in , ,

20 Ιδέες Διακόσμησης Star Wars

Οι λάτρεις του Star Wars  μπορούν να προσθέσουν μερικές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού τους. Οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες, αλλά δείτε τους πιο χαριτωμένους και ευκολότερους τρόπους για να αναδείξετε την αγαπημένη σας ταινία.

Διακόσμηση τοίχου

Τα έργα τέχνης είναι εκπληκτικά για την προσθήκη οποιασδήποτε πινελιάς στο σπίτι σας: δεν είναι ακριβά, μπορούν να φτιαχτούν και μπορείτε να τα βγάλετε όταν δεν χρειάζεστε. Μια τοιχογραφία μεγάλου μεγέθους θα κάνει μια τολμηρή δήλωση σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο – από ένα σπιτικό γραφείο έως ένα παιδικό δωμάτιο.

Υφάσματα

Μπορείτε να βρείτε πολλά σετ κλινοσκεπασμάτων εμπνευσμένα από το Star Wars, σε πολλά χρώματα και με διαφορετικά σχέδια. Τα μαξιλάρια είναι μια άλλη οικονομική επιλογή για την αλλαγή των εσωτερικών χώρων. Απλώς ράψτε τα με χαρακτήρες και εκφράσεις Star Wars και μπορείτε εύκολα να τα αλλάξετε όταν θέλετε.

Αντικείμενα κουζίνας

Εμπλουτίστε την κουζίνα σας με εκπληκτικές κούπες και ποτήρια Star Wars. Αγοράστε ένα βάζο μπισκότων Death Star και μια θήκη σκευών Darth Vader. Μικρά και χαριτωμένα αντικείμενα θα προσθέσουν μια όμορφη πινελιά με κομψό τρόπο.

Άλλες ιδέες

Βρείτε καταπληκτικά έπιπλα με Star Wars και ακόμη και τραπεζάκια Lego εμπνευσμένα από το Falcon. Οι γλάστρες Death Star είναι μια διασκεδαστική ιδέα που μπορείτε να φτιάξετε  μόνοι σας. Φτιάξτε ένα ρολόι Falcon για το χώρο σας και ίσως η Δύναμη να είναι μαζί σας!

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού

15 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού

Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021

Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021