in , ,

Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021

Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021
Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021

Παρόλο που το 2020 δεν έφυγε ακόμα , αυτές οι ταραχώδεις στιγμές μας έχουν κάνει να προσβλέπουμε στο μέλλον. Μια νέα χρονιά σηματοδοτεί πάντα μια νέα αρχή και τώρα περισσότερο από ποτέ, σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας για πιο ευχάριστες στιγμές. Οι ειδικοί χρωμάτων στο Pantone φαίνεται να μοιράζονται αυτή την αισιοδοξία, επειδή οι προβλέψεις τους στην τάση των χρωμάτων για την επόμενη Άνοιξη είναι μια έκρηξη χαρούμενου καλειδοσκοπίου. PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

Λαμπερά μπλε και πράσινα

Η ανοιξιάτικη παλέτα του Pantone περιλαμβάνει τόσο σιωπηλές όσο και δραματικές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Ένα απαλό γκρι-μπλε που ονομάζεται Cerulean προσομοιάζει “το χρώμα του ουρανού σε μια γαλήνια, κρυστάλλινη μέρα”, ενώ το French Blue είναι μια αναζωογονητική βαθιά απόχρωση γαλάζιου. Οι αποχρώσεις του πράσινου όπως το Green Ash and Mint, είναι φρέσκα και αναζωογονητικά που έρχονται κατευθείαν από τη φύση. Οι πιο απαλοί τόνοι λάμπουν ως χρώματα ντουλαπιών, ενώ οι πιο τολμηρές αποχρώσεις είναι ιδανικές για να εντυπωσιάσετε. Δοκιμάστε έναν σμαραγδένιο πράσινο βελούδινο καναπέ ή έναν τοίχο έμφασης που καλύπτεται από υπέροχη μπλε ταπετσαρία.

Θερμοί, φωτεινοί τόνοι

Κίτρινοι και πορτοκαλιοί τόνοι προσθέτουν φωτεινότητα και ενέργεια. Το Illuminating, “ένα αισιόδοξο κίτρινο προσφέρει την υπόσχεση μιας ηλιόλουστης ημέρας” και ένα ζωντανό κίτρινο-πορτοκαλί Marigold είναι ιδανικό για την προσθήκη μικρών πινελιών χρώματος μέσα από έργα τέχνης, κουρτίνες παραθύρων ή έπιπλα . Για να μετριάσετε τη λάμψη τους, δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με κόκκινο-πορτοκαλί της σκουριάς, μια απροσδόκητη γήινη απόχρωση που βοηθά αυτά τα χρώματα της Άνοιξης να ταιριάζουν για όλο το χρόνο.

Δείτε ακόμη Οι πιο Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης το 2021 για Κάθε Δωμάτιο

Ζωντανά ροζ και μοβ

Η Άνοιξη φέρνει όμορφες ανθίσεις σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ και του μοβ, και αυτά τα χρώματα εμπνευσμένα από τον κήπο προσφέρουν υπέροχες πινελιές μέσα στο σπίτι. Δοκιμάστε το Raspberry Sorbet, ένα έντονο φούξια χρώμα ή μια θερμή βιολετί απόχρωση που ονομάζεται Amethyst Orchid σε αξεσουάρ όπως μαξιλάρια και ριχτάρια για να προσθέσετε αμέσως προσωπικότητα στον καναπέ ή στο κρεβάτι σας. Λιγότερο έντονο αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακό, το Burnt Coral δημιουργεί μια ζεστή, ελκυστική αίσθηση όταν χρησιμοποιείται σε τοίχους ή σε ένα μεγάλο χαλί.

Πλούσιοι ουδέτεροι τόνοι

Οι τάσεις των χρωμάτων αλλάζουν όλο το χρόνο, αλλά τα ουδέτερα παραμένουν πάντα στη μόδα. Για χρώματα που υπερβαίνουν τις εποχές, η Pantone επέλεξε αποχρώσεις του γκρι, του μπεζ και ενός οργανικού πράσινου της ελιάς που ονομάζεται Willow. Ένα υπόλευκο Buttercream και το καμηλό Desert Mist δημιουργεί μια γαλήνια ατμόσφαιρα μπάνιου ή μια φιλόξενη ατμόσφαιρα στις εισόδους. Καλύψτε την εξώπορτα σας με ένα έντονο μπλε-μαύρο που ονομάζεται Inkwell ή επιλέξτε το Ultimate Gray στα έπιπλα ή στους τοίχους του καθιστικού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε επίσης 4 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ Τάσεις που μας Περιμένουν το 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Ιδέες Διακόσμησης Star Wars

Πως να Εξαφανίσετε Γρατσουνιές από Οποιαδήποτε Επιφάνεια

Πως να Εξαφανίσετε Γρατσουνιές από Οποιαδήποτε Επιφάνεια