in , , , ,

Οι πιο Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης το 2021 για Κάθε Δωμάτιο

Οι πιο Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης το 2021 για Κάθε Δωμάτιο

Όλοι έχουν περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι φέτος χάρη στην πανδημία και στην καραντίνα, οπότε βρήκαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν τα σπίτια τους από την αρχή. Αν σκοπεύετε να κάνετε το ίδιο το 2021, δείτε τις κορυφαίες τάσεις διακοσμήσεις που θα είναι δημοφιλείς τη νέα χρονιά και πώς να τις ενσωματώσετε στο σπίτι σας. 7 Τάσεις Διακόσμησης που Όλοι θα Δοκιμάσουν το 2021 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Καθιστικό

Instagram/luxury_design78

Τα «πολυτελή» καθιστικά του 2021 θα εστιάσουν σε βελούδινους καναπέδες, μεγάλα χαλιά, υπερπολυτελή κουρτίνες και μεταλλικές χρυσές πινελιές. Ένας άλλος τρόπος είναι να έχετε έναν τοίχο ή καρέκλες με έμφαση ως κύριο χαρακτηριστικό.

Το απαλό ροζ χρώμα μπορεί να συμπληρωθεί τέλεια με φοίνικες ή βοτανικά σχέδια πλούσιου φυλλώματος ή μια ταπετσαρία τοίχου με φύλλα μπανάνας όπως χρησιμοποιείται στο διάσημο Beverly Hills Hotel.”

Κουζίνα

Instagram/joannawills

Ξεχάστε τις μοντέρνες, κομψές κουζίνες, καθώς το 2021 έρχεται στο στιλ αγροικίας. Σκεφτείτε ρουστίκ πινελιές και ξαναβαμμένες επιπλώσεις που δίνουν μια φυσική εμφάνιση κα εστιάστε σε ουδέτερα χρώματα. Για να προσθέσετε μια κυκλοθυμική αίσθηση, συνδυάσετε σκούρες πράσινες αποχρώσεις ή προσθέσετε μπρούτζινα για ένα άγγιγμα πολυτέλειας.

Εάν η κουζίνα σας είναι ουδέτερη, λευκή, ιβουάρ, καπουτσίνο ή φυσικό ξύλο, τότε ένα δυνατό πράσινο χρώμα για τους τοίχους, με πλακάκια με γεωμετρικό σχέδια σε ένα συμπληρωματικό σκούρο πράσινο χρώμα, θα μεταμορφώσει την κουζίνα σας με ελάχιστη εργασία ή κόστος.

Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, τότε τα πράσινα ντουλάπια με μπρούτζινες λαβές ταιριάζουν τόσο σε μοντέρνο όσο και σε στιλ αγροικίας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Άλλη μια τάση είναι μια νησίδα κουζίνας, εάν έχετε το χώρο, καθώς οι άνθρωποι επιθυμούν ένα συνδυασμό πρακτικότητας με στυλ στα σπίτια τους.

Υπνοδωμάτιο

Instagram/talk.deco

Πολλοί ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο στα υπνοδωμάτια, ιδιαίτερα όσοι αναγκάζονται να εργαστούν από το σπίτι. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα “άνετα” υπνοδωμάτια θα είναι μια μεγάλη τάση το επόμενο έτος. Μπορείτε να επιτύχετε την απόλυτη ατμόσφαιρα hygge με γήινα χρώματα και πινελιές από φυσικό ξύλο.

Επίσης, πρόκειται να είναι μια αυξανόμενη τάση οι συρόμενες ντουλάπες που συνδυάζουν στυλ και πρακτικότητα στο σπίτι.

Τα σκούρα πράσινα χρώματα ήρθαν για να μείνουν. Για ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο, δημιουργήστε έναν αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων με σκούρο πράσινο και σκούρο μπλε για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αναδείξει σύγχρονα ή vintage αντικείμενα και έπιπλα.

Δείτε ακόμη PANTONE 2021: 8 Τρόποι να Διακοσμήσετε με τα Χρώματα το νέο έτος!

Μπάνιο

Instagram

Η βασική τάση για τα μπάνια είναι το μάρμαρο. Επιλέξτε πλακάκια και μαρμάρινο νεροχύτη ή προσθέστε πολυτελείς πινελιές όπως θήκες για σαπούνι και οδοντόβουρτσες Το Millennial Pink δεν πρόκειται να φύγει ακόμα από τα μπάνια. Διακοσμήστε με φυτά για να φέρετε τη φύση μέσα και συνιστώνται ιδιαίτερα τα φυτά αλόης ή αραχνοειδή που μπορούν να απορροφήσουν την υγρασία του μπάνιου.

Αν δεν θέλετε να αλλάξετε ολόκληρο το μπάνιο, υπάρχουν μερικές υπέροχες ροζ γεωμετρικές επιλογές πλακιδίων που μπορούν να δώσουν έμφαση στη διακόσμηση.

Σπιτικό γραφείο

Instagram/saskaitabea

Πολλοί άνθρωποι το 2020 έπρεπε να δημιουργήσουν χώρους για να εργαστούν από το σπίτι και τα «πράσινα γραφεία» προβλέπεται να είναι μια μεγάλη τάση το 2021.Ένας μονόχρωμος χώρος εργασίας συνδυάζεται αρμονικά με ενδιαφέροντα σχέδια για να τον διατηρεί ζωντανό. Και αν θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητα, τα φυτά όπως σπαθίφυλλα ή ένας κρεμαστός κισσός θα βοηθήσουν.

Χρησιμοποιήστε επιφάνειες και έπιπλα με πληθώρα διαφορετικών υφών για να αποφύγετε η διακόσμηση να φαίνεται αδιάφορη ή απρόσωπη.

Δείτε επίσης 4 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ Τάσεις που μας Περιμένουν το 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποια Τρόφιμα Είναι Καλύτερο να μην Αγοράζετε στο Σούπερ Μάρκετ

11 Τσάγια που είναι Καλύτερα από Μια Ώρα Γυμναστήριο

11 Τσάγια που είναι Καλύτερα από Μια Ώρα Γυμναστήριο