in , , ,

Κάντε το Καθιστικό σας Φιλόξενο Προσθέτοντας Αυτά τα 28 Χρώματα

χρώματα για το καθιστικό,διακόσμηση καθιστικού,ιδέες διακόσμησης καθιστικού,διακόσμηση,
Κάντε το Καθιστικό σας Φιλόξενο Προσθέτοντας Αυτά τα 28 Χρώματα

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καθορίσετε όταν σχεδιάζετε ένα καθιστικό είναι ένας ευχάριστος συνδυασμός χρωμάτων. Επιπλέον, δεδομένου είναι συχνά το δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο στο σπίτι, είναι σημαντικό να επιλέξετε χρώματα που θα σας κάνουν να θέλετε να περάσετε χρόνο εκεί. Για να κάνετε το καθιστικό σας πιο φιλόξενο προσθέστε αυτά τα 28 χρώματα είτε βάφοντας τους τοίχους είτε μέσω αξεσουάρ. Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 6 Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικού για το 2023 και 3 που θα Εξαφανιστούν

Γκρι- μωβ

Better Homes & Gardens

Το γκρι και το μωβ πάνε μαζί; Εν συντομία, η απάντηση είναι ναι. Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι μια επιλεγμένη γκρι απόχρωση μπορεί να συμπληρώσει πολύ αποτελεσματικά μια μωβ απόχρωση. Οι γκρίζοι τοίχοι φαίνονται επίσης φανταστικοί, ειδικά όταν είναι διακοσμημένοι με μοβ τόνους.

Κρέμ- μπεζ

Pinterest

Το μπεζ σε συνδυασμό με το κρεμ δημιουργούν όμορφα καθιστικά, προσθέτοντας μια εμπνευσμένη και αρμονική διάταξη χώρου. Αν και αυτά τα 2 χρώματα μοιάζουν αρκετά, έχουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους που ωραιοποιούν την υφή και τα σχέδια του καθιστικού σας.

Αζούρ

Martha Stewart

Ένα ζευγάρι καναπέδες με αζούρ αποχρώσεις, θα ήταν μια επιθυμία οποιουδήποτε θέλει να κάνει μια ανακαίνιση στο καθιστικό του.

Συννεφί πράσινο

YourHomeStyle

Αυτή η απόχρωση είναι σίγουρα περίεργη σε όσους τους αρέσει να είναι απλοί. Ωστόσο, αυτό είναι μια πινελιά πράσινου σε κάθε καθιστικό. Θα προσδώσει ατμόσφαιρα φύσης στο σπίτι σας, καθώς αυτό το πράσινο θυμίζει ένα δάσος γεμάτο δέντρα, φυτά και πουλιά που τραγουδούν μαζί.

Κίτρινο του ήλιου

Decoist

Το κίτρινο είναι ένα συναρπαστικό και δυναμωτικό χρώμα. Προσφέρει υπέροχα, ζεστά και μοντέρνα χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού. Οι ριγέ κουρτίνες είναι επίσης ένα ελκυστικό σημείο καθώς και τα μαξιλάρια και ένας μοναδικός καναπές με μοτίβο με μια πινελιά ηλιόλουστου κίτρινου χρώματος μετατρέπουν το δωμάτιό σας σε έναν φωτεινό και θετικό χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εβενος

Interior Design Ideas

Έχουμε καλά νέα αν λατρεύετε την αισθητική ενός μαύρου καθιστικού αλλά ανησυχείτε ότι το χρώμα θα κυριαρχούσε και θα καθιστούσε αδύνατο τα έπιπλα και τα αξεσουάρ σας να ξεχωρίσουν. Το καθιστικό σας θα επωφεληθεί από τη διάθεση που φέρνουν οι μαύρες ταπετσαρίες ή τα εντυπωσιακά μαύρα έπιπλα αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε να καλύψετε όλους τους τοίχους σας με μαύρο..

Κόκκινος πηλός

Behr

Ο κόκκινος πηλός είναι ένα βαθύ, σιωπηλό πορτοκαλί με γήινο τόνο και σκονισμένο ροζ υποτόνο. Ο συνδυασμός του με ζεστό χαλκό και χρυσό θα ήταν τέλειος. Μπορείτε να επιπλώσετε το καθιστικό με μπεζ καναπέδες και γλάστρες.

Παγωμενο μπλε

Indigo Paints

Το ανοιχτό, ουδέτερο μπλε με τον τόνο του indigo ονομάζεται Blue Frost. Είναι η ιδανική απόχρωση χρώματος για καθιστικό που φωτίζει το δωμάτιο. Οι αποχρώσεις στο χρώμα της άμμου και οι λευκές πινελιές συνδυάζονται υπέροχα με αυτό.

Γαλαζοπράσινο

– Home Decor Bliss

Η χρήση γαλαζοπράσινων χρωμάτων, ενός εκπληκτικού μπλε και πράσινου συνδυασμού θα διακοσμήσουν το καθιστικό με τη θαλασσινή ατμόσφαιρα.

Λαμπερό μπλε

The Spruce

Το λαμπερό μπλε έχει τον τόνο του νυχτερινού ουρανού και είναι ένα βαθύ κρυστάλλινο μπλε της λίμνης. Για μπροστινή είσοδο ή τοίχο με έμφαση, είναι η ιδανική απόχρωση. Συνδυάστε το με μια πιο απαλή απόχρωση και αποχρώσεις στο χρώμα της άμμου. Επιλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις όπως λευκό, πράσινο και καφέ για τα έπιπλά σας.

Dusty Rose

Ian’s Close Up Magic

Είναι μια σιωπηλή αλλά κομψή απόχρωση. Το dusty rose είναι μια απαλή γκριζοκόκκινη απόχρωση που συνδυάζει τις αποχρώσεις του ροζ και του βιολετί. Είναι μια πολύ δημοφιλής απόχρωση για άτομα που απολαμβάνουν την ευχάριστη και γοητευτική διακόσμηση.

Κατάμαυρο

Home Stratosphere

Σε κάθε φως, είναι τόσο τολμηρό και καθαρό όσο το μαύρο μπορεί να είναι. Αυτό το χρώμα είναι φανταστικό για μοντέρνα και πολυτελή σχέδια, όπως τοίχους, ξύλο και μέταλλο.

Clay Bisque

Ideal Home

Ένας ροζ υποτόνος μπορεί να φανεί στο Clay Bisque με ένα ανοιχτό γκρι, σκονισμένο γκρι χρώμα. Είναι η ιδανική απόχρωση για έναν ήρεμο κεντρικό τοίχο σε κάθε δωμάτιο. Για ένα μοντέρνο, φρέσκο αποτέλεσμα, συνδυάστε το με λευκό ή σκούρο γκρι τελειώματα.

Λευκό – γκρι

Homes & Gardens

Έχει μια σταχτιά απόχρωση και είναι ένα απαλό, ζεστό λευκό του κοχυλιού. Είναι η ιδανική απόχρωση για να βάψετε οποιουσδήποτε εσωτερικούς τοίχους. Προσθέστε σε αυτό λευκό τελείωμα.

Δείτε ακόμη 37 Vintage Ιδέες Διακόσμησης Καθιστικού

Γκρι του ατσαλιού

Pinterest

Είναι μια απόχρωση εμπνευσμένη από μέταλλο που είναι κάπως πιο μπλε από το γκρι gunmetal και αρκετά παρόμοια σε απόχρωση με το ασημί. Πολλοί καλλιτέχνες προτιμούν αυτήν την εκπληκτική απόχρωση.

Ανοιχτό πράσινο λάιμ

Better Homes & Gardens

Η υψηλή φωτεινότητα και ο μέτριος κορεσμός το χαρακτηρίζουν. Το πράσινο λάιμ είναι δυναμωτικό και διασκεδαστικό. Μερικές ιστοσελίδες ψυχολογίας χρωμάτων ισχυρίζονται ότι το πράσινο λάιμ ενισχύει τα κίνητρα και καθαρίζει το μυαλό από αρνητικές ιδέες.

Λεμονί

Interior Design Ideas

Το λεμονί λειτουργεί καλά σε χώρους όπου θέλετε να εμφυσήσετε σφρίγος και ζωντάνια. Είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιείτε σε χώρους που προάγουν την οικειότητα και τις συνομιλίες, όπως τα καθιστικά στο σπίτι σας.

Crisp λευκό

MyDomaine

Το λευκό, το υπέρτατο ουδέτερο, προσδίδει σε κάθε χώρο έναν αέρα παρθένας ηρεμίας. Τα λευκά είναι η πιο προσαρμόσιμη οικογένεια χρωμάτων, που φέρνουν φως στους χώρους και έχουν μια ποικιλία υποτόνων που μπορεί να είναι είτε ψυχροί είτε θερμοί, επιτρέποντας στο κατάλληλο λευκό να ταιριάζει απόλυτα με κάθε χρώμα έμφασης.

Πράσινο της μέντας

Decor Aid

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερες αποχρώσεις ξεχωρίζουν. Ένα τέτοιο χρώμα είναι το πράσινο της μέντας. Εμφανίζεται συνήθως σε παλέτες με ζωντανά παστέλ χρώματα. Την τελευταία σεζόν, αυτή η ποικιλία έχει κυριαρχήσει στην εσωτερική διακόσμηση.

Χακί

Home Design Lover

Το χακί θεωρείται ως μια αριστοκρατική ουδέτερη απόχρωση που λειτουργεί καλά ως φόντο και δίνει σε έναν χώρο μια φυσική όψη που μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια χωρίς να επηρεάσει την εμφάνιση του καθιστικού σας.

Κοραλί

Evening Standard

Ένα από αυτά τα υπέροχα χρώματα που συμπληρώνουν απροσδόκητα μια ποικιλία από στυλ διακόσμησης είναι σίγουρα το κοραλί. Το χρώμα με πορτοκαλί τόνους κυμαίνεται σε ένταση από λεπτό ροζ έως ζωηρό κόκκινο. Είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να προσφέρετε ζεστασιά και άνεση σε οποιονδήποτε χώρο, είτε είναι κλασικός είτε μοντέρνος.

Ουδέτερα

Better Homes & Gardens

Ένα μοντέρνο καθιστικό μπορεί να χτιστεί πάνω σε ουδέτερα χρώματα. Η βαφή, τα έπιπλα και η διακόσμηση σε τόνους λευκού, κρεμ, γκρι, καφέ και μαύρου προσφέρουν μια χαλαρή, ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Λευκό και μπλε μαρίν

Pinterest

Το μπλε μαρίν είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής παράκτιας παλέτας χρωμάτων και όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι εμπνευσμένο από τις ναυτικές στολές και τα βάθη του ωκεανού. Αλλά μακριά από την ακτή, αυτό το θερμό χρώμα είναι ακόμα πιο συναισθηματικό και ευχάριστο.

Φυστικί

Decoist

Η ελκυστική ανοιχτή πράσινη απόχρωση του φιστικί έχει γίνει μια τεράστια τάση στη διακόσμηση σπιτιού. Αυτή η εντυπωσιακή απόχρωση είναι αγαπημένη μεταξύ των σχεδιαστών, καθώς είναι μια μοντέρνα και λειτουργική επιλογή που ταιριάζει με μια ποικιλία στυλ.

Μόκα

The Sofa & Chair Company

Η μόκα είναι μια διαχρονική ουδέτερη απόχρωση που λειτουργεί καλά σε κάθε περιβάλλον. Ένας χώρος φαίνεται ζεστός και φιλόξενος χωρίς να είναι υπερβολικά βαρύς χάρη στον πιο ανοιχτό τόνο του καφέ. Η μόκα είναι μια ανοιχτή έως μεσαία καφέ απόχρωση που ταιριάζει υπέροχα με μια ποικιλία αποχρώσεων. Είναι μια εντυπωσιακά προσαρμόσιμη απόχρωση που φαίνεται καλά σε σχεδόν κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Greige

Bob Vila

Ενώ το γκρι είναι ίσως το πιο δημοφιλές ουδέτερο στην εσωτερική διακόσμηση σήμερα, το «greige», ένα μείγμα γκρι και μπεζ, κερδίζει δημοτικότητα λόγω της ικανότητάς του να προσφέρει ζεστασιά σε ένα σχέδιο σχεδιασμού που είναι κυρίως γκρι. Το Greige συνδυάζει τις θερμαντικές ιδιότητες του μπεζ με την πιο ήρεμη, πιο κρύα εμφάνιση του γνήσιου γκρι για να αξιοποιήσετε το καλύτερο και των δύο αποχρώσεων.

Σκούρο φούξια

Houzz

Το σκούρο φούξια είναι μια απόχρωση του ροζ που κλίνει περισσότερο προς την κόκκινη πλευρά. Είναι ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο χρώμα που είναι κάπως πιο κομψό και εκλεπτυσμένο από άλλες ροζ αποχρώσεις, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για τον εκσυγχρονισμό των εσωτερικών χώρων τόσο σε κλασικά όσο και σε μοντέρνα σπίτια. Η διακόσμηση με αυτό το χρώμα θα δώσει στους εσωτερικούς σας χώρους ζωντάνια και διασκέδαση.

Πορφυρό κόκκινο

HGTV

Το πορφυρό κόκκινό είναι μια εκπληκτικά προσαρμόσιμη απόχρωση για ένα χρώμα που τραβάει την προσοχή. Αυτή η ζωντανή απόχρωση του κόκκινου δεν μπορεί παρά να λάμπει όταν συνδυάζεται με άλλες έντονες αποχρώσεις όπως το μπορντό, το βασιλικό μπλε και το λαδί.

Δείτε επίσης Ειδικός στην Ψυχολογία των Χρωμάτων Αποκαλύπτει τις 6 Αποχρώσεις που Πρέπει να Έχετε Οπωσδήποτε στο Καθιστικό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αυλακωτά ντουλάπια κουζίνας,έπιπλα κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,διακόσμηση,

35 Ιδέες για Αυλακωτά Ντουλάπια Κουζίνας

Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας

Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας