in , , , , , ,

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (τύπου φαρίνα) είναι ένα βασικό συστατικό σε τόσες πολλές νόστιμες συνταγές!

Εδώ θα μάθετε πώς να φτιάξετε το δικό σας αλεύρι με αυτή την γρήγορη και εύκολη συνταγή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 3 απλά συστατικά!

Σας έτυχε ποτέ να αρχίσετε μια συνταγή και συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε αρκετό από το συγκεκριμένο συστατικό που ζητείται σε αυτή τη συνταγή; Είναι απογοητευτικό όταν συμβαίνει. Γι αυτό με αυτή τη συνταγή θα έχετε πάντα αλεύρι όταν το χρειάζεστε.

Σας ήρθε η όρεξη να φτιάξετε το αγαπημένο σας κέικ, την αγαπημένη σας τυρόπιτα ή την πιο τέλεια λεμονόπιτα και σας λείπει το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του? Ιδού η πιο απλή συνταγή για εσάς!

Τα υλικά που θα σας δώσουμε είναι για 4 κούπες αλεύρι. Εσείς το προσαρμόζεται ανάλογα την ποσότητα που θα χρειαστείτε.

Υλικά

  • 4 κούπες αλεύρι
  • 3 κουταλάκια baking powder
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Τα υλικά είναι πολύ απλά, το βασικό είναι να τα ανακατέψετε πολύ καλά, ώστε να αναμειχθούν σωστά και να ισομοιραστούν.

Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η καλύτερη διατροφή μετά τα 40 για να σταματήσεις το χρόνο

10 καταπληκτικά κόλπα ομορφιάς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια δύσκολη στιγμή