Αν έχετε βαρεθεί να παλεύετε να ξεφλουδίσετε τα βραστά αυγά, αυτό το έξυπνο κόλπο των σεφ για εύκολο ξεφλούδισμα βραστών αυγών θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη στην κουζίνα. Πως να Φτιάξετε Εύκολα Πολλά Βραστά Αυγά Χωρίς να τα Βράσετε
Κάντε μια τρύπα για εύκολο ξεφλούδισμα βραστών αυγών
Το κόλπο είναι απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό. Πριν βράσετε τα αυγά, ανοίξτε απαλά μια μικρή τρύπα στο φαρδύ άκρο του αυγού. Αυτό επιτρέπει στον αέρα μέσα στο αυγό να διαφεύγει σταδιακά κατά τη διάρκεια του βρασίματος, κάνοντας εύκολο το ξεφλούδισμά του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βασική καρφίτσα ή πινέζα για να κάνετε την τρύπα. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια τρύπα που να είναι αρκετά μεγάλη για να απελευθερώνει αέρα αλλά αρκετά μικρή για να διατηρεί τη δομή του αυγού.
Δεν χρειάζεστε προηγμένες μαγειρικές δεξιότητες ή εξειδικευμένο εξοπλισμό. Είτε είστε έμπειρος σεφ είτε αρχάριος στην κουζίνα, αυτό το έξυπνο κόλπο είναι χρήσιμο ειδικά για πρωινό που χρειάζεστε ένα γρήγορο και πλούσιο σε πρωτεΐνες σνακ.
Δείτε επίσης Πώς να Αποφύγετε τη Σαλμονέλα Οταν Μαγειρεύετε Αυγά: Να τι Κάνετε Λάθος