in , ,

7 κόλπα αντιγήρανσης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα μετά τα 40 για να δείχνει νεότερη από την ηλικία της

Μυστικά αντιγήρανσης έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οι γυναίκες άνω των 50 ετών, προκειμένου να διατηρήσουν όσο το δυνατόν πιο νεανική την επιδερμίδα τους.

Ο όρος αντιγήρανση αρχίζει να απασχολεί τις γυναίκες από τα 40 και για την υπόλοιπη ζωή τους. Στόχος της αντιγήρανσης είναι να νιώθουν οι ίδιες όμορφα με τον εαυτό τους όταν κοιτάζουν στον καθρέφτη.

Υπάρχουν μέθοδοι, αλλά και προϊόντα, που μπορούν να λειάνουν τις γραμμές και τις ρυτίδες, να δώσουν λάμψη και να ενυδατώσουν το δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό, πιο ομοιόμορφο, χωρίς δυσχρωμίες.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν εγγυάται ότι μια γυναίκα στα 50 θα φορέσει μια κρέμα και αυτόματα θα ξυπνήσει στη δεκαετία των 40. Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο.

Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες για να δείχνουν πιο νέες. Τα παρακάτω αυθεντικά μυστικά αντιγήρανσης κάθε γυναίκα άνω των 50 θα πρέπει να ακολουθήσει ευλαβικά.

Μυστικά αντιγήρανσης: Φορέστε το πιο αληθινό σας χαμόγελο

Τίποτα δεν θα σας κάνει να φαίνεστε πιο μεγάλες και πιο κουρασμένες από το να έχετε το λεγόμενο «ξινό» πρόσωπο όλη την ώρα. Ένα αληθινό χαμόγελο ενεργοποιεί τους μύες στο πρόσωπό σας και λέει στον κόσμο ότι είστε ένας χαρούμενος άνθρωπος με αυτοπεποίθηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Άλλωστε σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει και το «facial feedback effect». Όσο πιο ευτυχισμένες είναι οι γυναίκες, τόσο πιο πολλές δραστηριότητες κάνουν για να κρατούν ακμαίο σώμα και πνεύμα.

Μυστικά αντιγήρανσης: Περάστε χρόνο με νέους ανθρώπους

Τίποτα δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε 10 χρόνια νεότερες, από το να παίζετε στο πάρκο με ένα 5χρονο πιτσιρίκι. Αν δεν έχετε μικρά παιδιά στην οικογένειά σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνετε εθελόντριες. Τόσα παιδιά μόνα περιμένουν μια αγκαλιά και μια βόλτα.

Μυστικά αντιγήρανσης: Κάψτε το λίπος με τον παλιό καλό τρόπο

Το να είστε σε φόρμα είναι πολύ πιο δύσκολο μετά από 50. Απαιτεί δέσμευση και πειθαρχία. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, γνωρίζουμε ότι η άσκηση, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσετε και να δείξετε νέα.

Συμβουλές για να αποκτήσετε φόρμα σε 30 λεπτά:

Την πρώτη μέρα, τρέξτε για ένα λεπτό και περπατήστε για τα υπόλοιπα 29.
Την επόμενη μέρα, τρέξτε για δύο λεπτά και περπατήστε 28.
Εάν συνεχίσετε αυτή τη διαδικασία, θα τρέχετε 30 λεπτά την ημέρα στο τέλος του 2ου μήνα.

Μυστικά αντιγήρανσης: Ακούστε τις ανάγκες σας

Τον περισσότερο χρόνο της ζωής σας τον ξοδεύετε για τη φροντίδα άλλων. Ως γονείς, βάζετε πάντα πιο μπροστά τις ανάγκες των παιδιών, στη δουλειά φροντίζετε για τις ανάγκες των συναδέλφων ή των διευθυντών. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Μυστικά αντιγήρανσης: Σταματήστε να βοηθάτε το χρόνο

Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που σταματούν το χρόνο. Αντίθετα υπάρχουν δεκάδες άλλα που τον επιταχύνουν και σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη απ’ ότι είστε.

Συνήθως στα 50 είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι «η ζημιά έχει γίνει». Αυτό όμως δεν ισχύει. Εάν για παράδειγμα είστε 50+ και εξακολουθείτε να καπνίζετε, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να κόψετε το κάπνισμα.

Μυστικά αντιγήρανσης: Δώστε στο δέρμα σας αυτό που πραγματικά χρειάζεται

Το δέρμα σας είναι από μόνο του ένα φανταστικό όργανο και ως επί το πλείστον, είναι απόλυτα ικανό να φροντίζει τον εαυτό του. Σίγουρα, χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα θα καταφέρετε να «κλειδώσετε» την υγρασία στο δέρμα σας. Αυτό όμως που δεν πρέπει ποτέ να αμελείτε για ένα υγιές δέρμα είναι πολύ νερό, αντηλιακό και μια ισορροπημένη διατροφή με άφθονα φρούτα και λαχανικά.

Μυστικά αντιγήρανσης: Κάντε φίλους που σας κάνουν να γελάτε

Οι καλοί φίλοι αποτελούν ουσιαστικό μέρος του κιτ αντιγήρανσης για δύο λόγους. Πρώτον, το γέλιο είναι μια φυσική πηγή καλής διάθεσης, αναζωογόνησης και ενέργειας και με τους σωστούς φίλους στο πλάι σας, θα είναι πιο πιθανό να αναπτύξετε υγιείς συμπεριφορές που θα σας κρατήσουν νέες.

Δεύτερον -και πιο σημαντικό- θα είστε αληθινά ο εαυτός σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- να ξεκινήσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας σε όποια ηλικία κι αν είναι. Κανένα χάπι ή φίλτρο αντιγήρανσης δεν θα σας κάνει περισσότερο τέλεια από ό, τι είστε ήδη.

Ακολουθήστε τα παραπάνω μυστικά αντιγήρανσης και θα δείτε μεγάλες αλλαγές, όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και στη ψυχική σας υγεία!

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 18

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Σταματήσετε να Φοράτε Εσώρουχο

12 Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης Κονσερβών Τόνου

12 Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης Κονσερβών Τόνου