in , , ,

5 Χρώματα Μπάνιου που θα Κυριαρχήσουν το 2021

5 Χρώματα Μπάνιου που θα Κυριαρχήσουν το 2021
5 Χρώματα Μπάνιου που θα Κυριαρχήσουν το 2021

Καθώς συνεχίζουμε να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους, οι τάσεις για το μπάνιο αλλάζουν επίσης. Το 2020 μας έδειξε πραγματικά πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τα σπίτια μας. Ενώ στο παρελθόν το μπάνιο ήταν ένας δευτερεύων χώρος όπου περνούσαμε ελάχιστο χρόνο, τώρα το θεωρούμε ως το προσωπικό μας σπα και κομμωτήριο. Είστε περίεργοι ποια χρώματα για το μπάνιο θα κυριαρχήσουν το 2021; Ζητήσαμε από μερικούς διακοσμητές να μοιραστούν τις προβλέψεις τους. Οι Κορυφαίες Τάσεις Κουζίνας και Μπάνιου για το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

bhg

Απαλό μπλε

Για ένα διαχρονικά δημοφιλές χρώμα με σύγχρονες πινελιές, σκεφτείτε μια χαλαρωτική απόχρωση ανοιχτού μπλε με λίγο γκρι χρώμα. Για μια πιο φωτεινή απόχρωση απαλού μπλε που δεν θα κατακλύζει ένα μικρό μπάνιο, προτείνετε ένα με αποχρώσεις του νερού, ώστε να είναι χαλαρωτικό και αναζωογονητικό ταυτόχρονα.

Σκούρες πράσινες αποχρώσεις

Αν θέλετε ένα μπάνιο με έμφαση το 2021, προτείνετε ένα σκούρο πράσινο. Είναι αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση και είναι ευχάριστες στο μάτι ενώ εξακολουθούν να είναι μια τολμηρή επιλογή διακόσμησης.

Δείτε ακόμη PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

Θερμά ουδέτερα

Για ένα ευέλικτο χρώμα που θα συνδυάζεται με μια ποικιλία από πλακάκια μπάνιου και φινιρίσματα, τα θερμά ουδέτερα είναι ιδανικά. Για ένα κρεμώδες χρώμα βαφής με λίγη περισσότερη ενέργεια, συνιστάτε ένα ουδέτερο με απαλό ροζ τόνους. Ένα απαλό, θερμό ουδέτερο είναι μια εξαιρετική επιλογή χρώματος για να ξεκινάτε την ημέρα σας.

Γήινα κίτρινα

Αν νομίζατε ότι το κίτρινο χρώμα είναι πολύ φωτεινό και τολμηρό για ένα μπάνιο, κάνετε λάθος. Επιλέξτε τις πλούσιες αποχρώσεις της ώχρας για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Διακοσμήστε απλά το μπάνιο με φυσικά προϊόντα, όπως ξύλινες βούρτσες μπάνιου και χαλάκια από μπαμπού, για μια κομψή εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

farrow-ball

Λευκό της κιμωλίας

Ένα κλασικό χρώμα όπου μπορείτε πάντα να βασίζεστε για να ανανεώσετε ένα μπάνιο τη νέα χρονιά. Ένα λευκό μπάνιο, βαμμένο στην απόχρωση της κιμωλίας δημιουργεί έναν πολύ χαλαρωτικό χώρο. Μπορείτε να προσθέσετε μια μοντέρνα όψη χρησιμοποιώντας ένα χρωματιστό κονίαμα μεταξύ των πλακιδίων, όπως ένα απαλό γκρι.

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Φανερώνουν τους Καλύτερους Τρόπους Χρήσης των Χρωμάτων του Pantone 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αφυγραντήρας : Πότε χρειάζομαι, επιλογή του κατάλληλου, τετραγωνικά, είδη αφυγραντήρων. Ο απόλυτος Οδηγός!

Αφυγραντήρας : Πότε χρειάζομαι, επιλογή του κατάλληλου, τετραγωνικά, είδη αφυγραντήρων. Ο απόλυτος Οδηγός!

9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα

9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα