in , , ,

8 Εμπνευσμένες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2021

8 Εμπνευσμένες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2021
8 Εμπνευσμένες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2021

Το 2020 ήταν μια χρονιά όπως καμία άλλη, και περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι αναζητούν νέες ιδέες διακόσμησης για να αναζωογονήσουν τα σπίτια τους το νέο έτος. Μετά από ένα χρόνο που χαρακτηρίζεται από απόσταση και αβεβαιότητα, οι τάσεις του 2021 αφορούν στη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ μας, με τον εαυτό μας, με τη φύση και με τις κοινότητές μας και την αποκατάσταση της ισορροπίας στα σπίτια και τις ζωές μας. Είστε περίεργοι ποιες τάσεις διακόσμησης σπιτιού θα κυριαρχήσουν το 2021; Δείτε τι λένε οι ειδικοί στο Etsy, το Pinterest και το Yelp για το νέο έτος. Οι πιο Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης το 2021 για Κάθε Δωμάτιο

Διακόσμηση στο μπλε του ουρανού

Natalie Jeffcott

Με τη νέα χρονιά έρχεται μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας, γι’ αυτό τα αναζωογονητικά στοιχεία του απαλού γαλάζιου του ουρανού θα είναι παντού το 2021. Όλοι αισθάνονται αισιόδοξοι για αυτό που θα φέρει η νέα χρονιά, οπού σύμφωνα με το Etsy’s το γαλάζιο του ουρανού είναι το χρώμα του 2021. Προκαλεί αισθήματα αισιοδοξίας και ηρεμίας και θα ενσωματωθεί σε όλα, από μαξιλάρια μέχρι τοίχους έμφασης.

Κομψά ράφια

Evan Koester

Κάντε στην άκρη τους τοίχους γκαλερί! Ήρθε νέα τάση διακόσμησης τοίχων για το 2021.Τα ράφια, ειδικά στην κουζίνα, οπού οι άνθρωποι θα συλλέγουν και θα επενδύουν σε εντυπωσιακές συσκευές, από χρωματιστά γυάλινα σκεύη έως χειροποίητα πήλινα πιάτα.

Λειτουργική επίπλωση

Apartment Therapy

Αφού πέρασαν τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι το 2020, πολλοί άνθρωποι θα αναζητούν τρόπους με γνώμονα το σχεδιασμό για να εξορθολογήσουν τους χώρους τους και να τους κάνουν πιο λειτουργικούς το νέο έτος. Θα επιλέξουν αντικείμενα και έπιπλα μεταξύ εργασίας και διαβίωσης, όπως πτυσσόμενα γραφεία τοίχου και κομψά διαχωριστικά δωματίων.

Προσωπικές γωνίες

Esteban Cortez

Προκειμένου να διατηρηθεί μια υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής, ενώ εργάζεστε από το σπίτι, η διαρρύθμιση καθορισμένων προσωπικών χώρων στο σπίτι θα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα εξειδικευμένα δωμάτια είναι ο νέος σχεδιασμός ανοιχτού χώρου. Οι χώροι θα μετασχηματιστούν για να εξυπηρετούν ειδικούς σκοπούς, όπως αίθουσες παιχνιδιών υπολογιστών, μίνι οικιακές βιβλιοθήκες και ντουλάπες που έχουν γίνει γραφεία.

Γρήγορη ανακαίνιση κουζίνας

Athena Calderone and Yelp

Με τις κουζίνες να έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ το 2020, προβλέπονται μικρές αλλά σημαντικές ανακαινίσεις, όπως το βάψιμο ντουλαπιών, η αλλαγή των πάγκων ή η προσθήκη παραθύρου ή φεγγίτη για το 2021, με βάση τα δεδομένα αναζήτησης από το Yelp. Με λίγο χρώμα και νέα υλικά μπορεί να μεταμορφωθεί εντελώς η κουζίνα ενώ ή προσθήκη παραθύρου ή φεγγίτη θα προσφέρει περισσότερο φυσικό φως και ζεστασιά στο χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

Διακόσμηση Friluftsliv

Lindsay Tella

Εάν δεν είστε ενήμεροι για την τάση του σκανδιναβικού τρόπου ζωής «friluftsliv», τώρα είναι η ώρα να την γνωρίσετε. Καθώς περάσαμε περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους από ποτέ το 2020, αναμένετε ότι τον επόμενο χρόνο οι άνθρωποι θα εμπνευστούν από τη νορβηγική ιδέα του« friluftsliv » που θα είναι το νέο hygge. Η ιδέα ενσωματώνει στοιχεία από το εσωτερικό του σπιτιού όπως φωτισμό και καθίσματα, στους εξωτερικούς χώρους για να δημιουργηθούν άνετες αυλές, αίθρια ή μπαλκόνια».

Φωτισμός νέον

Melanie Rieders

Τα φώτα νέον και οι πινακίδες μπορούν να ρίξουν μια πολύχρωμη, ατμοσφαιρική λάμψη σε ένα δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους. Οι Pinners θα επανασχεδιάσουν εκ νέου τα υπνοδωμάτια τους με έντονο, χρωματιστό φωτισμό για κυκλοθυμική όψη. Ο φωτισμός LED είναι τάση το 2021.

Μπάνια σαν σπα

Athena Calderone and Yelp

Τα μπάνια μετατράπηκαν σε καταφύγια στο σπίτι φέτος. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται να επισμαλτώσετε τη μπανιέρα ή να τοποθετήσετε ολοκαίνουργια φωτιστικά, η ανακαίνιση του μπάνιου θα είναι τάση το 2021. Η φροντίδα έχει αποκτήσει μια εντελώς νέα έννοια φέτος με πολλούς να θεωρούν τα μπάνια ως όαση χαλάρωσης και ηρεμίας. Για τον λόγο αυτό η Yelp έχει σημειώσει αύξηση κατά 2.000 τοις εκατό στις αναζητήσεις για επισμαλτώση μπανιέρας.

Δείτε επίσης Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Καναπές από Παλέτες με Αποθηκευτικό Χώρο

DIY Καναπές από Παλέτες με Αποθηκευτικό Χώρο

7 Σημεία του Σώματος που Αποκαλύπτουν την Ηλικία σας

7 Σημεία του Σώματος που Αποκαλύπτουν την Ηλικία σας