in , , , , ,

6 Κόλπα για Ρούχα για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

κόλπα για ρούχα για να φαίνεστε νεότερες,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,συμβουλές μόδας,μόδα
κόλπα για ρούχα για να φαίνεστε νεότερες,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,συμβουλές μόδας,μόδα

Πολλοί δεν θα αρνιόμασταν την ευκαιρία να φαινόμαστε λίγο νεότεροι – ίσως περίπου πέντε χρόνια. Υπάρχουν 6 πρακτικά κόλπα για να προσαρμόσετε το ντύσιμό σας έτσι ώστε να φαίνεται σαν να έχετε χάσει μερικά χρόνια. 10 Ρούχα και Παπούτσια που σας Κάνουν Αμέσως πιο Ελκυστικές

Να είστε τολμηρές

Φαίνεται ότι η εμμονή μας στο να δείχνουμε «ευπαρουσίαστοι» μας οδηγεί μερικές φορές στο να είμαστε λίγο βαρετοί και παλιομοδίτες με το στυλ μας. Όποια και αν είναι η ηλικία σας, μπορείτε πάντα να είστε λίγο τολμηρές στα αξεσουάρ που φοράτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα συναρπαστικό και απροσδόκητο στοιχείο στο ντύσιμό σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα χρωματιστό κασκόλ, φούστα ή μπλούζα με ασυνήθιστη στάμπα.

Δώστε λίγο δυναμισμό

Ένα απλό ριγέ τοπ μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο χαρούμενες και δυναμικές. Σε αυτή την περίπτωση, η προτίμησή σας θα πρέπει να είναι στενές οριζόντιες ρίγες, καθώς οι φαρδιές ρίγες θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Τα ρούχα με πουά μοτίβα θα έχουν επίσης την ίδια θετική επίδραση στην εμφάνισή σας.

Δώστε έμφαση στη μοναδικότητα του στυλ σας

Προσθέστε αξεσουάρ για να αφήσετε τη μοναδικότητά σας να λάμψει. Ένα μεγάλο κολιέ, ένα μεγάλο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι θα ξεχωρίσει ιδιαίτερα. Ή να σταματήσετε να φοράτε ή να φοράτε μόνο πολύ μικρά που είναι σχεδόν απαρατήρητα.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Φωτίστε το πρόσωπό σας

Όσο πιο φωτεινό δείχνει το πρόσωπό σας, τόσο νεότερες και πιο θετικές φαίνεστε. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να φωτίσετε το πρόσωπό σας είναι να φορέσετε κάτι με λευκό γιακά. Ένα πουκάμισο πόλο λειτουργεί καλύτερα από μια μπλούζα εδώ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρώματα

Τα ρούχα σε χρώματα όπως το κίτρινο λεμόνι, το πράσινο της μέντας και το κόκκινο κοραλί μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες. Αυτό μπορεί να είναι φόρεμα, φούστα ή μπλούζα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε απλά σχέδια.

Φορέστε τζιν

Τα τζιν είναι η τέλεια επιλογή για να τονίσετε τη σιλουέτα σας και να κρύψετε τις ατέλειές σας και θα πρέπει να είναι απαραίτητο στοιχείο της γκαρνταρόμπας σας. Δίνουν έμφαση στη νεότητα και έτσι μπορούν να κρύψουν μερικά χρόνια από την εμφάνισή σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 στιλιστικές συμβουλές από τους ειδικούς που θα σε κάνουν να μοιάζεις 10 χρόνια νεότερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αποτροπή ραγάδων,εξάλειψη ραγάδων,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Πώς να Αποτρέψετε και να Εξαλείψετε τις Ραγάδες

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυτά,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με φυτά,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,Χριστούγεννα

20 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Φυτά