in , ,

15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη

15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη
15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη

Μπορείτε να κάνετε το μαγείρεμα πολύ πιο εύκολο με μερικά απλά κόλπα μαγειρικής που θα σας λύσουν τα χέρια στην κουζίνα.15 Κόλπα Μαγειρικής που θα Έκαναν Περήφανο τον Gordon Ramsay

Κόλπα μαγειρικής

Κρατήστε ψωμί στα δόντια σας ενώ κόβετε τα κρεμμύδια, θα απορροφήσει τους ατμούς και θα σταματήσει το κλάμα.

brightside

Όταν κομμάτια του τσοφλιού αυγού κολλήσουν στον κρόκο, χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο τσόφλι για να τα μαζέψετε.

brightside

Χρησιμοποιήστε κούπες για να φτιάξετε τις δικές σας θήκες για cupcakes.

brightside

Βουτήξτε τα φρούτα σε παγωμένο νερό για 5 λεπτά για να ξεφλουδιστούν πιο εύκολα.

brightside

Ένα ανοιχτό συρτάρι είναι ο τέλειος ελεύθερος χώρος για σανίδα κοπής.

brightside

Για να αποφύγετε τα θρύμματα όταν κόβετε τα αυγά, περάστε το μαχαίρι κάτω από κρύο νερό.

brightside

Τα παλιά μπουκάλια νερού μπορούν να μετατραπούν στους τέλειους κόφτες μπισκότων και ντόνατς.

brightside

Δείτε ακόμη 12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

Προσθέστε λίγο νερό για να εξομαλύνετε τα αυγά σας με τον κρόκο προς τα πάνω.

brightside

Ψήστε τα μπαχαρικά σας σε χαμηλή θερμοκρασία για να βελτιώσετε τη γεύση των φυσικών τους ελαίων.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Κρατήστε κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας όταν φτιάχνετε ρύζι γιατί ο ατμός βοηθά στο μαγείρεμα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Μετρήστε τα υλικά κατά βάρος και όχι κατά όγκο, όταν ψήνετε.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Μην βάζετε ποτέ ντομάτες ή εσπεριδοειδή στο ψυγείο καθώς το κρύο καταστρέφει τη γεύση και το άρωμα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Για να ελέγξετε τη φρεσκάδα, τοποθετήστε τα αυγά σε νερό. Κρατήστε αυτά που βυθίζονται, όχι αυτά που επιπλέουν.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Καλύψτε το δοσομετρητή με αυγό για να μην κολλήσει η μελάσα ή το μέλι.

© Shutterstock.com

Το αλάτι μπορεί να αναδείξει τη γλυκύτητα οποιουδήποτε πιάτου με όξινα φρούτα, είτε είναι σουφλέ γκρέιπφρουτ είτε μαρμελάδα βατόμουρου.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Δείτε επίσης 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Zen κήποι: 36 Ιδέες Ιαπωνικής Διακόσμησης Κήπου

Zen κήποι: 36 Ιδέες Ιαπωνικής Διακόσμησης Κήπου

11 Τροφές που Μπορεί να Είναι Λιγότερο Υγιεινές από όσο Νομίζατε

11 Τροφές που Μπορεί να Είναι Λιγότερο Υγιεινές από όσο Νομίζατε