in , , , , , ,

25 Διαχρονικοί Τοίχοι Έμφασης από Ξύλο

25 Διαχρονικοί Τοίχοι Έμφασης από Ξύλο
25 Διαχρονικοί Τοίχοι Έμφασης από Ξύλο

Ένας τοίχος έμφασης είναι πάντα μια καλή και διαχρονική ιδέα να διακοσμήσει το σπίτι σας. Θα ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο και θα το κάνει πιο ενδιαφέρον και τολμηρό ταυτόχρονα. Μπορείτε να φτιάξετε έναν τοίχο έμφασης με ξύλο γιατί υπάρχει μια τεράστια τάση για τη χρήση φυσικών υλικών στη διακόσμηση, δίνει ζεστασιά, ταιριάζει με πολλά στυλ και δεν είναι ποτέ ξεπερασμένο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε ξύλο όπως πάνελ, τάβλες, πηχάκια ακόμη και ξύλινα τετράγωνα ή φέτες εάν θέλετε πραγματικά μια μοναδική εμφάνιση. Εάν ο χώρος σας είναι μοντέρνος ή μινιμαλιστικός, επιλέξτε πηχάκια που θα το κάνουν κομψό και ελκυστικό. Τα ξύλινα πάνελ και οι τάβλες ταιριάζουν με τα περισσότερα στυλ, αλλά η εμφάνισή τους μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Μπορείτε να τα βάψετε με κανονικό χρώμα, με χρώμα κιμωλίας, να τα ξασπρίσετε ή να τα αφήσετε όπως είναι για να προσθέσετε μια ρουστίκ οψη.

Αν θέλετε κάτι ασυνήθιστο, επιλέξτε ξύλινες τετράγωνα και φέτες. Οι ξύλινες φέτες είναι ιδανικές για ρουστίκ, αγροικία και χώρους boho. Όσον αφορά τα τετράγωνα, ένας τέτοιος τοίχος, ειδικά αν βρίσκονται σε διαφορετικά ύψη, θα είναι ένα τεράστιο έργο τέχνης!

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Βοηθήσετε τα Παιδιά σας να Μην Φοβούνται το σκοτάδι

Πως να Βοηθήσετε τα Παιδιά σας να Μην Φοβούνται το σκοτάδι

Γωνιακά Ράφια Όνειρο: 25 Ιδέες Γωνιακής Αποθήκευσης

Γωνιακά Ράφια Όνειρο: 25 Ιδέες Γωνιακής Αποθήκευσης