in , , , ,

25 Ιδέες για Τολμηρούς Τοίχους Έμφασης

Ένας τοίχος έμφασης είναι μια εξαιρετική και εύκολη ιδέα για να ανανεώσετε οποιοδήποτε χώρο, να προσθέσετε χρώμα, μοτίβο και υφή και να τονίσετε το στυλ και τη διακόσμηση του δωματίου. Ένας τοίχος έμφασης μπορεί να γίνει και με ταπετσαρία, χαλκομανίες ή κομμάτια κόντρα πλακέ. Δείτε παρακάτω 25 Ιδέες για Τολμηρούς Τοίχους Έμφασης και εμπνευστείτε.

Floral σχέδια

Τα σχέδια με λουλούδια είναι αξιολάτρευτα! Είναι μια διαχρονική ιδέα διακόσμησης και υπάρχουν πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί σε ταπετσαρίες που μπορούν να χωρέσουν σε κάθε δωμάτιο. Ένας τοίχος έμφασης με λουλούδια είναι ιδανικός για ένα υπνοδωμάτιο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τραπεζαρία, σαλόνι ακόμη και σπιτικό γραφείο.

Γεωμετρικά μοτίβα

Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι κλασικά, φέρνουν μια ελαφριά mid-century μοντέρνα όψη και κομψότητα κάνοντας τον χώρο λίγο πιο επίσημο. Υπάρχουν πολύχρωμα και μονοχρωματικά μοτίβα, με μικρότερες και μεγαλύτερες κλίμακες, και ταιριάζουν κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε χώρο. Μια είσοδο, ένα μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι ή κάποιο άλλο. Απλώς προσθέστε μερικές γεωμετρικές χαλκομανίες σε έναν άδειο τοίχο και όταν τις βαρεθείτε απλώς αφαιρέστε τις.

Άλλα σχέδια

Ποια άλλα σχέδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Κυριολεκτικά οποιαδήποτε έρχονται στο μυαλό σας! Animal prints όπως ζέβρα ή Δαλματίας, μικρές ή μεγάλης κλίμακας τοίχους με μωσαϊκό, χτένια από κόντρα πλακέ, διάφορα φανταστικά και αφηρημένα σχέδια που ταιριάζουν σε έναν τολμηρό boho ή έναν mid-century μοντέρνο χώρο.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ξίδι, ξύδι, φάρμακο για πόνο, αρθρίτιδα, στομάχι, αποτοξίνωση, δίαιτα, ημικρανία, τσιμπήματα, διαβήτη

Ξίδι, ξύδι, φάρμακο για πόνο, αρθρίτιδα, στομάχι, αποτοξίνωση, δίαιτα, ημικρανία, τσιμπήματα, διαβήτη

Πασίγνωστη Εταιρία Χαλιών Μας Αποκαλύπτει 6 Μυστικά Για Να Φυλάξετε Σωστά Τα Χαλιά Σας

Πασίγνωστη Εταιρία Χαλιών Μας Αποκαλύπτει 6 Μυστικά Για Να Φυλάξετε Σωστά Τα Χαλιά Σας