in ,

Γεμιστές Πιπεριές με Τόνο

γεμιστές πιπεριές με τόνο,συνταγή με τόνο,αλμυρή συνταγή,νόστιμη συνταγή
Γεμιστές Πιπεριές με Τόνο

Αντί για το κλασικό σάντουιτς με τόνο, δοκιμάστε αυτές τις γεμιστές πιπεριές. Πώς να Φτιάξετε Vegan Κεφτεδάκια

Γεμιστές Πιπεριές με Τόνο

Υλικά που θα χρειαστείτε
4 μεγάλες πιπεριές, οποιοδήποτε χρώμα
ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι, μαγιονέζα ή ξινή κρέμα
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ντιζόν
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
4 (140γρ.) κονσέρβες τόνου, στραγγισμένες
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κοτσάνι σέλερι, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι καστανό ρύζι, μαγειρεμένο (προαιρετικό)
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Εάν θέλετε να μετριάσετε τη γεύση του κρεμμυδιού και του σκόρδου, μαγειρέψτε πρώτα και τα δύο συστατικά. Ζεστάνετε λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 ° C. Κόψτε τις πιπεριές κατά μήκος από το κοτσάνι προς τα κάτω. Βγάλτε τους σπόρους με ένα κουτάλι.

Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα μεγάλο πυρίμαχο ταψί. Ψιλοβρέξτε τις με λάδι και μετά πασπαλίστε τις με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά ή έως ότου οι πιπεριές είναι σχεδόν όπως τις θέλετε. Όσο περισσότερο τις ψήνετε, τόσο πιο μαλακές θα είναι.

Εν τω μεταξύ, σε ένα μικρό μπολ, ρίξτε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το στην άκρη.

Προσθέστε τον τόνο σε ένα μεγάλο μπολ και σπάστε τα μεγάλα κομμάτια σε μικρότερα.

Δείτε ακόμη Βάφλες από Πατάτες

Προσθέστε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το σέλερι, το ρύζι, το μαϊντανό και το μείγμα γιαουρτιού. Ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα συστατικά.

Βάλτε το μείγμα τόνου στις πιπεριές. Ανάλογα με το μέγεθος των πιπεριών, μπορεί να σας περισσέψει μείγμα.

Βάλτε πάνω από τις πιπεριές το τυρί τσένταρ.

Ψήστε για 5 έως 10 λεπτά ή έως ότου το τυρί λιώσει και οι πιπεριές είναι τόσο μαλακές όσο θέλετε.

Πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και σερβίρετε αμέσως.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης ΣΥΝΤΑΓΗ: Απίθανα γρήγορα και εύκολα ψωμάκια για μπέργκερ, σάντουιτς!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by Jimmy Taylor

10 Προϊόντα Ομορφιάς που Πρέπει να Σταματήσετε να Αγοράζετε

10 Προϊόντα Ομορφιάς που Πρέπει να Σταματήσετε να Αγοράζετε

δαπέδο laminate,ιδέες δαπέδου laminate,πλεονεκτήματα δαπέδου laminate,μειονεκτήματα δαπέδου laminate

33 Ιδέες Δαπέδου Laminate – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα