toftiaxa - Διακόσμηση - DIY κατασκευές - Lifestyle toftiaxa - Διακόσμηση - DIY κατασκευές - Lifestyle
Τρίτη, Μάι 13, 2025
  • Διακόσμηση Σπιτιού
    • Διακόσμηση σαλονιού
    • Διακόσμηση τραπεζαρίας
    • Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
    • Διακόσμηση κουζίνας
    • Διακόσμηση μπάνιου
    • Διακόσμηση παιδικού δωματίου
    • Είσοδος σπιτιού
    • Διακόσμηση γραφείου
    • Ανακαίνιση Σπιτιού
    • Ιδέες Διακόσμησης
    • Διακοσμητικά
  • Κήπος και Μπαλκόνι
    • Διακόσμηση κήπου
    • Διακόσμηση μπαλκονιού
    • Φυτά και Δέντρα
    • Κατασκευές κήπου
    • Γλάστρες
  • DIY Κατασκευές
    • Κατασκευές επίπλων
    • Έπιπλα
    • Έπιπλα IKEA Hacks
    • Χειροτεχνίες
    • Παιδικές κατασκευές
      • Για το παιδί
      • Μαζί με το παιδί
    • Ανακύκλωση
    • επαναχρησιμοποίηση
    • DIY Διακοσμητικά
    • Χειροποίητα κοσμήματα
    • Ρούχα
    • decoupage
  • Κατασκευές για το σπίτι
  • Οργάνωση σπιτού
    • Καθαριότητα
    • Συμβουλές για το σπίτι
  • Έξυπνα Κόλπα
  • Εποχιακά
    • Άνοιξη
    • Καλοκαίρι
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
    • Πάσχα
    • Απόκριες
    • Άγιος Βαλεντίνος
    • Γάμος
  • Ομορφιά
    • Μαλλιά
    • Νύχια
    • Πρόσωπο – Σώμα
    • Διατροφή
    • Μόδα
  • Υγεία
    • Συμβουλές Υγείας
    • Γιατροσόφια
  • συν+
    • Περίεργα – αστεία
    • Κουίζ
    • Νόστιμες δημιουργίες
      • Αλμυρές δημιουργίες
      • Γλυκιές δημιουργίες
    • Ταξίδια
    • τεχνολογία
    • Viral
    • Video
    • Σπίτια διασήμων
  • Blog – Toftiaxa
Toftiaxa.grToftiaxa.gr
Font ResizerAa
Αναζήτηση
  • Διακόσμηση Σπιτιού
    • Διακόσμηση σαλονιού
    • Διακόσμηση τραπεζαρίας
    • Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
    • Διακόσμηση κουζίνας
    • Διακόσμηση μπάνιου
    • Διακόσμηση παιδικού δωματίου
    • Είσοδος σπιτιού
    • Διακόσμηση γραφείου
    • Ανακαίνιση Σπιτιού
    • Ιδέες Διακόσμησης
    • Διακοσμητικά
  • Κήπος και Μπαλκόνι
    • Διακόσμηση κήπου
    • Διακόσμηση μπαλκονιού
    • Φυτά και Δέντρα
    • Κατασκευές κήπου
    • Γλάστρες
  • DIY Κατασκευές
    • Κατασκευές επίπλων
    • Έπιπλα
    • Έπιπλα IKEA Hacks
    • Χειροτεχνίες
    • Παιδικές κατασκευές
    • Ανακύκλωση
    • επαναχρησιμοποίηση
    • DIY Διακοσμητικά
    • Χειροποίητα κοσμήματα
    • Ρούχα
    • decoupage
  • Κατασκευές για το σπίτι
  • Οργάνωση σπιτού
    • Καθαριότητα
    • Συμβουλές για το σπίτι
  • Έξυπνα Κόλπα
  • Εποχιακά
    • Άνοιξη
    • Καλοκαίρι
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
    • Πάσχα
    • Απόκριες
    • Άγιος Βαλεντίνος
    • Γάμος
  • Ομορφιά
    • Μαλλιά
    • Νύχια
    • Πρόσωπο – Σώμα
    • Διατροφή
    • Μόδα
  • Υγεία
    • Συμβουλές Υγείας
    • Γιατροσόφια
  • συν+
    • Περίεργα – αστεία
    • Κουίζ
    • Νόστιμες δημιουργίες
    • Ταξίδια
    • τεχνολογία
    • Viral
    • Video
    • Σπίτια διασήμων
  • Blog – Toftiaxa
Follow US
Toftiaxa.gr > Blog – Toftiaxa > Lifestyle > 14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
LifestyleNews

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας

Jim Taylor
Last updated: 12 Οκτωβρίου, 2024 10:45 μμ
By Jim Taylor
9 Min Read
γαστρονομικά μυστικά της Ανατολής,κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,
γαστρονομικά μυστικά της Ανατολής,κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,
SHARE

Η κουζίνα της Μέσης Ανατολής φημίζεται για τα ζωηρά χρώματα και τις γεύσεις της. Είναι επίσης γνωστό για τα ασυνήθιστα μαγειρικά κόλπα που δεν απαιτούν εξωτικά συστατικά ή μπαχαρικά και μπορούν να υιοθετηθούν γρήγορα, ακόμη και από αρχάριους. Μπορείτε να κάνετε τα φαγητά σας πιο νόστιμα και πικάντικα με τη βοήθεια ορισμένων μυστικών κουζίνας της Μέσης Ανατολής. 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη

Αλατίζουν τα λεμόνια.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Οι γαστρονομικές παραδόσεις της Μέσης Ανατολής προτείνουν τη χρήση του λεμονιού με πολλούς άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, φρέσκος χυμός λεμονιού προστίθεται σε κρέας, σούπες και ορεκτικά. Χρησιμοποιούν επίσης λεμόνια τουρσί, ειδικά στη μαροκινή και περσική κουζίνα. Για να διατηρηθεί το λεμόνι, συσκευάζεται σε αλάτι και χυμό λεμονιού και αποθηκεύεται για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ξεφλουδίζουν τις μελιτζάνες με ιδιαίτερο τρόπο.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
 country_life_vlog / YouTube

Συνήθως, οι νεαρές μελιτζάνες δεν ξεφλουδίζονται πριν το μαγείρεμα, αλλά οι μεγαλύτερες μελιτζάνες πρέπει να ξεφλουδίζονται γιατί η φλούδα τους γίνεται πικρή. Αλλά αν δεν αφήσετε καθόλου φλούδα στο λαχανικό, θα γίνει χυλός. Αυτός είναι ο λόγος που ορισμένες συνταγές της Μέσης Ανατολής συνιστούν το ξεφλούδισμα μιας μελιτζάνας σε «ρίγες ζέβρας». Μετά από αυτό, μπορεί να κοπεί σε κύκλους, κύβους ή να γεμίσει.

Στις σούπες προσθέτουν σαλάτα.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
© Refika / YouTube

Τείνουμε να προσθέτουμε κρουτόν ή μυρωδικά στις σούπες, αλλά οι μάγειρες της Μέσης Ανατολής συνιστούν να μην περιορίζεστε μόνο σε αυτά τα συστατικά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ελιές, μαρούλι ή τηγανητά noodles. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό το κόλπο είναι καλό μόνο για πολτοποιημένες σούπες.

Ζεσταίνουν δύο φορές τον καφέ και προσθέτουν μπαχαρικά.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Ο καφές, που θα ευχαριστούσε και τον πιο απαιτητικό σουλτάνο, παρασκευάζεται μοναδικά στη Μέση Ανατολή. Αρχικά, ο λεπτοαλεσμένος καφές και τα μπαχαρικά αναμειγνύονται με νερό και θερμαίνονται, μετά ψύχονται και ξαναθερμαίνονται. Είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία θέρμανσης είναι αρκετά χαμηλή. Αυτός είναι ο λόγος που ο καφές παρασκευάζεται σε άμμο ή κάρβουνα.

Διαβάστε ακόμα

14+1 Κόλπα από Επαγγελματίες Σεφ που δεν γνωρίζουν οι Νοικοκυρές
14+1 Κόλπα από Επαγγελματίες Σεφ που δεν γνωρίζουν οι Νοικοκυρές
7 Μαγειρικά Λάθη που Πρέπει να Αποφύγετε για πιο Νόστιμα Φαγητά
7 Μαγειρικά Λάθη που Πρέπει να Αποφύγετε για πιο Νόστιμα Φαγητά
Ο πιο Γρήγορος Τρόπος για Ξεφλούδισμα Σκόρδου
Ο πιο Γρήγορος Τρόπος για Ξεφλούδισμα Σκόρδου

Χρησιμοποιούν γιαούρτι για να φτιάχνουν σούπες.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής χρησιμοποιούν γιαούρτι όχι μόνο σε κρύα πιάτα, αλλά και σε ζεστά. Είναι ένα κοινό συστατικό που χρησιμοποιείται σε σούπες, όπως το Yayla çorbası, το οποίο παρασκευάζεται από γιαούρτι, αυγά και ρύζι μέντας. Παραλλαγές αυτής της σούπας μπορούν να βρεθούν σε όλη τη Μέση Ανατολή. Το κύριο πράγμα κατά την προετοιμασία αυτού του πιάτου είναι να μην το βράσετε. Διαφορετικά, το γιαούρτι θα πήξει.

Για να κάνουν το γιαούρτι πιο ανθεκτικό στην τήξη, το στραγγίζουν και αφαιρούν το μεγαλύτερο μέρος του ορού γάλακτος. Επιπλέον, το στραγγιστό γιαούρτι έχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερη πρωτεΐνη από το κανονικό γιαούρτι. Γίνεται επίσης πιο παχύρρευστο χωρίς τεχνητά πυκνωτικά. Για να φτιάξετε αυτό το γιαούρτι στο σπίτι, μπορείτε να στραγγίξετε το κανονικό γιαούρτι που αγοράσατε από ένα σούπερ μάρκετ με ένα πανί.

Μουλιάζουν το ρύζι πριν το μαγειρέψουν.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Σύμφωνα με τα βιβλία μαγειρικής της Μέσης Ανατολής, το ρύζι πρέπει να ξεπλένεται και να μουλιάζεται σε νερό πριν το μαγείρεμα για να γίνει πιο αφράτο. Αυτό το κόλπο είναι περιττό για τις περισσότερες ποικιλίες ρυζιού με μακριούς κόκκους, αλλά λειτουργεί καλά για τύπους ρυζιού όπως το Basmati. Το μούλιασμα του ρυζιού για 2 ώρες σε κρύο νερό κάνει τους κόκκους λιγότερο κολλώδεις και βελτιώνει τη γεύση.

Ξέρουν πώς να φτιάχνουν τέλεια τηγανητά αυγά.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Ένα παραδοσιακό ανατολίτικο πρωινό αποτελείται συνήθως από πολλά κρύα ορεκτικά και μια μερίδα τηγανητά αυγά. Τα τηγανητά αυγά σερβίρονται σε ειδικό χάλκινο τηγάνι. Και αυτό γίνεται για κάποιο λόγο, καθώς ο χαλκός έχει υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Ενώ τα τηγάνια με χοντρά τοιχώματα είναι τα καλύτερα για το ψήσιμο του κρέατος, τα τηγάνια με λεπτά τοιχώματα είναι ιδανικά για το μαγείρεμα των αυγών.

Δείτε ακόμη 12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

Ως καρύκευμα χρησιμοποιούν ρίγανη, θυμάρι, μαντζουράνα.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Τα αρωματικά βότανα χρησιμοποιούνται στα κύρια πιάτα, συμπεριλαμβανομένου του κρέατος, από σεφ της Μέσης Ανατολής. Η ρίγανη, το θυμάρι και η μαντζουράνα σχετίζονται με το βότανο, za’atar, το κύριο συστατικό του διάσημου ομώνυμου καρυκεύματος, που υπήρχε πριν από τη γραπτή ιστορία.

Είναι φτιαγμένο από αποξηραμένα βότανα αναμεμειγμένα με σουσάμι, σουμάκ (το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί με λεμόνι), αλάτι και άλλα μπαχαρικά. Για τους κατοίκους της Μέσης Ανατολής, το za’atar είναι σχεδόν εξίσου σημαντικό με το αλάτι ή το πιπέρι. Το Za’atar τρώγεται συνήθως με ψωμί.

Προσθέτουν κανέλα όχι μόνο σε γλυκά.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Η κανέλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά στον κόσμο. Χάρη στο γλυκό του άρωμα ταιριάζει πολύ με πολλά επιδόρπια. Φυσικά, αυτό το μπαχαρικό είναι επίσης απαραίτητο μέρος της κουζίνας της Μέσης Ανατολής. Αλλά οι ντόπιοι σεφ το προσθέτουν σε πιάτα με κρέας, δημητριακά και σνακ. Η συνταγή για συριακά μακαρόνια περιλαμβάνει κανέλα και σάλτσα ντομάτας.

Μαγειρεύουν κρέας σε πήλινο σκεύος.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Το κεμπάπ σε πήλινο σκεύος είναι ένα παραδοσιακό πιάτο με κρέας της Καππαδοκίας, που φημιζόταν πάντα για τα κεραμικά της. Φτιάχνεται από αρνί, μοσχάρι ή κοτόπουλο με λαχανικά και ψήνεται σε φούρνο tandoor ή πηλό.

Το σκεύος σφραγίζεται, και το κρέας αφήνεται να σιγοβράσει στο ζουμί του για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, δημιουργείται μια μικρή τρύπα στο καπάκι, δημιουργώντας ένα εφέ χύτρας ταχύτητας. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, το ζεστο σκευος μεταφέρεται στο τραπέζι και σπάει με ένα ειδικό σφυρί.

Φτιάχνουν καφέ από φιστίκια Αιγίνης.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Το ροφημα που παρασκευάζεται από τους καβουρδισμένους καρπούς του δέντρου τερεβινθίνης ονομάζεται καφές φιστίκι. Η τερεβινθίνη είναι συγγενικό με το φιστίκι Αιγίνης και φύεται σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας. Ο καφές Menengiç σερβίρεται σε μικρά φλιτζάνια και δεν περιέχει καφεΐνη, επομένως μπορεί να καταναλωθεί πριν τον ύπνο.

Μουλιάζουν τα φασόλια σε μαγειρική σόδα και δεν προσθέτουν αλάτι πριν μαγειρευτούν.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Τα όσπρια είναι ένα δημοφιλές συστατικό της κουζίνας της Μέσης Ανατολής και το στιφάδο με φάβα είναι ένα τυπικό πρωινό στην Αίγυπτο, τον Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι εκεί γνωρίζουν διάφορα κόλπα για να μαγειρέψουν φασόλια. Για παράδειγμα, συνιστούν να τα μουλιάσετε σε νερό αναμεμειγμένο με μαγειρική σόδα αλλά να ξεπλύνετε τα φασόλια μετά. Εάν προσθέσετε μαγειρική σόδα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, τα φασόλια θα μαγειρευτούν επίσης πιο γρήγορα, αλλά μπορεί να καταλήξετε με αφρό και γεύση σαπουνιού.

Το άλλο κόλπο προτείνει να αλατίζετε τα φασόλια μόνο όταν είναι έτοιμα, όχι νωρίτερα.

Τρώνε «ωμούς κεφτέδες».

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Οι «ωμοί κεφτέδες», είναι ένα δημοφιλές πιάτο στην Τουρκία, με παραλλαγές που υπάρχουν επίσης στον Λίβανο και την Αρμενία. Μαγειρεύεται από ωμό κιμά μοσχαρίσιο ή αρνί με μείγμα μπαχαρικών. Όμως λόγω των υγειονομικών κανονισμών, αυτό το πιάτο απαγορεύεται από το νόμο.

Ωστόσο, οι σεφ έχουν βρει μια λύση: φτιάχνουν vegan «κεφτέδες» από πικάντικο πλιγούρι και ξηρούς καρπούς που σερβίρονται με σάλτσα ροδιού και μυρωδικά.

Φτιάχνουν ρόφημα από τουρσί γογγύλια.

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας
brightside

Δεν αρέσει σε όλους τους τουρίστες αυτό το πικάντικο, αλμυρό ποτό που παρασκευάζεται από γογγύλια, μαύρα καρότα και σιτάρι μέσω ζύμωσης γαλακτικού οξέος. Μερικοί άνθρωποι το θεωρούν αρκετά αηδιαστικό. Αλλά οι ντόπιοι το λατρεύουν και λένε ότι έχει γεύση πικάντικου χυμού τουρσί.

Δείτε επίσης 12 Μυστικά Μαγειρικής από τις Γιαγιάδες μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

TAGGED:γαστρονομικά μυστικά της Ανατολήςκόλπα μαγειρικήςσυμβουλές μαγειρικής
Jim Taylor
ByJim Taylor
Follow:
Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου
Previous Article τάσεις διακόσμησης σπιτιού 2023,διακόσμηση σπιτιού 2023,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση, 14 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2023 και 70 Ιδέες
Next Article Πώς να φτιάξεις το δικό σου σπιτικό Tabasco Πώς να φτιάξεις το δικό σου σπιτικό Tabasco
WallnDesign
WallnDesign ταπετσαρίεςWallnDesign πίνακες ζωγραφικήςWallnDesign αυτοκόλλητα τοίχου

Τελευταία Νέα

Φτιάξε ένα "Ζεν" Ιαπωνικό κήπο στο σπίτι σου - Γαλήνια όαση στους εξωτερικούς σας χώρους

Φτιάξε ένα “Ζεν” Ιαπωνικό κήπο στο σπίτι σου – Γαλήνια όαση στους εξωτερικούς σας χώρους

Dimitrios Kotinos
2 Min Read
Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να αγοράσεις σπίτι στην Ελλάδα

Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να αγοράσεις σπίτι στην Ελλάδα

Μαίρη Φρέση
2 Min Read
εικόνα με κολοκυθοκεφτέδες φούρνου μέσα σε ταψί

Κολοκυθοκεφτέδες Φούρνου χωρίς περιττά λάδια, έτοιμοι σε λίγα λεπτά – Γεμάτοι Καλοκαιρινά Αρώματα (ΒΙΝΤΕΟ)

toftiaxa Team
1 Min Read
κοντινή εικόνα χεριού που κρατάει 2 Pods πλυντήριου ρούχων

Χρησιμοποιούμε λάθος τα Pods Πλυντηρίου τόσα χρόνια

Dimitrios Kotinos
6 Min Read
Μια κοντινή εικόνα ενός χεριού δείχνει μικροπλαστικά σε άμμο παραλίας και ένα ψάρι που έχει φάει μικροπλαστικά και έναν αναπτήρα

Ψάρια: Μικροπλαστικά, μικρονανοπλαστικά και κομμάτια υφάσματος καταλήγουν στο πιάτο μας σύμφωνα με μελέτη

toftiaxa Team
5 Min Read
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν μπαίνεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν μπαίνεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

toftiaxa Team
4 Min Read
7 κανόνες ντυσίματος που μπορούν να διατηρήσουν τις γυναίκες άνω των 40 κομψές χωρίς κόπο

7 κανόνες ντυσίματος που μπορούν να διατηρήσουν τις γυναίκες άνω των 40 κομψές χωρίς κόπο

toftiaxa Team
5 Min Read
Πώς να μην τραβάνε λάδι οι μελιτζάνες

Πώς να μην τραβάνε λάδι οι μελιτζάνες

toftiaxa Team
2 Min Read

Ίσως σου αρέσουν

Τέλειο Βράσιμο και Εύκολο Ξεφλούδισμα Αυγών: Το πολύ έξυπνο κόλπο
Έξυπνα ΚόλπαΧρήσιμες Συμβουλές

Τέλειο Βράσιμο και Εύκολο Ξεφλούδισμα Αυγών: Το πολύ έξυπνο κόλπο

3 Min Read
Το Έξυπνο Tip των Σεφ για Εύκολο Ξεφλούδισμα βραστών Αυγών
Έξυπνα ΚόλπαΧρήσιμες Συμβουλές

Το Έξυπνο Tip των Σεφ για Εύκολο Ξεφλούδισμα βραστών Αυγών

1 Min Read
8 Λαχανικά που Γίνονται Κολλώδη Όταν Μαγειρεύονται
Χρήσιμες Συμβουλές

8 Λαχανικά που Γίνονται Κολλώδη Όταν Μαγειρεύονται

2 Min Read
Πώς να Διατηρήσετε τα Cookies Μαλακά για Μέρες Μετά το Ψήσιμο τους
Χρήσιμες Συμβουλές

Πώς να Διατηρήσετε τα Cookies Μαλακά για Μέρες Μετά το Ψήσιμο τους

4 Min Read

Σας καλωσορίζουμε στο Toftiaxa.gr. Εδώ θα βρείτε πολλά άρθρα για κατασκευές DIY, για Διακόσμηση σπιτιού, για παιδικές κατασκευές, φυσικές μάσκες και κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, συμβουλές για το σπίτι, την οργάνωση και τον καθαρισμό και πολλά άλλα.

  • Αρχική
  • Ποιοι Είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Blog – Toftiaxa
  • GDPR Privacy policy
  • Quick Links
  • Bewoman
  • SyntagesGiaOlous
@2011 – toftiaxa.gr. All Right Reserved.