in , , ,

14 Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή

Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή,ομορφια,λαθη ομορφιας
14 Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή

Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε όλες τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Μερικές απλά δεν θα λειτουργήσουν και αλλά μπορεί πραγματικά να είναι επιβλαβείς. Για να παραμείνετε ασφαλείς, δείτε αυτές τις “αντι-συμβουλές” που δεν πρέπει να ακολουθήσετε.

Διαφανές βερνίκι νυχιών για την απόκρυψη του έρπητα των χειλιών

Οι Δερματολόγοι Μοιράζονται τους Χειρότερους Μύθους στην Περιποίηση της Επιδερμίδας

© depositphoto© depositphoto

Καλύτερα να μην ακολουθήσετε αυτήν την συμβουλή, επειδή το βερνίκι νυχιών μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή επιδείνωση. Αγοράστε μια ειδική κρέμα στο φαρμακείο.

Κόλλα PVA κατά των σπυριών

© depositphotos© depositphotos

Αυτό είναι απολύτως αναποτελεσματικό και ακόμη επικίνδυνο. Η κόλλα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και ερεθισμό του δέρματος ή των ματιών. Χρησιμοποιήστε κατάλληλες και ασφαλείς λύσεις όπως ταινίες καθαρισμού.

Φούσκωμα χειλιών με ποτήρι

© depositphotos© depositphotos

Ίσως αυτή η ιδέα προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι το κάναμε: κολλούσαμε τα χείλη μας σε ένα ποτήρι και αναρροφούσαμε τον αέρα. Ωστόσο, αντί για τα χείλη της Angelina Jolie, θα έχετε έναν τρομερό μπλε κύκλο γύρω από το στόμα σας.

Χρήση λακ μαλλιών για να διορθώσετε το μακιγιάζ σας

© depositphotos© depositphotos

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ότι η λακ μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο για στερέωση μακιγιάζ και σφίξιμο των πόρων. Φυσικά, δεν λειτουργεί. Τα συστατικά του μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος και εξανθήματα. Επιλέξτε ένα προϊόν που θα ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και θα χάσετε την επιθυμία να χρησιμοποιήσετε ακραίες συμβουλές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

7 κόλπα αντιγήρανσης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα μετά τα 40 για να δείχνει νεότερη από την ηλικία της

Χρήση σαμπουάν αλόγων

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Αυτή η συμβουλή λειτουργεί αλλά μόνο μετά το λούσιμο. Ωστόσο, θα απογοητευτείτε εντελώς καθώς τα υψηλά επίπεδα σιλικόνης σε αυτά τα προϊόντα κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα και λεπτά. Είναι καλύτερα να μην αυτοσχεδιάζετε με σαμπουάν αλόγων, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σαμπουάν για τους ανθρώπους.

Ωμή πατάτα για λιπαρό δέρμα

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Χωρίς αμφιβολία, η πατάτα είναι ένα χρήσιμο προϊόν, αλλά μην την εφαρμόζετε στο δέρμα σας. Ορισμένες ουσίες που περιέχονται μπορεί να φραξουν τους πόρους και να προκαλέσουν ακμή.

Χυμός λεμονιού για να απαλλαγείτε από τις φακίδες

© depositphotos© depositphotos

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά μόνο εάν δεν είστε αλλεργικοί ή ευαίσθητοι στον ήλιο. Ωστόσο, αυτές είναι ασφαλέστερο να αγοράσετε μια κρέμα με βιταμίνη C.

Μάσκαρα μπισκότων

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Δυστυχώς, τα μπισκότα περιέχουν αρωματικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και τα σωματίδια του προϊόντος μπορεί να γρατσουνίσουν τον κερατοειδή μάτι.

Ξυλομπογιές αντί για eyeliners

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Ανεξάρτητα από το πόσο ωραία μπορεί να σας φαίνεται αυτή η ιδέα, μην την δοκιμάσετε. Τα συστατικά των ξυλομπογιών είναι επικίνδυνα για το βλεννογόνο στρώμα των ματιών μας. Τέλος πάντων, μπορείτε να βρείτε ειδικά eyeliners σε κάθε χρώμα.

Αντιιδρωτικό για το πρόσωπο

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Τα αντιιδρωτικά στεγνώνουν το δέρμα και αυτό θα ενισχυθεί με τη χρήση μακιγιάζ.

Φυστικοβούτυρο αντί αφρό ξυρίσματος

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Το φυστικοβούτυρο είναι ένα ισχυρό αλλεργιογόνο. Επίσης, θα χαλάσετε το ξυράφι και θα φράξετε τους σωλήνες στο μπάνιο. Εάν δεν έχετε αφρό ξυρίσματος, χρησιμοποιήστε το μαλακτικό μαλλιών.

Χρήση καφέ για τεχνητό μαύρισμα

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Αυτό δεν είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σας (εκτός αν, φυσικά, είστε αλλεργικοί), αλλά δεν είναι απολύτως αποτελεσματικό. Λίγος καφέ μπορεί να αλλάξει το χρώμα του δέρματος, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ.

Καλλυντικά για μωρά αντί για κανονικά

© depositphotos© depositphotos

Η χρήση κρέμας μωρού σε ενήλικες επιδερμίδες είναι επικίνδυνη επειδή τα προϊόντα μωρών προορίζονται για δέρμα που ουσιαστικά δεν έχει προστατευτικό στρώμα, σε αντίθεση με το δέρμα των ενηλίκων. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα μας στερείται οξυγόνου και αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα που δεν θα εμφανίζονταν εάν χρησιμοποιούσαμε προϊόντα δέρματος για ενήλικες.

Βερνίκι νυχιών ως eyeliner

© depositphotos

Αυτό είναι το απόλυτο ΛΑΘΟΣ. Το βερνίκι νυχιών περιέχει τόσα πολλά χημικά συστατικά που μπορεί να βλάψουν σοβαρά το μάτι. Γιατί κάποιος να βάλει βερνίκι νυχιών στα μάτια του αφού το μπουκάλι λέει “Μακριά από τα μάτια”;

Ρυτίδες και σακούλες στα μάτια: 10 φυσικές θεραπείες για να μειώσετε τα σημάδια της γήρανσης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Κόλπα Καθαριότητας για να Εξαφανίσετε για Πάντα τα Μικρόβια

25 Ρουστίκ Ιδέες Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου