in , ,

7 Απλές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού

Σκοπεύετε να αλλάξετε διακόσμηση στο σαλόνι σας δίνοντας έμφαση στο τζάκι; Θέλετε να δημιουργήσετε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα; Για να εμπνευστείτε, δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σπίτι με μοναδική εστίαση στο τζάκι και τον περιβάλλοντα χώρο του.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες για Πολύχρωμα Τζάκια

Source

Βάψιμο τζακιού

Source

Γιατί δεν βάφετε το τζάκι σας; Θα είναι εύκολο και δεν θα χρειαστείτε πολύς χρόνο. Επιλέξτε χρώματα όπως μουσταρδί κίτρινο, ναυτικό μπλε ή πράσινο του φασκόμηλου για να δώσετε μια κομψή εμφάνιση στο σαλόνι. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε διακοσμητικές πινελιές για να διακοσμήσετε το ράφι του τζακιού κρεμώντας αντίκες καθρέφτες, vintage πίνακες ή τοποθετήστε όμορφα φυτά.

Μινιμαλισμός

Source

Αν ψάχνετε μια μινιμαλιστική εμφάνιση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα boho ράφι τζακιού. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο επιλεκτικοί και διατηρήστε τη διακόσμηση σας στο ελάχιστο, έτσι ώστε οι τοίχοι να μπορούν να είναι το επίκεντρο. Ντύστε το τζάκι περιμετρικά με σανίδα shiplap. Τοποθετήστε στο ράφι του τζακιού ένα μικρό αγγείο και από πάνω κρεμάστε έναν μεγάλο πίνακα. Όλος ο χώρος θα φαίνεται μοναδικός με αυτόν τον καλλιτεχνικό συνδυασμό.

Σκανδιναβική ατμόσφαιρα

Source

Θέλετε να προσθέσετε λίγη Σκανδιναβία στο σπίτι σας; Για να το πετύχετε, βάλτε ουδέτερα κομμάτια στο ράφι του τζακιού. Για παράδειγμα, μια στοίβα βιβλίων, αγαλματίδια ή αγγεία. Δημιουργήστε διαφορετικά επίπεδα διακόσμησης χρησιμοποιώντας διακοσμητικά και πίνακες σε διαφορετικά σημεία και ύψη. Τέλος, τοποθετήστε πρασινάδες γύρω από το τζάκι.

Ένα letter board

Source

Προσθέστε ένα letter board με μια διασκεδαστική φράση για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας και να επιδείξετε την εξυπνάδα σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μικρό πορτατίφ και έναν καθρέφτη, για να ρίξετε φως γύρω από το τζάκι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μαξιμαλιστική εμφάνιση

Source

Αν θέλετε να γεμίσετε το τζάκι σας, κάντε το. Διακοσμήστε το στο μέγιστο. Μπορείτε να προσθέσετε ό, τι θέλετε ακόμη και τα συλλεκτικά αντικείμενα που έχετε. Όλα όσα τοποθετείτε θα αναδείξουν την προσωπικότητα και το γούστο σας. Τοποθετήστε ξυλόγλυπτα, φρέσκα ή αποξηραμένα λουλούδια, κεριά και έναν μεγάλο καθρέφτη που θα είναι το επίκεντρο.

Κλασική εμφάνιση

Source

Προσθέστε μια κλασική πινελιά τοποθετώντας ένα μεγάλο στρογγυλό ρολόι πάνω από το τζάκι σας. Οι κορνίζες και τα λουλούδια είναι μια καλή επιλογή για να το κρατήσετε πιο προσωπικό και σεμνό.

Καθρέφτης

Source

Με έναν καθρέφτη, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος. Η προσθήκη του πάνω από το τζάκι θα μεταφέρει το φυσικό φως στο σαλόνι σας και θα το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. Συνδυάστε τον με ένα όμορφο μπρούτζινο διακοσμητικό, μια μίνι προτομή, μερικά φτερά, μια στοίβα βιβλίων και ένα φυτό. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια φυσική εμφάνιση και φρεσκάδα στο χώρο σας.

25 Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού με Κεριά ή Φώτα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποιες οι Τάσεις στους Διακοσμητικούς Πίνακες για το 2020-21

16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι