in , , ,

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Σταματήσετε να Φοράτε Εσώρουχο

Για πολλούς η χρήση εσώρουχων είναι μια ρουτίνα που μοιάζει σχεδόν με την αναπνοή και η σκέψη χωρίς αυτά μπορεί να φαίνεται περίεργη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε περισσότερα οφέλη όταν αποφασίσετε να σταματήσετε να τα φοράτε.

Θα είστε λιγότερο επιρρεπείς σε παλινδρόμηση οξέων.

Σφιχτά ρούχα, όπως τα εσώρουχα, μπορούν να σπρώξουν την κοιλιά σας προς τα πάνω, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πίεση στο στομάχι σας και να προκαλέσει παλινδρόμηση οξέων, με αποτέλεσμα την καούρα. Παρόλο που αυτό το πρόβλημα υγείας είναι κοινό στους ενήλικες 20-30 ετών, η απαλλαγή από τα εσώρουχά σας μπορεί να μειώσει την πιθανότητα παλινδρόμησης.

Δεν θα παθαίνετε συχνά μυκητιακές μολύνσεις.

Επειδή το βαμβάκι διατηρεί την υγρασία και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκήτων, η απόφαση να μην φορέσετε εσώρουχα μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές μολύνσεων.

Θα νιώσετε πιο άνετα και θα μειώσει τις οσμές.

Οι περισσότεροι έχουν βιώσει εφίδρωση στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτή η υγρασία παγιδεύεται στα εσώρουχά σας και μπορεί να αυξήσει τις οσμές. Το να μην φοράτε εσώρουχο θα αφήσει τον ιδρώτα να εξατμιστεί, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους ερεθισμούς και δυσάρεστες οσμές.

Η ζώνη μπικίνι σας θα είναι πιο προστατευμένη.

Η ευαίσθητη περιοχή σας αποτελείται από ευαίσθητους ιστούς, παρόμοιους με των χειλιών σας. Τα εσώρουχα που κατασκευάζονται από τεχνητά υλικά και αυτά που είναι σφιχτά μπορούν να ερεθίσουν, να τραυματίσουν και να δημιουργήσουν μόλυνση στην περιοχή σας. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να την βλάψει. Το να μην φοράτε εσώρουχα και μόνο χαλαρά ρούχα μπορεί να μειώσει και σε ορισμένες περιπτώσεις να εξαλείψει εντελώς τις πιθανότητες ερεθισμών.

Η ευαίσθητη περιοχή σας θα είναι λιγότερο επιρρεπής σε ερεθισμούς και αλλεργίες.

Επειδή πολλά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων των εσωρούχων, περιέχουν τεχνητά υφάσματα, χρώματα και χημικές ουσίες, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν αλλεργική αντίδραση. Αυτή η αντίδραση μπορεί να εκδηλωθεί ως ερεθισμός, φουσκάλες, εξανθήματα και εξογκώματα. Σε αυτήν την περίπτωση, κανένα εσώρουχο σημαίνει λιγότερα ρούχα που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν

Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, οι οποίοι μπορούν επίσης να μειώσουν τις πιθανότητες ερεθισμού και τραυματισμού. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει λιγότερη μόλυνση και κνησμό. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση υγιούς αναπαραγωγικού συστήματος.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Εκπληκτικές Εναλλακτικές Χρήσεις της Μαγιονέζας

7 κόλπα αντιγήρανσης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα μετά τα 40 για να δείχνει νεότερη από την ηλικία της