in , , , ,

25 Ρουστίκ Ιδέες Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

Το ρουστίκ είναι από τα πιο δημοφιλή στυλ διακόσμησης σπιτιού, καθώς είναι εξαιρετικά ζεστό και φιλόξενο και μπορείτε να το ενσωματώσετε στο σπιτικό σας γραφείο.

DIY Ρουστίκ Ξύλινα Διακοσμητικά

Χρώματα και υλικά

Ο συνδυασμός χρωμάτων, συνήθως αφορά ουδέτερα και ίσως παστέλ, αλλά κυρίως ουδέτερα σε στρώσεις. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε ένα ναυτικό μπλε, πράσινο του κυνηγού ή ακόμα και μαύρο τοίχου έμφασης, ή μερικές σκοτεινές πινελιές για να κάνετε το γραφείο πιο ενδιαφέρον. Η χρήση διαφόρων υφών είναι επίσης πολύ σημαντική για να κάνετε τον χώρο σας εντυπωσιακό, ειδικά αν πρόκειται για ουδέτερα χρώματα.

Έπιπλα και διακοσμητικά

Επιλέξτε ένα γραφείο, μονάδες αποθήκευσης, ίσως έναν πίνακα σημειώσεων ή έναν μαυροπίνακα, μερικά ράφια, ένα ντουλάπι και μια άνετη καρέκλα ή καρέκλες. Το γραφείο σας μπορεί να είναι ένα τρίποδο, οι μονάδες αποθήκευσης από ξύλο και μέταλλο, η καρέκλα από δέρμα και μπορείτε να κρεμάσετε έναν πανέμορφο ρουστίκ πολυέλαιο από μέταλλο. Προσθέστε ρουστίκ διακοσμητικά και αξεσουάρ και απολαύστε το αποτέλεσμα!

35 Ιδέες Διακόσμησης με Ρουστίκ Στηρίγματα

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή,ομορφια,λαθη ομορφιας

14 Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή

Πώς να Υπολογίσετε τη Σωστή Ποσότητα Νερού που Πρέπει να Πίνετε Καθημερινά