in , ,

PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!
PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

Αυτή την εβδομάδα, η Pantone ανακοίνωσε δύο διαφορετικές αποχρώσεις για το 2021: Ultimate γκρι και Illuminating κίτρινο. Η αντιπαράθεση ενός απαλού, ουδέτερου με το ηλιόλουστο κίτρινο αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη θετικότητα, προσφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας στο τέλος μιας μακράς, δύσκολης χρονιάς. Τα δύο χρώματα ισορροπούν όμορφα το ένα το άλλο και μπορείτε να περιμένετε να δείτε τον συνδυασμό να αναδύεται στις βιομηχανίες της μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης το νέο έτος. Για να ενσωματώσετε αυτό το δίδυμο στο σπίτι σας, δοκιμάστε μία από αυτές τις ιδέες για να διακοσμήσετε με τα χρώματα της νέας χρονιάς, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 7 Τάσεις Διακόσμησης που Όλοι θα Δοκιμάσουν το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Προσθέστε χρώμα σε μικρές πινελιές

Οι χρωματικές τάσεις έρχονται και φεύγουν, οπότε ένας από τους καλύτερους τρόπους ενσωμάτωσής τους είναι με αντικείμενα που μπορείτε εύκολα και φθηνά να αλλάξετε. Μαξιλάρια, χαλιά, κουβέρτες, τέχνη τοίχου και άλλα αξεσουάρ προσφέρουν έναν απλό τρόπο για να δοκιμάσετε τα χρώματα της χρονιάς χωρίς να αγοράσετε νέα έπιπλα ή να βάψετε τους τοίχους αμέσως. Ξεκινήστε με μερικές χρωματιστές πινελιές και δείτε πώς ταιριάζουν οι αποχρώσεις στο χώρο σας. Εάν εξακολουθείτε να αγαπάτε την εμφάνιση μετά από λίγο καιρό, σκεφτείτε μια μεγαλύτερη δόση γκρι ή κίτρινου.

Χρησιμοποιήστε γκρι και κίτρινο στην κουζίνα

Το Ultimate γκρι είναι ένα διαχρονικό ουδέτερο χρώμα που είναι μια εξαιρετική επιλογή για ντουλάπια κουζίνας. Συνδυάζεται εύκολα με μια ποικιλία άλλων αποχρώσεων, οπότε είναι εύκολο να το αλλάξετε εάν το γούστο σας αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Για να ενσωματώσετε το Illuminating κίτρινο στο συνδυασμό χρωμάτων της κουζίνας σας, επιλέξτε καρέκλες ή σκαμπό σε φωτεινή απόχρωση ή ξεδιπλώστε ένα ράνερ τραπεζιού με φωτεινό κίτρινο μοτίβο.

Υφάσματα

Επιλέξτε υφάσματα σε γκρι και κίτρινες αποχρώσεις για να προσθέσετε ένα άλλο επίπεδο άνεσης στα δωμάτια. Οι ζεστές αποχρώσεις προσδίδουν ένα φιλόξενο συναίσθημα που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στα υπνοδωμάτια. Βάλτε ένα καπιτονέ ριχτάρι στο τέλος του κρεβατιού σας, γεμίστε τον καναπέ με βελουτέ μαξιλάρια και γκρι και κίτρινες κουρτίνες στα παράθυρα. Αυτές οι αποχρώσεις συνδικάζονται με τα περισσότερα ουδέτερα χρώματα καθώς και με το μπλε και το πράσινο.

Δοκιμάστε γκρι και κίτρινο στο μπάνιο

Χρησιμοποιήστε τα χρώματα του 2021 για να δώσετε στο μπάνιο σας μια μοντέρνα όψη. Το Ultimate γκρι φαίνεται πανέμορφο ως χρώμα βαψίματος μπάνιου ή σαν πλακάκι δαπέδου. Προσθέστε πινελιές κίτρινου χρώματος σε χαλιά, πετσέτες χεριών και αξεσουάρ πάγκου. Για πρόσθετη αντίθεση, επιλέξτε ένα γκρι σε πιο σκούρες αποχρώσεις για να κάνετε τις κίτρινες πινελιές πραγματικά να ξεπετάγονται.

Δείτε ακόμη 4 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ Τάσεις που μας Περιμένουν το 2021

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βάψτε την εξώπορτα με κίτρινο χρώμα

Δώστε έναν φιλόξενο τόνο από το δρόμο βάφοντας την εξώπορτα με ένα φωτεινό, χαρούμενο κίτρινο. Το χρώμα ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε εξωτερικούς χώρους με γκρι υλικά επένδυσης ή στέγης. Βάψτε λευκό το πλαίσιο της πόρτας για να τονίσετε την αντίθεση.

Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο

Το γκρι είναι ένα εγγενώς καταπραϋντικό χρώμα που προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στα υπνοδωμάτια. Εφαρμόστε το σε μεγάλες επιφάνειες, όπως τοίχους ή κλινοσκεπάσματα, για να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό σκηνικό. Στη συνέχεια, ανακατέψτε με ένα χαλί με κίτρινα μοτίβα ή μουσταρδί κουβέρτα ως μια ενεργητική απόχρωση που σας ξυπνήσει το πρωί.

Για τον εξωτερικό χώρο

Φέρτε τα χρώματα του Pantone 2021 έξω για ένα φιλόξενο αίθριο, βεράντα ή μπαλκόνι. Δημιουργήστε μια ουδέτερη βάση με γκρι έπιπλα βεράντας και μετά διακοσμήστε με κίτρινα μαξιλάρια και άλλες φωτεινές πινελιές. Για παράδειγμα, τα γυαλιστερά κίτρινα σκαμπό κήπου μπορούν να γίνουν πλαϊνά τραπέζια ή να προσφέρουν επιπλέον επιλογές καθισμάτων. Τοποθετήστε ένα γκρι χαλί εξωτερικού χώρου για να κάνετε τη διαρρύθμιση πιο σπιτική.

Κίτρινα διακοσμητικά

Διακοσμήστε με κίτρινα αξεσουάρ για να προσθέσετε προσωπικότητα σε μια ουδέτερη κουζίνα. Ξεκινήστε με μια γκρι βάση σε ντουλάπια, τοίχους, πάγκους ή πλακάκια και στη συνέχεια, ενσωματώστε το κίτρινο με μικρότερες πινελιές. Μπορούν να είναι κίτρινα πιάτα σε ανοιχτά ράφια, ένα μπολ με λεμόνια στον πάγκο ή λίγο κίτρινο σε μια ρομάν κουρτίνα με σχέδια.

πηγή φωτογραφιών: bhg

Δείτε επίσης Ποιες οι Τάσεις στους Διακοσμητικούς Πίνακες για το 2020-21

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κίνδυνος φούρνος μικροκυμάτων,φούρνος μικροκυμάτων

Ποιές Τροφές Δεν Πρέπει να Θερμαίνετε σε Φούρνο Μικροκυμάτων

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα