μπικίνι

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους εσωρούχων. Σε αντίθεση με τα σλιπ, είναι χαμηλόμεσα, γι’ αυτό και καλύπτουν το σώμα λίγο λιγότερο. Γενικά, τα μπικίνι δεν αναδεικνύουν τις καμπύλες σας.

Σορτς

Μοιάζουν πολύ με τα σλιπ που φορούν οι άντρες και μπορεί να είναι χαμηλόμεσα ή ψηλόμεσα. Το τελευταίο είναι πολύ άνετο επειδή καλύπτει ένα τμήμα του κάτω μέρους της πλάτης σας, προσφέροντας μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.

Σκούπ μπικίνι

Συνδυάζει δύο διαφορετικά στυλ εσωρούχων: μπικίνι και σλιπ. Καλύπτουν περισσότερα από τα παραδοσιακά μπικίνι, αλλά λιγότερο από τα σλιπ. Το πίσω κόψιμο είναι ίσιο, ούτε πολύ βαθύ ούτε πολύ φαρδύ. Γενικά, δεν καλύπτουν τον αφαλό, αλλά βρίσκονται μερικά εκατοστά κάτω από αυτόν.

Τάγκα

Αυτό το μοντέλο δείχνει λίγο περισσότερο δέρμα και αφήνει ακάλυπτα μέρη των γλουτών. Συνιστάται να φοράτε τάγκα χωρίς ραφές για άνεση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ψηλόμεση κιλότα

Αυτά τα εσώρουχα μπορούν να είναι βολικά όταν θέλετε να είστε άνετες και ασφαλείς. Όντας ψηλόμεση καλύπτει όλη την κοιλιά. Για άτομα που έχουν προβλήματα με τα εσώρουχα στο επίπεδο της κοιλιάς, μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση.

Ψηλόμεσο σλιπ

Συνήθως ανεβαίνουν στον ομφαλό ή πιο ψηλότερα, ενώ ορισμένα μοντέλα φτάνουν μέχρι το σουτιέν. Είναι σαν κανονικά εσώρουχα, αλλά με την πρόσθετη λειτουργία του κορσέ. Αυτός ο τύπος εσωρούχων δημιουργεί μια σιλουέτα που μοιάζει με κλεψύδρα.

G-στρινγκ

Αυτός ο τύπος στρινγκ είναι βασικά ένα μεγαλύτερο μπροστινό τρίγωνο με μικρότερο πίσω μέρος, που συνδέεται με μια λεπτή λωρίδα. Προσφέρει ελάχιστη έως καθόλου κάλυψη στους γλουτούς.

Micro στρινγκ

Σε αντίθεση με το G- στρινγκ είναι ακόμη πιο λεπτό. Είναι ιδανικά για να φοράτε ρούχα όπου οι διογκωμένες γραμμές του εσώρουχου θα μπορούσαν να καταστρέψουν την εμφάνισή σας.

Δείτε ακόμη Τι Μπορεί να Συμβεί αν Φοράτε Εσώρουχα Όλη Μέρα

Βραζιλιάνικο

Σωματότυποι και συμβουλές για την επιλογή του σωστού εσωρούχου

Μεγάλο στήθος και ψηλόμεσο σώμα

© ThumbsUp / Emojipedia.org

Είναι το καλύτερο να επιλέξετε ψηλόμεσα εσώρουχα. Τα σλιπ είναι μια εξαιρετική επιλογή σε αυτήν την περίπτωση. Θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε μπικίνι και δαντελωτά εσώρουχα, καθώς είναι παραδοσιακά χαμηλοκάβαλα.

Από την άλλη, αν έχετε ψηλή μέση και μακρύ κορμό, το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην άνοδο των εσωρούχων, ώστε να προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματός σας. Τα ψηλόμεσα κοψίματα είναι ιδανικά και σε αυτήν την περίπτωση. Τα παραδοσιακά εσώρουχα είναι ένα από τα πιο άνετα ρούχα, επειδή προσφέρουν πλήρη κάλυψη και καλύπτουν τον αφαλό σας ενώ είναι ακόμα άνετα στο να τα φοράτε.

Αντεστραμμένο τρίγωνο

© ThumbsUp / Emojipedia.org

Εάν έχετε σωματότυπο αντεστραμμένο τρίγωνο, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι έχετε στενούς γοφούς και ακαθόριστη μέση. Τα σκούπ μπικίνι είναι μια καλή και άνετη επιλογή σε αυτή την περίπτωση. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι πολύ σημαντική. Φροντίστε να αισθάνεστε καλά όταν κινείστε.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μπικίνι: καλύπτουν λιγότερο και αν επιλέξετε το σωστό μέγεθος, δεν θα φαίνονται. Αποφύγετε τα εσώρουχα που καλύπτουν πάρα πολύ. Τα σλιπ, για παράδειγμα, θα μπορούσαν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο επίπεδες εξαιτίας όλου του επιπλέον υφάσματος που διαθέτουν.

Στρογγυλό σώμα

© ThumbsUp / Emojipedia.org

Σε αυτήν την περίπτωση, η επιλογή ψηλόμεσων εσωρούχων είναι απαραίτητη. Αποφύγετε το υπερβολικό ύφασμα στο πίσω μέρος, καθώς μπορεί να πετάει και να φαίνεται σε στενά ρούχα

Η αποφυγή χαμηλοκάβαλων εσωρούχων, μπορεί να βοηθήσει όταν διαμορφώνετε τη σιλουέτα σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα κοινό πρόβλημα με τα εσώρουχα είναι ότι τείνουν να τυλίγονται. Εάν συμβεί αυτό, σημαίνει απλώς ότι είναι πολύ μικρό, επομένως η καλύτερη επιλογή σας είναι να πάρετε το σωστό μέγεθος.

Σώμα σε σχήμα κλεψύδρας

© ThumbsUp / Emojipedia.org

Τα σώματα με σιλουέτα κλεψύδρας μπορούν να επωφεληθούν από τα σκουπ μπικίνι επειδή συνδυάζουν εσώρουχα και μπικίνι. Τα δαντελένια εσώρουχα με ψηλά κοψίματα στα πόδια είναι επίσης μια καλή επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά στυλ υφασμάτων και δαντέλας για να τα φορέσετε. Πολλές γυναίκες με σχήμα κλεψύδρας έχουν πιο εκτεταμένη μέση. Αν ναι, τα ψηλόμεσα σλιπ μπορεί να είναι επίσης πολύ άνετα.

Ένα κοινό πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τα εσώρουχα τείνουν να ανεβαίνουν στην πλάτη. Θα εμφανιστεί σίγουρα αν έχετε λιγότερη κάλυψη στο πίσω μέρος. Είναι καλύτερο να επιλέξετε άνετα στυλ στο ακριβώς μέγεθός σας. Μπορείτε επίσης να φορέσετε στρινγκ για να αποφύγετε αυτό το μειονέκτημα.

Ορθογώνιο σώμα

© ThumbsUp / Emojipedia.org

Τα ορθογώνια σώματα δεν χρειάζεται να αποφεύγουν συγκεκριμένους τύπους εσωρούχων. Μπορείτε να επιλέξετε χαμηλότερα κοψίματα, όπως μπικίνι, που δείχνουν λίγο περισσότερο δέρμα. Τα δαντελωτά μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα: καλύπτουν λιγότερο και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως έχουν ορατές γραμμές.

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα σλιπ, απλώς επειδή έχουν τόσο πολύ ύφασμα στο πίσω μέρος των γοφών δημιουργούν ορατές γραμμές εσωρούχων όταν φοράτε εφαρμοστά ρούχα.

Σώμα σε σχήμα τριγώνου

© ThumbsUp / Emojipedia.org

Συμβουλές για να επιλέξετε άνετα εσώρουχα

  • Το λάστιχο είναι μακράν το πιο σημαντικό μέρος του εσώρουχού σας. Το αν τα εσώρουχά σας θα ανέβουν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποσότητα του υφάσματος που χρειάζεται ο σωματότυπός σας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι τα φαρδιά λάστιχα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή με αυτήν την έννοια. Σκεφτείτε τα σλιπ ή σκουπ μπικίνι ως ασφαλή επιλογή.
  • Το σχέδιο και το χρώμα παίζουν ζωτικό ρόλο. Θα μπορούσατε να αποφύγετε να φοράτε λευκά ή μπεζ εσώρουχα, αλλά επιλέξτε με πολλά πουά ή φωτεινά χρώματα, όπως το ροζ και το μωβ. Απλώς προσέξτε τη δαντέλα γύρω από τα ανοίγματα των ποδιών γιατί μπορεί να τα ερεθίσει. Από την άλλη πλευρά, πολλές δαντέλες στο μπροστινό μέρος μπορεί να είναι κομψές.
  • Η μέτρηση της μέσης και των γοφών σας είναι απαραίτητη. Μην φοβάστε αυτό που θα ανακαλύψετε. όλα τα σώματα είναι όμορφα. Το να γνωρίζετε τις πραγματικές μετρήσεις της μέσης και των γοφών σας είναι απαραίτητο για να επιλέξετε εσώρουχα στο σωστό μέγεθος και να νιώθετε άνετα. Επιπλέον, το να φοράτε στενά εσώρουχα μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, επειδή παρεμβαίνει στην κυκλοφορία του αίματος και του αέρα.
  • Το βαμβάκι είναι η καλύτερη επιλογή αν αναζητάτε ένα άνετο, αναπνεύσιμο και εύκολο στη συντήρηση ύφασμα, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα για καθημερινή χρήση. Τα βαμβακερά εσώρουχα μπορούν να πλένονται συχνά στο χέρι και είναι άνετα και μαλακά. Ωστόσο, αν πρόκειται να ασκηθείτε, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα ύφασμα με μεγαλύτερη ελαστικότητα που αναπνέει.
  • Οι επωνυμίες διαφέρουν ως προς το μέγεθος. για παράδειγμα, το μεσαίο μέγεθος μιας επωνυμίας μπορεί να μην είναι το ίδιο με μιας άλλης. Επομένως, ο έλεγχος των ετικετών και η γνωση των πραγματικών μετρήσεων είναι ουσιώδης. Κάνοντας αυτό θα σας δώσει μια ιδέα του ακριβούς μεγέθους που αναζητάτε.
  • Επιλέξτε συνθετικά υφάσματα, αν θέλετε εφαρμοστά εσώρουχα. Τα βαμβακερά εσώρουχα δεν είναι πάντα εφαρμοστά και είναι συχνά ορατά κάτω από τα ρούχα. Λεπτότερα υλικά όπως νάιλον, λίκρα ή σπάντεξ είναι εξαιρετικές επιλογές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο επάνω καβάλος σας είναι κυρίως σε επαφή με βαμβακερό ύφασμα για την άνεσή σας.
  • Μην ξεχάσετε να αγοράσετε εσώρουχα που συνδυάζονται καλά με τον τόνο του δέρματός σας.
  • Αφαιρείτε πάντα τις ετικέτες. Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ενόχληση στο δέρμα. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε κάπου για μελλοντική αναφορά, σε περίπτωση που θέλετε να ελέγξετε δύο φορές τις οδηγίες και την επωνυμία ή ακόμα και το μέγεθος.

Δείτε επίσης Τι Φανερώνουν τα Εσώρουχά σας για την Προσωπικότητά σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρώματα για το καθιστικό,διακόσμηση καθιστικού,ιδέες διακόσμησης καθιστικού,διακόσμηση,

Κάντε το Καθιστικό σας Φιλόξενο Προσθέτοντας Αυτά τα 28 Χρώματα

5 Σπιτικές Θεραπείες για να Συσφίξετε και να Ανορθώσετε το Στήθος με Φυσικό Τρόπο

5 Σπιτικές Θεραπείες για να Συσφίξετε και να Ανορθώσετε το Στήθος με Φυσικό Τρόπο