in , , ,

Ποιες οι Τάσεις στους Διακοσμητικούς Πίνακες για το 2020-21

Όταν επιλέγετε τέχνη, επιλέξτε να περιβάλλετε τον εαυτό σας μέσα στο σπίτι. Είτε πρόκειται ένα φωτεινό και ευάερο είτε ένα τολμηρό και έντονο εσωτερικό χώρο, υπάρχει πάντα ένα έργο τέχνης για το γούστο όλων. Ένας πίνακας λέει πολλά για εσάς, μεταδίδοντας την προσωπικότητά σας στην ατμόσφαιρα και δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο στο σπίτι.

Μεγάλοι πίνακες από καμβά

Source

Φέτος, οι άνθρωποι επιλέγουν μεγάλους πίνακες όλο και περισσότερο, τόσο σε εμπορικά όσο και σε οικιακά περιβάλλοντα. Επειδή είναι μεγάλο δεν σημαίνει ότι πρέπει να το στριμώξετε σε ένα μικρό διαμέρισμα. Όλα εξαρτώνται από την αναλογία του μεγέθους του έργου τέχνης προς το δωμάτιο στο οποίο τοποθετείται. Η τοποθέτηση ενός μεσαίου μεγέθους πίνακα σε έναν μικρότερο χώρο, όπως το μπάνιο μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σουρεαλιστικοί πίνακες

Source

Η τέχνη παρείχε πάντα μια ψυχική απόδραση για όλους όταν δημιουργείτε και προβάλετε. Οι άνθρωποι γίνονται γρηγορότεροι και πιο τολμηροί όταν πρόκειται για την επιλογή ενός έργου τέχνης, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος θα βλέπουμε όλο και περισσότερα σουρεαλιστικά έργα τέχνης στα σπίτια.

Τριάδα πινάκων

Source

Η δημιουργία εντύπωσης με μικρότερους πίνακες είναι πολύ καλύτερη όταν υπάρχουν τρεις. Συνδυάστε το με ένα απλό, μαύρο πλαίσιο που εκτείνεται και στους τρεις πίνακες του ίδιου μεγέθους και το αποτέλεσμα είναι ένας μινιμαλιστικός, αλλά καλά μελετημένος τοίχος γκαλερί.

Πώς να κρεμάσετε του πίνακες στον τοίχο πανεύκολα με αυτό το απλό κολπάκι.

Δυνατά πορτραίτα

Source

Το να περιβάλλεται από πρόσωπα δίνει πάντα σε ένα δωμάτιο μια ζεστή και οικεία αίσθηση, ακόμα και όταν δεν γνωρίζετε προσωπικά τους ανθρώπους στα πορτρέτα. – Μεγιστοποιήστε αυτήν την αίσθηση με μεγαλύτερα μεγέθη φέτος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πίνακες με ζώα

Source

Η αγάπη για τα ζώα ήταν πάντα έντονη, αλλά το 2021 θα βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους να το εκφράζουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους. Θα υπάρχουν animal print μαξιλάρια και κουρτίνες δίπλα σε πίνακες με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Έντονοι πολύχρωμοι πίνακες

Source

Χρυσοί,ροζ,πολύχρωμοι πίνακες.Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο μίνιμαλ, χρώμα στο σκοτεινό, ακόμη και χρώμα στο χρώμα. Τα χρώματα καθίστανται σημαντικά για να εκφράσουμε τον εαυτό μας στη διακόσμηση του σπιτιού.

Βαθιές και πολύχρωμες αποχρώσεις

Source

Δεδομένου ότι το χρώμα του έτους 2020, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, είναι το βασιλικό μπλε, αυτό θα έχει αντίκτυπο στα άλλα δημοφιλή χρώματα για το έτος. Επίσης, περιλαμβάνει σκούρο μπλε-πράσινο και σκούρο κόκκινο ρουμπινί για να συνδυαστούν γύρω από το μπλε.

Πολυτελείς κορνίζες

Source

Είτε πρόκειται για μινιμαλιστική είτε για μια περίτεχνη ξύλινη κορνίζα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το έργο τέχνης που έχετε.

Πώς να φτιάξουμε τους δικούς μας Πίνακες με Αλουμινόχαρτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Τροφές που Δεν Πρέπει Ποτέ να Ζεστάνετε στο Φούρνο Μικροκυμάτων και είναι λάθος!

7 Απλές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού