in , , , , ,

10 καταπληκτικά κόλπα ομορφιάς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια δύσκολη στιγμή

Δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος για μια καλή περιποίηση, ειδικά το πρωί. Έτσι, όταν εξαντλείται ένα συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς και ο χρόνος έχει τελειώσει, αισθάνεστε ότι όλα πάνε στραβά. Μην ανησυχείτε, υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσετε αυτά τα προϊόντα με άλλα που έχετε εύκαιρα και θα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Διαβάστε επίσης Αυτή η γυναίκα δοκίμασε τα 10 πιο δημοφιλή κόλπα ομορφιάς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 κόλπα ομορφιάς που θα σας εξασφαλίσουν χρόνο, χρήμα ή και τα δύο.

1.Πούδρα και χτένα=ξηρό σαμπουάν

Θα χρειαστείτε:

αραβοσιτάλευρο
μαγειρική σόδα
λευκό πηλό
Αρχικά, δημιουργήστε τη δική σας σπιτική πούδρα. Χρησιμοποιήστε το αραβοσιτάλευρο μόνο του ή συνδυάστε το με συστατικά όπως μαγειρική σόδα ή λευκό πηλό(σε σκόνη). Κάθε φορά που υπάρχει μεγάλη ανάγκη να πλύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας, απλά πλένετε το με αυτό το μείγμα.

Διαβάστε επίσης 10 σίγουρα κόλπα για να αποτρέψετε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

2. Δίσκος ντεμακιγιαζ+μάσκαρα= έντονες βλεφαρίδες

Πάρτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και χωρίστε το στα δύο. Περάστε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Πάρτε ένα βουρτσάκι για βλεφαρίδες, τυλίξτε το δίσκο και περάστε τις βλεφαρίδες. Ξαναπεράστε μια στρώση μάσκαρα για να κρύψετε τις ίνες από το βαμβάκι και ιδού! Εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

3.Μαγιονέζα=μάσκα μαλλιών

Προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα ξηρά, άκαμπτα μαλλιά, πάρτε μαγιονέζα και απλώστε τη σε όλα τα μαλλιά σας. Αφήστε τη να μείνει για περίπου μισή ώρα. Πλύνετε το με σαμπουάν. Απολαύστε τα μεταξένια και ενυδατικά του αποτελέσματα.

4. Υγρό δέρμα+άρωμα= μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα

Εκτός από την εφαρμογή αρώματος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά το ντους ενώ το δέρμα είναι ακόμη υγρό. Θα επιμηκύνει αισθητά το αποτέλεσμα.

5.Υγρό δέρμα+κρέμες προσώπου= μεγαλύτερη απορρόφηση

Young female in the bathroom looking in the mirror and taking care of her facial skin.

Πλύνετε το πρόσωπό σας και αμέσως εφαρμόστε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, χωρίς να τα ξεβγάλετε. Με αυτό τον τρόπο, οι πόροι είναι πιο ανοικτοί σε αντίθεση με όταν το δέρμα δεν είναι υγρό.

Δείτε επίσης: 11 Καταπληκτικά Τρικ Ομορφιάς, που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Ξέρει!

6. Γουασάμπι στα χείλη= τα χείλη φαίνονται πιο γεμάτα

Απλώστε το wasabi σε όλα τα χείλη σας και αφήστε τα εκεί για 10 λεπτά για να φαίνονται πιο γεμάτα. Αυξήστε το χρόνο σε περίπτωση μηδενικών αποτελεσμάτων και μειώστε το αν το πονάει.

7.Μπύρα=σαμπουάν/μαλακτικό μαλλιών

Δοκιμάστε να πλύνετε τα μαλλιά σας με μπύρα. Κάποιοι λένε ότι δίνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι η δομή των μαλλιών γίνεται πιο υγιής.

Σημείωση: Δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε αντί για σαμπουάν ή μαλακτικό μαλλιών σε τακτική βάση. Επίσης, τα άτομα που παρουσιάζουν απώλεια μαλλιών δεν ενδείκνυνται να το δοκιμάσουν.

8. Οινόπνευμα καθαρό + κουτάλι= φτιάχνεις σπασμένη σκιά ματιών

Ρίξτε οινόπνευμα στη συσκευασία που έχει σπάσει, ανακατέψτε το σε μια πάστα με ένα κουτάλι, χτυπήστε το κάτω και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Τα σπασμένα κομμάτια θα ενωθούν και θα πάρετε μια εντελώς νέα σκιά ματιών. Το ίδιο μπορεί να γίνει με πούδρα.

9.Μαλακτική μαλλιών+νερό= μαλακτική χωρίς ξέβγαλμα

pixabay

Συνδυάστε το μαλακτικό μαλλιών σας με νερό σε αναλογία 1: 1 και γεμίστε με αυτό ένα μπουκάλι ψεκασμού. Εφαρμόστε το μαλακτικό χωρίς να πλύνετε τα μαλλιά σας εκ των προτέρων. Ψεκάστε τα μαλλιά σας με αυτό και νιώστε τα φρέσκα αμέσως.

10. Μαγειρικές σκόνες+χρησιμοποιημένο κουτάκι πούδρας= νέα μπρονζέ πούδρα

pixabay

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1 κουταλάκι σκόνη κακάο, μοσχοκάρυδο και αλεύρι. Ανακατέψτε το καλά. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το χρώμα, παίξτε με τις αναλογίες μέχρι να φτάσετε στον επιθυμητό τόνο. Συγχαρητήρια! Μόλις δημιουργήσατε ένα οικολογικό, υγιεινό, αρωματικό μπρούντζινο μέικ απ.

Διαβάστε επίσης 11 Καταπληκτικά Τρικ Ομορφιάς, που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Ξέρει!
Διαβάστε επίσης 12 εξαιρετικά κόλπα για το πιο τέλειο μανικιούρ
Διαβάστε επίσης Ένας μικρός Οδηγός για την Καθαριότητα του Σπιτιού. 30 Κόλπα και τρικ που θα σας λύσουν τα χέρια!

via brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Φτιάξτε απίθανο καλόγερο ρούχων από κλαδί δέντρου