in , , ,

11 Κλασικά Είδη Ένδυσης που Πολλές Γυναίκες Λατρεύουν Αλλά Δεν Είναι Πλέον Μοντέρνα

11 Κλασικά Είδη Ένδυσης που Πολλές Γυναίκες Λατρεύουν Αλλά Δεν Είναι Πλέον Μοντέρνα
11 Κλασικά Είδη Ένδυσης που Πολλές Γυναίκες Λατρεύουν Αλλά Δεν Είναι Πλέον Μοντέρνα

Είναι κοινή γνώση ότι μια ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει ποιοτικά είδη ένδυσης που ταιριάζουν τόσο με τα απλά όσο και με τα ρούχα σχεδιαστών και δεν θα φύγουν ποτέ από τ μόδα. Αυτό είναι σχεδόν αλήθεια καθώς τα λεγόμενα «κλασικά» είδη ένδυσης μερικές φορές αποτυγχάνουν να αντέξουν την επιρροή του χρόνου και τελικά γίνουν ξεπερασμένα.

16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι

Διαφανή καλσόν με λύκρα

© LisaA85 / Depositphotos

Οι στυλίστες συνιστούσαν εδώ και καιρό να αφήσετε τα διαφανή καλσόν από λύκρα. Πρώτον, η λάμψη προσθέτει όγκο στα πόδια και τα γυαλιστερά καλσόν κάνουν επίσης ολόκληρη την ενδυμασία να φαίνεται φθηνή. Τα ματ καλσόν, από την άλλη πλευρά, κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά και πιο κομψά. Όταν αγοράζετε ρούχα, μην ξεχάσετε τον κανόνα – όσο πιο λεπτά είναι τα διαφανή καλσόν, τόσο πιο κομψά θα φαίνονται στα πόδια.

Λευκά πουκάμισα με ραμμένες πιέτες

© lanych / Depositphotos© Massimo Dutti

Φαίνεται ότι ένα απλό λευκό πουκάμισο είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για εργασία όσο και για διασκέδαση με τους φίλους σας. Υπάρχουν όμως και μερικές διάφορες εδώ. Εφαρμοστά πουκάμισα με ραμμένες πιέτες που ήταν απαραίτητες για να δοθεί έμφαση στις καμπύλες του σώματος είναι πλέον ξεπερασμένα. Σήμερα, πουκάμισα με πιο χαλαρή εφαρμογή συμβολίζουν ένα χαλαρό, κομψό στιλ.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να αποφεύγετε τα σατέν υφάσματα και τα εφαρμοστά. Για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση, απλώς σηκώστε τα μανίκια λίγο και προσθέστε ένα κομψό ρολόι ή βραχιόλι.

Φούστα μολύβι μέχρι το γόνατο

© arsfolk / Depositphotos© dangutu / Depositphotos

Οι διάσημες φούστες μολύβι είναι το είδος ένδυσης που λάτρεψαν τόσο οι σχεδιαστές όσο και εκατομμύρια γυναίκες για πολλά χρόνια. Ωστόσο, οι στυλίστες μας προτρέπουν να απαλλαγούμε από τις συνθετικές φούστες, οι οποίες, αν και τονίζουν το σώμα, φαίνονται φθηνές και ατημέλητες. Η ιδανική φούστα μολύβι δεν πρέπει να είναι πολύ εφαρμοστή ή πολύ κοντή. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε σχέδια με πυκνή ύφανση που διατηρεί το σχήμα τους και μήκος ακριβώς κάτω από το γόνατο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

13 Τάσεις Μόδας που η Τζένιφερ Άνιστον Ξεκίνησε στα “Φιλαράκια” και Είναι Ακόμα Δημοφιλείς

Κοντά σακάκια

© Pliekhova / Depositphotos© Artsybasheva / Depositphotos

Σήμερα, ένα σακάκι ημίκλειστο ή με χαλαρό κόψιμο θεωρείται βασικό ρούχο. Και δεν χρειάζεται να υπερμεγέθη. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το σακακι δεν είναι πολύ κοντό, πολύ σφιχτό ή διαθέτει λεπτή εφαρμογή.

Λεπτή πλεκτή ζακέτα

© renada / Depositphotos© Zara

Κάθε γυναίκα είχε πιθανώς μια πλεκτή ζακέτα με μικρά κουμπιά στην ντουλάπα της. Συνδυάζεται συνήθως με ένα λευκό πουκάμισο γραφείου και ένα skinny τζιν. Τα λεπτά πλεκτά ρούχα, κατά κανόνα, δεν μπορούν να κρατήσουν το σχήμα τους καλά και τα μανίκια του πουκάμισου που φοριούνται από κάτω συνεχώς μαζεύονται.

Ευτυχώς, σήμερα αυτό το μοντέλο έχει αντικατασταθεί από μια χοντρή πλεκτή ζακέτα. Δεν είναι πολύ σφιχτή και ούτε πολύ χαλαρή, διατηρεί το σχήμα της και σας ζεσταίνει τέλεια, ακόμα και στον κρύο καιρό.

Πουλόβερ με ογκώδη λαιμόκοψη

© serghupper / Depositphotos© luxury133.gmail.com / Depositphotos

Είναι δύσκολο να μείνετε χωρίς ένα ζεστό πουλόβερ σε κρύο καιρό. Αυτό το ρούχο ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, από παντελόνια και φούστες έως μοντέρνα τζιν και όμορφα φορέματα.

Όμως, οι ειδικοί προτείνουν να τοποθετήσετε ένα πουλόβερ με ογκώδη λαιμόκοψη στο πιο μακρινό ράφι της ντουλάπας καθώς φαίνεται συχνά ατημέλητο και προσθέτει περιττό όγκο στο πάνω μέρος του σώματος. Αντικαταστήστε το με ένα άνετο πουλόβερ με ζιβάγκο.

Εφαρμοστό δερμάτινο μπουφάν

© Kireyonok / Depositphotos© Massimo Dutti

Το δερμάτινο μπουφάν μηχανής αποτελεί από καιρό μέρος της ντουλάπα. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με απλά τζιν και ρομαντικά φορέματα. Το μόνο πράγμα που σας ζητούν οι στυλίστες να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι το γεγονός ότι πρέπει να είναι λίγο χαλαρό, ώστε να μπορείτε εύκολα να φορέσετε ένα πουλόβερ ή ένα φούτερ κάτω από αυτό. Ένα δερμάτινο μπουφάν που είναι εφαρμοστό θεωρείται αντι-τάση σήμερα.

Εφαρμοστά μακριά μπουφάν

© Smile19 / Depositphotos© Massimo Dutti

Τα εφαρμοστά μακριά μπουφάν έχουν αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλα για κρύους χειμώνες. Όχι μόνο παρέχουν λίγη έως καθόλου ζεστασιά, αλλά είναι απλώς αδύνατο να φορέσετε κάτι περισσότερο από ένα μπλουζάκι κάτω από αυτά. Οι στυλίστες προτείνουν να επιλέξετε ένα μακρύ μπουφάν σύμφωνα με αυτήν την αρχή: όσο περισσότερος αέρας υπάρχει μεταξύ του σώματος και του μπουφάν, τόσο καλύτερο. Και τα μακριά μπουφάν που θυμίζουν κουβέρτες συμμορφώνονται 100% με αυτόν τον κανόνα.

Στενά τζιν

© atdigit / Depositphotos© arkusha / Depositphotos

Τα κάποτε δημοφιλή skinny τζιν έχουν ξεχαστεί. Αντικαταστάθηκαν από ίσια τζιν και άλλα χαλαρά μοντέλα που είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθούν και δεν προσελκύουν την προσοχή στις ατέλειες των ποδιών. Το πλεονέκτημα αυτών των τζιν είναι ότι ταιριάζουν τόσο στις λεπτές όσο και στις γυναίκες με καμπύλες.

Κοντές μπότες στον αστράγαλο

© uminov / Depositphotos

Οι κοντές μπότες στον αστράγαλο πλησίαζαν να γίνουν βασικά είδη ένδυσης, αλλά σήμερα, είναι απελπιστικά ξεπερασμένες και έχουν δώσει τη θέση τους σε μπότες με μεγαλύτερο ύψος. Αλλά αυτή η αλλαγή έχει επίσης τα πλεονεκτήματά της. Πρώτον, οι κοντές μπότες στον αστράγαλο φαίνονται συχνά μη ελκυστικές επειδή “κόβουν” το πόδι στον αστράγαλο και κάνουν οπτικά το σώμα να φαίνεται κοντύτερο. Δεύτερον, δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να συνδυάσετε σωστά τέτοια παπούτσια με παντελόνια και τζιν για να αποφύγετε να έχετε γυμνά πόδια σε παγωμένο καιρό.

Εφαρμοστό λευκό κοντομάνικο

© saragolfart@gmail.com / Depositphotos© Lime

Ένα κλασικό λευκό κοντομάνικο είναι ίσως το πιο κοινό ρούχο στην ντουλάπα. Αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν είναι τόσο εύκολο να επιλέξετε το σωστό. Το εφαρμοστό μοντέλο που δίνει έμφαση στις γυναικείες καμπύλες είναι παρελθόν. Ένα άσπρο κοντομάνικο με χαλαρή εφαρμογή το αντικατέστησε. Ραμμένο από αρκετά πυκνό βαμβακερό ύφασμα, δεν εφαρμόζει σφιχτά στο στήθος και τους γοφούς αλλά ταυτόχρονα δεν κρέμεται και κάθεται καλά στους ώμους.

10 Λάθη Μόδας που Στοιχειώνουν τους Άνδρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Αστείες Ιδέες να Προστατέψετε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από τα Κατοικίδια σας

Τι Αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας για Εσάς