in , , , ,

15 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού

15 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού
διακόσμηση τζακιού

Η διακόσμηση του καθιστικού είναι από τις πιο σημαντικές σε ένα σπίτι. Είναι το μέρος όπου θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και οι επισκέπτες σας θα βρίσκονται πάντα εκεί. Εκεί, το τζάκι είναι το κεντρικό σημείο του δωματίου που τραβά όλη την προσοχή. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το διακοσμήσετε ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία του δωματίου που εκφράζει τη δική σας προσωπικότητα! Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 25 μοναδικές ιδέες για το Τζάκι!

Φωτίστε το τζάκι

Μπορείτε να το διακοσμήσετε με κεριά ή γιρλάντες με κρεμαστά φωτάκια για να αναδείξετε αυτό το ξεχωριστό μέρος.

decordeprovence.blogspot.com

Κάντε το κέντρο προσοχής

Τοποθετήστε έναν κομψό καθρέφτη σε γεωμετρικό σχήμα πάνω από το τζάκι ώστε να Θα αντανακλά το φως και να προσελκύει την προσοχή.

happymodern.ru

Για τους λάτρεις της θάλασσας

Εάν είστε λάτρης της θάλασσας, της παραλίας και των θαλάσσιων τοπίων, κρεμάστε έναν πίνακα με τον ορίζοντα πάνω από το τζάκι και χρησιμοποιήσετε κοράλλια για να το διακοσμήσετε.

adventuresindecorating1.blogspot.com

Εξατομικεύστε το με τα δικά σας μηνύματα

Μπορείτε να τοποθετήσετε μαυροπίνακες στο ράφι του τζακιού και να γράψετε ένα μοναδικό μήνυμα για την οικογένειά σας. Κάθε μέρα μπορείτε να βάλετε ένα διαφορετικό μήνυμα ώστε να ξυπνούν με χαμόγελο.

cityfarmhouse.com

Κρεμάστε τις αγαπημένες σας ζωγραφιές

Επωφεληθείτε από το γεγονός ότι είναι το κέντρο της προσοχής στο δωμάτιο για να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας έργο τέχνης. Αυτό περιλαμβάνει τις ζωγραφιές των παιδιών, της οικογένειας ή των δικών σας. Δεν χρειάζεται να είναι έργα διάσημων καλλιτεχνών για να διακοσμήσουν το τζάκι με φως και χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

bhg.com

Βάλτε λίγο πράσινο στη ζωή σας

Εάν το σπίτι σας δεν έχει λίγο πράσινο, μη διστάσετε να αφιερώσετε αυτόν τον χώρο σε μερικά φυτά. Επίσης, εάν το τζάκι είναι άχρηστο, μπορείτε να επωφεληθείτε από το εσωτερικό του για να φτιάξετε ένα μικρό θερμοκήπιο.

woohome

Ο φωτισμός είναι σημαντικός!

Εάν δεν θέλετε να βάλετε κεριά ή γιρλάντες, μπορείτε να βάλετε μερικά υπέροχα διακοσμητικά πορτατίφ. Χρησιμοποιήστε το προσωπικό στυλ σας για να προσελκύσετε την προσοχή. Επιλέξτε ζεστά χρώματα για να δώσετε στο καθιστικό μια πιο οικεία εμφάνιση.

houzz.com

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες για να Διακοσμήσετε ένα Κλειστό Τζάκι

Η σύγχρονη επιλογή

Τα περισσότερα καθιστικά έχουν δύο διαφορετικά σημεία εστίασης: το τζάκι και την τηλεόραση. Συνδυάστε τα, τοποθετώντας την τηλεόραση πάνω από το τζάκι και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό κεντρικό σημείο.

founterior.com

Διακοσμήστε το με τις DIY κατασκευές σας

Όσοι ασχολείστε με DIY κατασκευές και χειροποίητα πράγματα, μπορείτε να κρεμάσετε ένα στεφάνι ή κάποια ξύλινη διακόσμηση. Θα δώσει ρουστίκ στιλ στο καθιστικό σας.

houzz.com

Μια κλασική επιλογή

Τα ρολόγια είναι επίσης ένα σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι διακόσμησης σε κάθε καθιστικό. Κρεμώντας ένα στον τοίχο πάνω από το τζάκι θα δώσετε μια κλασική εμφάνιση στο χώρο σας.

houzz.com

Για τους λάτρεις του βιβλίου

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το χώρο στο τζάκι για να παρουσιάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία. Έτσι θα τα έχετε πιο βολικά για να ξαναδιαβάσετε ή να αναδείξετε τα όμορφα εξώφυλλα τους. Τοποθετήστε τα πάνω από το τζάκι ή μέσα στο ίδιο το τζάκι εάν δεν το χρησιμοποιείτε.

theinspiredroom.net   homeanddecor.org

Για τους μανιακούς με τη διακόσμηση

Χρησιμοποιήστε τη διακόσμηση (βάζα, φυτά, μικρά κεραμικά ειδώλια) για να δημιουργήσετε μια αρμονική συμμετρία με το περιβάλλον. Δημιουργήστε μια αισθητική ευχάριστη στο μάτι.

woohome

Για τους πιο στοργικούς

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ράφι στο τζάκι για να τοποθετήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες.

woohome

Για όσους αγαπούν τις γιορτές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο για να τοποθετήσετε τις εποχιακές εορταστικές διακοσμήσεις. Τα Χριστούγεννα, τοποθετήστε δώρα και κάλτσες. Το καλοκαίρι μπορείτε να επιλέξετε τροπική διακόσμηση.

bhg.com

Μια επιλογή για όλους

Μπορείτε πάντα να συνδυάσετε μια ποικιλία από διακοσμήσεις. Κρεμάστε φωτογραφίες, βάλτε φυτά και ένα στεφάνι λουλουδιών.

loveoffamilyandhome.net

Δείτε επίσης ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες για Πολύχρωμα Τζάκια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

18 Άχρηστα Πράγματα που Κρατάτε για Χρόνια

18 Άχρηστα Πράγματα που Κρατάτε για Χρόνια

20 Ιδέες Διακόσμησης Star Wars