in , ,

Οι Κορυφαίες Τάσεις Κουζίνας και Μπάνιου για το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Οι Κορυφαίες Τάσεις Κουζίνας και Μπάνιου για το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές
Οι Κορυφαίες Τάσεις Κουζίνας και Μπάνιου για το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Μια νέα χρονιά φέρνει νέες τάσεις διακόσμησης. Με το 2020 λίγο πριν να φύγει, οι επαγγελματίες διακοσμητές αποκαλύπτουν μερικές από τις κορυφαίες τάσεις διακοσμήσεις για το 2021 για δύο από τα πιο κεντρικά δωμάτια σε ένα σπίτι: φυσικά την κουζίνα και το μπάνιο. Και οι δύο οάσεις από μόνες τους, όπου θρέφουμε το σώμα μας και χαλαρώνουμε μετά από μια κοπιαστική ημέρα. 8 Εμπνευσμένες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2021

Διακοσμητική τέχνη (Art Deco)

Το Art Deco εμφανίστηκε στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 και θα συνεχίσει το 2021. Χαρακτηρίζεται από γεωμετρικά σχήματα και έντονα, φορτωμένα μοτίβα και μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα στα σπίτια δίνοντας μια ατμόσφαιρα του παρελθόντος χρησιμοποιώντας σύγχρονα στοιχεία.

Philipp Shuruev/Shutterstock

Τοιχογραφίες ταπετσαρία

Οι τοιχογραφίες ταπετσαρίας θα είναι κορυφαία τάση λόγω της εύκολης και οικονομικής προσθήκης διακόσμησης και τέχνης σε άδειους τοίχους. Με την αύξηση της δημοτικότητας της αυτοκόλλητης ταπετσαρίας, όλοι μπορούν τώρα να αλλάξουν το σπίτι τους.

Lauren Kolyn

Κλειστοί χώροι

Οι ανοιχτοί χώροι είναι παρελθόν. Οι κλειστοί χώροι κουζίνας θα είναι τάση τον επόμενο χρόνο αλλά τείνουν να είναι πιο ανοιχτά σχεδιασμένες με ράφια τοίχου και λιγότερα εντοιχιζόμενα ντουλάπια. Μια εκλεκτική φυσική αίσθηση μεικτών υφών και υλικών είναι πολύ φιλόξενη και μπιστρό.

Δείτε επίσης PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

Πέτρινες πλάκες

Οι πέτρινες πλάκες θα κυριαρχήσουν σε backsplashes και νησιδες κουζινας το 2021. Συμπληρώνονται από το ανανεωμένο ενδιαφέρον για πολύχρωμα ψηφιδωτά και πέτρινα πλακάκια με υφή και ανάμικτα φινιρίσματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
George Ross

Έπιπλα από ρατάν, μπαμπού και grasscloth

Το ρατάν, το μπαμπού και το grasscloth θα συνεχίσουν να είναι κλασικα λόγω της ευελιξίας τους ανεξάρτητα από το αν ένας χώρος είναι παραδοσιακός, σύγχρονος ή mid-century modern. Τα πλεκτά έπιπλα είναι στιλιστικά ευπροσάρμοστα και γεμάτα υφή και ζεστασιά.

Δείτε ακόμη Οι πιο Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης το 2021 για Κάθε Δωμάτιο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Κόψετε τον Καφέ

Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Κόψετε τον Καφέ

Δημιουργήσετε ένα Μικρό Γυμναστήριο στο Σπίτι

Δημιουργήσετε ένα Μικρό Γυμναστήριο στο Σπίτι