in , , ,

33 Ιδέες Δαπέδου Laminate – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

δαπέδο laminate,ιδέες δαπέδου laminate,πλεονεκτήματα δαπέδου laminate,μειονεκτήματα δαπέδου laminate
33 Ιδέες Δαπέδου Laminate - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Το δάπεδο από laminate είναι μια εύκολη στην τοποθέτηση και ανθεκτική εναλλακτική λύση για ξύλινο δάπεδο. Ωστόσο, δεν είναι τέλειο και έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας ένα Αυτοσχέδιο Ξύλινο Δάπεδο!

Πλεονεκτήματα

Το laminate είναι πολύ πιο οικονομικό από το φυσικό ξύλο, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά ακριβό ανάλογα με το πόσο εξωτικό είναι το δέντρο.

Το laminate είναι ανθεκτικό, αλλά το ανώτερο στρώμα του προσφέρει επίσης εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές. Θα επιβιώσει από παιδιά και νύχια κατοικίδιων ζώων. Η αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία σημαίνει επίσης ότι το χρώμα του είναι λιγότερο πιθανό να ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί καθαρό. Τα υγρά και τα σημάδια μπορούν απλώς να σκουπιστούν με ένα μαλακό πανί μικροϊνών και είναι εύκολο να σκουπίζετε ή να καθαρίζετε τυχόν βρωμιά και σκόνη.

Πλέον πολλά δάπεδα laminate διαθέτουν μοναδικό ανάγλυφο για να μιμείται με ακρίβεια την εμφάνιση και την υφή του φυσικού ξύλου.

Μειονεκτήματα

Τα ανώτερα στρώματα του δαπέδου από laminate έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από τη φθορά και να δημιουργούν μια πειστική ψευδαίσθηση ξύλου. Αυτά δεν μπορούν να λειανθούν, καθώς μπορεί να καταστρέψει την ανθεκτικότητα των σανίδων.

Το δάπεδο από laminate δεν είναι αδιαπέραστο από τις επιπτώσεις της υγρασίας. Επομένως, δεν είναι κατάλληλο ως δάπεδο για μπάνια και πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή σε κουζίνες ή χώρους με πλυντήρια. Τα υγρά για τον καθαρισμό του δεν προκαλούν προβλήματα, αλλά η διαβροχή πρέπει να αποφεύγεται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 15 όμορφες και κομψές ιδέες για το πάτωμα στο μπαλκόνι σας!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τα πιο Ιδιαίτερα Ξύλινα Πατώματα που θα σας Ενθουσιάσουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γεμιστές πιπεριές με τόνο,συνταγή με τόνο,αλμυρή συνταγή,νόστιμη συνταγή

Γεμιστές Πιπεριές με Τόνο

κερί παραφίνης,χρήσεις κεριού παραφίνης,φροντίδα δέρματος,χρήσιμα

8 Χρήσεις για το Κερί Παραφίνης