in ,

10 Προϊόντα Ομορφιάς που Πρέπει να Σταματήσετε να Αγοράζετε

10 Προϊόντα Ομορφιάς που Πρέπει να Σταματήσετε να Αγοράζετε
10 Προϊόντα Ομορφιάς που Πρέπει να Σταματήσετε να Αγοράζετε

Είτε έχουμε δει μια καλή διαφήμιση ή μια διασημότητα που χρησιμοποιεί ένα πολυτελές προϊόν ομορφιάς, μας δελεάζει να αρχίσουμε να ξοδεύουμε χρήματα σε αυτό. Ωστόσο, οι δερματολόγοι έχουν διαφορετική άποψη και γνώση που μπορεί να σας εκπλήξει, ακόμη και όταν πρόκειται για τα πιο μοντέρνα προϊόντα. Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Υπερβολικά 8 Φυσικά Συστατικά Ομορφιάς

Μάσκες ομορφιάς ματιών

© willsmith / Instagram

Είναι μοντέρνες, αλλά προσφέρουν μόνο προσωρινά και όχι μακροχρόνια αποτελέσματα. Επίσης, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά, γεγονός που τις καθιστά επίσης ακριβές. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα καθως διαρκεί περισσότερο και έχει περισσότερα οφέλη.

Ακριβές μάσκες προσώπου

© winnieharlow / Instagram

Οι μάσκες προσώπου λειτουργούν βαθύτερα στο δέρμα, ανοίγουν τους πόρους και επιτρέπουν στο δέρμα να απορροφά περισσότερα από τα συστατικά τους. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ ακριβές και να έχουν προσωρινό αποτέλεσμα. Η καθημερινή ενυδάτωση και αντηλιακό μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα και δεν είναι τόσο ακριβά.

Αγνό λάδι καρύδας

© depositphotos.com

Παρόλο που το λάδι καρύδας είναι ένα προϊόν που πιθανότατα χρησιμοποιούν πολλοί, έχει μόνο βραχυπρόθεσμη ενυδατική δράση. Αργότερα, μπορεί να φράξει τους πόρους, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε αγνά λάδια με βάση την καρύδα. Μπορεί να είναι πολύ επιβλαβή για το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή.

Λωρίδες πόρων

© shutterstock.com

Εάν έχετε φραγμένους πόρους, είναι πιθανότατα βαθιά στο δέρμα και οι λωρίδες πόρων δεν θα βοηθήσουν. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας βαθύς καθαρισμός.

Προϊόντα με βάση το τζελ

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα προϊόντα με βάση το τζελ πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για επιρρεπές στην ακμή και λιπαρό δέρμα. Εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα τζελ για ξηρό δέρμα δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα στεγνώσουν ακόμη περισσότερο το δέρμα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα Γιατί η Επιλογή Φυσικών Προϊόντων Ομορφιάς Μπορεί να Είναι πιο Επιβλαβής

Αυτομαυριστικά (self-tanner)

© depositphotos.com

Ίσως ένα self-tanner είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για έναν πιο υγιεινό και ασφαλέστερο τρόπο για να μαυρίσετε, σε σύγκριση με τα σολάριουμ και το μαύρισμα στον ήλιο. Ωστόσο, οι δερματολόγοι θεωρούν ότι είναι απλώς μια ανθυγιεινή εμμονή που έχουμε όταν πρόκειται να αλλάξουμε τον τόνο του δέρματος μας. Προσθέτουν επίσης ότι το φυσικό χρώμα του δέρματος είναι πιο υγιές και ότι πρέπει να το σκεφτούμε πριν προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.

Τόνερ

© depositphotos.com

Μπορεί να σας δώσουν μια ωραία και έντονη αίσθηση στο δέρμα και είναι καλό για την απολέπιση και την αφαίρεση λιπαρότητας. Ωστόσο, για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμό, κνησμό, ερυθρότητα και μπορούν ακόμη και να διαταράξουν το φράγμα του δέρματος. Τα χρήματα που ξοδεύουμε και ο κίνδυνος που παίρνουμε είναι απλώς περιττοί.

Κρέμα ματιών

© shutterstock.com

Ορισμένες κρέμες ματιών μπορούν πραγματικά να ενυδατώσουν το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια, αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό προϊόν μόνο για αυτό. Στην πραγματικότητα, πολλοί δερματολόγοι προτιμούν να χρησιμοποιούν την ίδια κρέμα που χρησιμοποιούν για το πρόσωπο, τα χέρια και το λαιμό.

Κρέμες κυτταρίτιδας και ραγάδων

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Σύμφωνα με έναν δερματολόγο, οι κρέμες κυτταρίτιδας και ραγάδων δεν λειτουργούν. Μπορεί να τις καλύψετε προσωρινά προκαλώντας φλεγμονή του δέρματος. Εάν θέλετε πραγματικά να απαλλαγείτε από ραγάδες και κυτταρίτιδα, είναι καλύτερα να ζητήσετε από το γιατρό σας ιατρικές μεθόδους.

Ελιξίρια ομορφιάς

© depositphotos.com

Ένα ελιξίριο ομορφιάς έχει τη δύναμη να σας κάνει να νιώσετε ψυχικά καλά αμέσως. Ωστόσο, είναι άχρηστο για την περιποίηση του δέρματος. Μπορεί να ηρεμήσει την ερυθρότητα ή να ενυδατώσει το δέρμα, αλλά το κύριο σημείο του είναι το άρωμα του που να σας κάνει να νιώθετε καλύτερα.

Δείτε επίσης 14 Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κρυφός απορροφητήρας κουζίνας,ιδέες κρυφού απορροφητήρα κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας

35 Ιδέες Κρυφού Απορροφητήρα Κουζίνας

γεμιστές πιπεριές με τόνο,συνταγή με τόνο,αλμυρή συνταγή,νόστιμη συνταγή

Γεμιστές Πιπεριές με Τόνο