in , , , ,

Γιατί Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας για Τουλάχιστον 1 Λεπτό

Προφανώς, ένα απαλό, λαμπερό πρόσωπο δεν απαιτεί πάντα ακριβά προϊόντα και εργαλεία περιποίησης της επιδερμίδας. Και όπως πολλά μεγαλοφυή πράγματα, το μυστικό της καλής εμφάνισης είναι απλό και εξαρτάται από τη διάρκεια του χρόνου που ξοδεύετε πλένοντας το πρόσωπό σας. Όπως αποδεικνύεται, πρέπει να αρχίσετε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το θέμα και σύντομα θα δειτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ξοδεύουμε πολύ λίγο χρόνο στο πλύσιμο του προσώπου μας.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Αυτή η μέθοδος καθαρισμού προτάθηκε από τη Nayamka Roberts-Smith της LABeautyologist σε μία από τις δημοσιεύσεις της στο Twitter. Σύμφωνα με αυτήν, κατά μέσο όρο, δεν καθαρίζουμε το δέρμα μας για αρκετα. Αντί για τα συνηθισμένα 15 δευτερόλεπτα που ξοδεύουμε πλένοντας την περιοχή του προσώπου και του λαιμού, πρέπει να το κάνουμε για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.

Το να πλένουμε το πρόσωπό μας είναι απαραίτητο.

© Kylie Aquino / flickr

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πολλά βακτήρια μπορούν να συσσωρευτούν στο δέρμα μαζί με μακιγιάζ που μπορεί να φτάσει βαθιά στους πόρους. Με ένα μακράς διάρκειας πλύσιμο του προσώπου επιτρέπεται στα συστατικά του καθαριστικού προσώπου να αρχίσουν να επιδρούν, διαλύοντας και αφαιρώντας τη βρωμιά πιο αποτελεσματικά. Αυτό οδηγεί σε βελτιωμένη εμφάνιση, απαλότερο δέρμα και ξεφραγμένους πόρους.

Σύμφωνα με τη Nayamka, τα καθαριστικά λαδιού λειτουργούν καλύτερα για αυτήν τη μέθοδο, αλλά πράγματα όπως αφρός, κρέμα και τζελ καθαριστικό προσώπου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, πρέπει να αποφεύγονται τα απολεπιστικά καθαριστικά καθώς μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα σας εάν χρησιμοποιηθούν για πολύ καιρό.

Κάθε περιοχή στο πρόσωπο αντιμετωπίζεται με περισσότερη προσοχή με αυτόν τον τρόπο.

© pexels.com© shutterstock.com

Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι χρήσιμη, ειδικά για τους πόρους σας. Όταν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα βακτήρια στο πρόσωπό σας αναμιγνύονται με τη φυσική λιπαρότητα (που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες), μπορεί να εμφανιστεί σμήγμα που φράζει τους πόρους με αποτέλεσμα σπυράκια και ακμή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο προσεκτικός καθαρισμός του προσώπου σας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση τους.

Ο τρόπος που πλένεστε παίζει επίσης μεγάλο ρόλο.

© shutterstock.com© depositphotos.com

Το πλύσιμο πρέπει να γίνετε χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας. Μην χρησιμοποιείτε βούρτσες πλυσίματος προσώπου, σφουγγάρια ή πετσέτες, αλλά προσφέρετε στον εαυτό σας ένα ωραίο και ευεργετικό μασάζ. Κάνοντας αυτό, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, η οποία έχει επίσης θετικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, όπως η μείωση των ρυτίδων και η βελτίωση της εμφάνισης του δέρματός σας. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, από λιπαρό έως ξηρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να έχει και άλλα οφέλη για το πρόσωπό σας.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Μπορείτε να πάρετε αυτόν τον κανόνα ως ευκαιρία να έχετε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης. Σκεφτείτε τις περιοχές γύρω από τα μάτια, τη μύτη, το μέτωπο και το λαιμό σας και κάντε τους επίσης ένα ωραίο μασάζ. Για να κάνετε τη διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη και να παρακολουθείτε το χρόνο, μπορείτε να τρίψετε απαλά το πρόσωπό σας ενώ ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και τραγουδάτε.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη λιγότερων ντους,φροντίδα δέρματος,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές υγείας,υγεία

6 Λόγοι να Κάνετε Ντους Λιγότερο Συχνά

πράγματα που προκαλούν ακαταστασία,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

12 Πράγματα που Κάνουν ένα Σπίτι Ακατάστατο και Άβολο