in ,

12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

συμβουλές μαγειρικής,κόλπα μαγειρικής
συμβουλές μαγειρικής,κόλπα μαγειρικής

Δυστυχώς, πολύ συχνά, το μαγείρεμα γίνεται μια ρουτίνα που μας στερεί τη δημιουργικότητα και τη χαρά. Υπάρχουν μερικές συμβουλές μαγειρικής που θα κάνουν τα πιάτα σας εξαιρετικά νόστιμα. 15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας

Πώς να ψήσετε ένα πλακέ κέικ

© livforcake

Για να έχετε μια επίπεδη κορυφή σε ένα κέικ αντί για σχήμα θόλου, τυλίξτε τη φόρμα ψησίματος με μια λωρίδα βρεγμένου ανθεκτικού υφάσματος (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά πετσέτα). Επίσης, αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει να ψήσετε ιδανικά επίπεδα μπισκότα.

Ένα εύκολο κόλπο για να μην κολλήσουν τα ψάρια σε ένα τηγάνι

© thesoccermomblog

Για να μην κολλήσουν τα ψάρια σε ένα τηγάνι κατά το μαγείρεμα, ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα: ζεστό τηγάνι, κρύο λάδι.

Η καραμελωμένη ζάχαρη θα βελτιώσει τη γεύση των αρτοσκευασμάτων.

© seriouseats

Η ζάχαρη επηρεάζει πολύ τη γεύση των αρτοσκευασμάτων. Η ελαφρώς τηγανισμένη ζάχαρη θα προσθέσει μια λαμπερή νότα καραμέλας στα προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Για παράδειγμα, μια ώρα ζεσταίνοντας τη ζάχαρη στο μάτι της κουζίνας της δίνει μια ελαφριά καραμελένια χροιά, ενώ 5 ώρες δημιουργεί κρυσταλλική καραμέλα με μοναδικό άρωμα.

Πώς να στύψετε χυμό λεμονιού χωρίς σπόρους

© foodandnutrition

Μπορείτε να αποφύγετε να μπουν οι σπόροι στο χυμό λεμονιού, εάν τυλίξετε τα εσπεριδοειδή με ένα τουλπάνι πριν τα στύψετε.

Ένα κόλπο που θα αποτρέψει το σβόλιασμα της μαύρης ζάχαρης

© adsoftheworld

Η καστανή ζάχαρη τείνει να σβολιάζει και να σκληραίνει γρήγορα. Για να το αποφύγετε, τοποθετήστε ένα marshmallow στο δοχείο με τη ζάχαρη. Θα διατηρήσει τη ζάχαρη απαλή χάρη στην υγρασία που έχει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μια απλή ιδέα για τη μεταφορά μιας τούρτας

© onegoodthingbyjillee

Για να διατηρήσετε το σχήμα και τα διακοσμητικά μιας τούρτας σε καλή κατάσταση κατά τη μεταφορά της, τοποθετήστε την σε ένα πιάτο, κολλήστε ξύλινα καλαμάκια στις άκρες και καλύψτε την με μια πλαστική μεμβράνη. Η τούρτα δεν θα καταστραφεί ούτε θα ξεραθεί.

Δείτε ακόμη 12 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν τα Φαγητά

Πώς να λιώσετε κομμάτια σοκολάτας με τέλεια συνοχή

© theyummylife

Μπορείτε να λιώσετε κομμάτια σοκολάτας σε ηλεκτρική γάστρα. Τοποθετήστε τη σοκολάτα σε ανθεκτικά στη θερμότητα μπολ και βάλτε τα μέσα. Προσθέστε ζεστό νερό και μην κλείσετε το καπάκι.

Πώς να διατηρήσετε ένα κέικ φρέσκο

© createdby-diane

Για να μην ξεραθεί ένα κομμένο κέικ, χρησιμοποιήστε κομμάτια ψωμιού και οδοντογλυφίδες. Προσαρμόστε το ψωμί με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων στις κομμένες άκρες του κέικ. Το ψωμί θα στεγνώσει, αλλά το κέικ θα διατηρήσει την υγρασία και, ως εκ τούτου, θα παραμείνει νόστιμο.

Τι πρέπει να κάνετε πριν βάλετε τα μακαρόν στο φούρνο

© sallysbakingaddiction

Όταν φτιάχνετε μακαρόν, αφήστε έξω για τουλάχιστον 20 λεπτά (ή μέχρι να κάνουν κρούστα) στο ταψί πριν τα βάλετε στο φούρνο. Θα βοηθήσει τα μακαρόν να φουσκώσουν καλύτερα και να αποκτήσουν καλύτερο σχήμα.

Πώς η ποσότητα της ζάχαρης επηρεάζει τη συνοχή και τη γεύση των αρτοσκευασμάτων

© thecakeblog

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία συνταγή αρτοζαχαροπλαστικής που να μην έχει ζάχαρη. Δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση, αλλά και τον όγκο και το άρωμα των κέικ και των πιτών. Για παράδειγμα, μια πίτα χωρίς ζάχαρη θα είναι πυκνή και σχεδόν χωρίς άρωμα. Παράλληλα, οι πίτες με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη έχουν πιο βαθιά γεύση, είναι πιο αφράτες και ψηλές.

Μια απλή ιδέα για να συνδυάσετε γεμίσεις επιδορπίων

© dish.allrecipes

Συνδυάζοντας μόνο 2 υλικά: σοκολάτα και κρέμα σαντιγί, μπορείτε να δημιουργήσετε γλάσο, γέμιση για κέικ και βάση για τρούφες. Το κύριο πράγμα είναι να γνωρίζουμε τις σωστές αναλογίες και θερμοκρασίες.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας ίσα μέρη σοκολάτας και σαντιγί, μπορείτε να φτιάξετε μια γέμιση για ένα κέικ. Και αργότερα, όταν μάζα κρυώσει, μπορείτε να φτιάξετε τρούφες.

Πώς να μαγειρέψετε τέλεια ζυμαρικά

© tn8.tv, © purewow.com, © cookindineout.com

Η διαδικασία μαγειρέματος των ζυμαρικών φαίνεται τόσο προφανής: νερό + ζυμαρικά = νόστιμο πιάτο. Ωστόσο, για να έχετε το τέλειο πιάτο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα:

  • Η κατσαρόλα στην οποία θα μαγειρέψετε τα μακαρόνια πρέπει να είναι μεγάλη για να μην κολλάνε.
  • Όταν προσθέτετε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό, συνεχίστε να τα ανακατεύετε.
  • Στραγγίξτε τα ζυμαρικά σε ένα σουρωτήρι.

Δείτε επίσης 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 15

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός τοίχου,καθαρισμός με φωσφορικό τρινάτριο,συμβουλές καθαρισμού

Πώς να Καθαρίσετε Τοίχους με Φωσφορικό Τρινάτριο

οφέλη αλλαγής στρώματος,αλλαγή στρώματος και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

Γιατί Πρέπει να Αλλάζετε το Στρώμα σας Κάθε 6 έως 8 Χρόνια