in ,

12 εξαιρετικά κόλπα για το πιο τέλειο μανικιούρ

Εκατομμύρια γυναίκες αφιερώνουν πολύ χρόνο, φροντίδα και περιποίηση για τα νύχια τους. Η επίσκεψη στο σαλόνι ομορφιάς γίνεται μια όλο και πιο ακριβή διαδικασία. Επιπλέον, δεν διαθέτουμε πάντα τον χρόνο για ένα εβδομαδιαίο ή δεκαπενθήμερο ραντεβού για μανικιούρ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε 12 εξαιρετικά κόλπα για το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι. Μπορείτε να φτιάξετε τα νύχια σας σαν επαγγελματίας πολύ πιο εύκολα απ’ ότι νομίζετε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μανικιούρ μισοφέγγαρο 

Χρησιμοποιήστε στρογγυλά αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μανικιούρ σε στυλ μισοφέγγαρο.

Δαντελωτά νύχια 

© nihrida 

Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια με δαντέλα μόνες σας,  χρησιμοποιώντας δαντέλα που θα βρείτε σε κατάστημα με υφάσματα. Απλά κόψτε την στο σημείο και το μέγεθος που θέλετε για να εφαρμόζουν σωστά στα νύχια σας και κολλήστε τα ενώ το βερνίκι από κάτω είναι ακόμα υγρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πουά μανικιούρ 

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο για τελείες, που θα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη περιποίησης νυχιών, για να σχεδιάσετε υπέροχες τελείες σε χρόνο ρεκόρ.

Σχέδια με υφές 

Μπορείτε να σχεδιάσετε πανεύκολα ένα “μαρμάρινο” εφέ χρησιμοποιώντας ένα απλό πλαστικό σακουλάκι. Τσαλακώστε το και πιέστε το πάνω στα νύχια σας όσο το τελευταίο βερνίκι είναι ακόμα υγρό.

Κλασσικό γαλλικό μανικιούρ 

Για να δώσετε στα νύχια σας ένα ωραίο στυλ γαλλικού, πάρτε ένα πλατύ λάστιχο και τυλίξτε το γύρω από το νύχι σας, αφήνοντας την άκρη ακάλυπτη.

Γρήγορα και εύκολα όμπρε νύχια 

Το σφουγγαράκι του μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε τα νύχια σας όμπρε στο σπίτι.

Ματ υφή 

Μια ανοιχτόχρωμη ή λευκή θρυμματισμένη σκιά ματιών πάνω σε ένα διαφανές βερνίκι, θα σας βοηθήσει  να φτιάξετε τα πιο όμορφα ματ νύχια.

Καθαρίζοντας και ενισχύοντας τα νύχια με οδοντόκρεμα 

Αν απλώσετε οδοντόκρεμα στα νύχια σας για λίγα λεπτά, θα δυναμώσουν – το ασβέστιο που περιέχει δεν είναι καλό μόνο για τα δόντια σας. Επίσης, θα κάνει τις άκρες των νυχιών σας να φαίνονται λευκότερες.

Στεγνώστε το βερνίκι πιο γρήγορα 

© rebelcircus

Για να μην σπαταλήσετε πολύ χρόνο περιμένοντας τα νύχια σας να στεγνώσουν, βυθίστε τα σε παγωμένο νερό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διορθώστε ένα σπασμένο νύχι 

Διορθώστε ένα σπασμένο νύχι με μια χαρτοπετσέτα. Κόψτε ένα μικρό κομματάκι, πιέστε το πάνω στο νύχι σας και περάστε από πάνω ένα διαφανές βερνίκι.

Αφαιρέστε το βερνίκι με ευκολία 

Βάλτε δύο σφουγγάρια πιάτων σε ένα μικρό βαζάκι, αφήνοντας κενό στην μέση. Έπειτα ρίξτε μέσα ασετόν  και βάλτε το δάχτυλό σας στο κέντρο. Τρίψτε μέχρι να φύγει το βερνίκι. Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για να αφαιρέσετε βερνίκια με χρυσόσκονη.

Απαλλαγείτε από τα λεκιασμένα νύχια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε τους χρωματικούς λεκέδες από τα νύχια σας. Αυτό θα τους δώσει μια λαμπερή υγιή γυαλάδα.

via tilestwra

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Η βασιλόπιτα του 2019!!

30 μοναδικές κατασκευές/μετατροπές με την μπλε τσάντα Frakta της Ikea – Ikea Hacks!