Μπορείτε να κάνετε το μαγείρεμα πολύ πιο εύκολο με μερικά απλά κόλπα μαγειρικής που θα σας λύσουν τα χέρια στην κουζίνα.15 Κόλπα Μαγειρικής που θα Έκαναν Περήφανο τον Gordon Ramsay
Κόλπα μαγειρικής
Κρατήστε ψωμί στα δόντια σας ενώ κόβετε τα κρεμμύδια, θα απορροφήσει τους ατμούς και θα σταματήσει το κλάμα.
Όταν κομμάτια του τσοφλιού αυγού κολλήσουν στον κρόκο, χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο τσόφλι για να τα μαζέψετε.
Χρησιμοποιήστε κούπες για να φτιάξετε τις δικές σας θήκες για cupcakes.
Βουτήξτε τα φρούτα σε παγωμένο νερό για 5 λεπτά για να ξεφλουδιστούν πιο εύκολα.
Ένα ανοιχτό συρτάρι είναι ο τέλειος ελεύθερος χώρος για σανίδα κοπής.
Για να αποφύγετε τα θρύμματα όταν κόβετε τα αυγά, περάστε το μαχαίρι κάτω από κρύο νερό.
Τα παλιά μπουκάλια νερού μπορούν να μετατραπούν στους τέλειους κόφτες μπισκότων και ντόνατς.
Δείτε ακόμη 12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν
Προσθέστε λίγο νερό για να εξομαλύνετε τα αυγά σας με τον κρόκο προς τα πάνω.
Ψήστε τα μπαχαρικά σας σε χαμηλή θερμοκρασία για να βελτιώσετε τη γεύση των φυσικών τους ελαίων.
Κρατήστε κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας όταν φτιάχνετε ρύζι γιατί ο ατμός βοηθά στο μαγείρεμα.
Μετρήστε τα υλικά κατά βάρος και όχι κατά όγκο, όταν ψήνετε.
Μην βάζετε ποτέ ντομάτες ή εσπεριδοειδή στο ψυγείο καθώς το κρύο καταστρέφει τη γεύση και το άρωμα.
Για να ελέγξετε τη φρεσκάδα, τοποθετήστε τα αυγά σε νερό. Κρατήστε αυτά που βυθίζονται, όχι αυτά που επιπλέουν.
Καλύψτε το δοσομετρητή με αυγό για να μην κολλήσει η μελάσα ή το μέλι.
Το αλάτι μπορεί να αναδείξει τη γλυκύτητα οποιουδήποτε πιάτου με όξινα φρούτα, είτε είναι σουφλέ γκρέιπφρουτ είτε μαρμελάδα βατόμουρου.
Δείτε επίσης 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!