in , ,

8 Λάθη που Κάνετε με τα Εσώρουχα

εσώρουχα,λάθη με τα εσώρουχα,συμβουλές για εσώρουχα,χρήσιμα,ρούχα,συμβουλές
8 Λάθη που Κάνετε με τα Εσώρουχα

Πολλοί άνθρωποι δεν αλλάζουν τα εσώρουχά τους όσο συχνά θα έπρεπε. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι παραδέχτηκαν ότι φορούν το ίδιο για 2 ημέρες ή περισσότερο. Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικά άλλα λάθη που οι περισσότεροι κάνουν ασυνείδητα με τα εσώρουχα. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Σουτιέν Καθημερινά

Φοράτε εσώρουχα από δαντέλα.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Αν και τα εσώρουχα από δαντέλα μπορεί να φαίνονται καλύτερα από τα βαμβακερά, η χρήση τους ενέχει μερικούς πολύ σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Επειδή η δαντέλα και άλλα συνθετικά υφάσματα απορροφούν τον ιδρώτα εύκολα και δεν αναπνέουν, δημιουργεί το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος και διάφορες λοιμώξεις. Εάν δεν σας αρέσουν καθόλου τα βαμβακερά εσώρουχα, βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον ο καβάλος τους είναι επενδυμένος με βαμβάκι, καθώς αυτό μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη μολύνσεων από μύκητες.

Φοράτε λάθος εσώρουχα στο γυμναστήριο.

© Depositphotos.com, © Unsplash.com

Οι πιθανότητες είναι ότι ξοδεύετε πολύ περισσότερο χρόνο επιλέγοντας μοδάτα αθλητικά ρούχα παρά να βεβαιωθείτε ότι τα εσώρουχα σας είναι κατάλληλα για άσκηση. Είναι καλύτερα να μην επιλέγετε στενά εσώρουχα καθώς παγιδεύουν την υγρασία που μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος. Είναι καλύτερα να επιλέξετε εσώρουχα που είναι κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα και που δεν σας περιορίζουν στις κινήσεις. Και μην ξεχνάτε να αλλάζετε εσώρουχο μετά την άσκηση, επειδή τα κολπικα υγρα και ο ιδρώτας μπορούν να προκαλέσουν φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή.

Βάζετε τα εσώρουχα στο στεγνωτήριο.

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Το να βάλετε τα εσώρουχα στο στεγνωτήριο είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να τα στεγνώσετε, αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Η θερμότητα σπάει το ύφασμα και τα κάνει να συρρικνωθούν, αφήνοντάς σας με εσώρουχα που φαίνονται χαλαρά και άμορφα. Είναι καλύτερα να βάλετε τα εσώρουχα σε μια απλώστρα και επειδή είναι μικρά, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να στεγνώσουν.

Χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό με άρωμα.

© SOPA Images/Sipa USA/East News, © Depositphotos.com

Ένα άλλο λάθος που μπορεί να διαπράττετε είναι ένα απορρυπαντικό που κάνει τα εσώρουχά σας να μυρίζουν σαν λουλούδια. Αυτά τα τεχνητά αρώματα στο απορρυπαντικό μπορεί να προκαλέσουν εξανθήματα και αλλεργικές αντιδράσεις και να προκαλέσουν φαγούρα και ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή σας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε υποαλλεργικό απορρυπαντικό χωρίς άρωμα.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Σταματήσετε να Φοράτε Εσώρουχο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φοράτε το λάθος σχέδιο για το σώμα σας.

Ακριβώς επειδή ένα συγκεκριμένο στυλ εσωρούχων είναι μοντέρνο ή φαίνεται όμορφο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα σας ταιριάζει. Λάθος σχέδιο εσώρουχο μπορεί επίσης να προκαλέσει διάφορες δερματικές παθήσεις και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Φοράτε shapewear.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Αν και το shapewear μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πανέμορφες ενώ φοράτε ένα φόρεμα, μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρές βλάβες εάν το φοράτε συχνά. Συμπιέζει το σώμα και ασκεί επιπλέον πίεση στην ουροδόχο κύστη , που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε το μπάνιο πιο συχνά. Προκαλεί επίσης συμπίεση των νευρών η οποία, στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιο πόνο.

Κοιμάστε με το εσώρουχο.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν θέλετε έναν καλό ύπνο, μην φοράτε εσώρουχα. Το σώμα χρειάζεται ένα διάλειμμα από αυτά και μελέτες δείχνουν ότι είναι καλύτερο για το δέρμα και μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να χάσετε μερικά κιλά.

Επιλέγετε εσώρουχα με ραφές.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Αν και πολλές μικρές λεπτομέρειες, όπως δαντέλα και βολάν κατά μήκος των ραφών, κάνουν το εσώρουχο να φαίνεται χαριτωμένο αλλά όχι καλό στο δέρμα. Σφιχτά λάστιχα μπορούν να τρίψουν και να ερεθίσουν το δέρμα και μπορεί τελικά να προκαλέσουν ουλές. Προτιμήστε εσώρουχα χωρίς ραφές.

Δείτε επίσης 10 Κοινά Λάθη που Κάνουν οι Γυναίκες με τα Εσώρουχα και πώς να τα Αποφύγουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης,διατροφή,υγιεινή διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

10 Φυσικά Υποκατάστατα Ζάχαρης που θα Σώσουν την Υγεία σας

κηρομπογιές,κατασκευές με κηρομπογιές

DIY Μπλουζάκια με Κηρομπογιές